pinwxlwrines
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πηγε για υπνοο χρηστιδης που πηγε? πηγε να χυσει? η να τον χυσουν?
πηγε για υπνοο χρηστιδης που πηγε? πηγε να χυσει? η να τον χυσουν?
αντε ωρα να ξεκουμπιζεσαι και εσυπηγε για υπνο
τα λεμε φιλε δουλευω νωρις το πρωι οχι σαν και σενααντε ωρα να ξεκουμπιζεσαι και εσυ
τυπε δηλαδη θα μου μαζεψεις ποντακια να παιζω απευθειας ομιλους;δυναμο μοσχας 9
αιντχοβεν 4
εστοριλ 3
παο 1
μαθηματικα ειμαστε μεσα
του αλλαξε τα χαπια ο γιατρος φιλε, παλι για τον πρεσβη μιλαει το συμπαντυπε δηλαδη θα μου μαζεψεις ποντακια να παιζω απευθειας ομιλους;
ετσι μπραβο...κανε με να χυνω ...
γαυρος ειμαι.δεν εχω καμια διαθεση να κοροιδεψω αλλωστε στο μπασκετ και εμεις που ειμαστε ''φαβορι'' εχουμε τα χαλια μας.Ο Διαμαντίδης βαριέται μου φαίνεται.Πόσο καιρό έχει ακόμα συμβόλαιο;
Για να μην είναι σε καλή φυσική κατάσταση πάει να πως δεν προπονείται σωστά και αρκέτα.Οι διακόπουλες στην Μύκονο δεν ξέρω αν τον ωφελούν αγωνιστικά.Αναρωτιέμαι μήπως παίζει φέτος μόνο και μόνο για να μη χάσει τα φράγκα.γαυρος ειμαι.δεν εχω καμια διαθεση να κοροιδεψω αλλωστε στο μπασκετ και εμεις που ειμαστε ''φαβορι'' εχουμε τα χαλια μας.
o διαμαντιδης φιλε δεν βαριεται καθολου.απλα δεν μπορει πλεον.ειναι ο πιο αργος παικτης του παναθηναικου μετα τα σεντερ.ακομα και το φωτση που τον λενε τελειωμενο μερικοι εγω πιστευω οτι ειναι ψιλομπουρδες αφου παιζει και προσφερει περισσοτερο απο το διαμαντιδη πλεον και ας ειναι και αυτος σχεδον στο τελος πλεον ....ο διαμαντιδης ειναι σε χειροτερη κατασταση απο το φωτση.εχει ηδη τελειωσει απο περσυ. ο διαμαντιδης απο φυσικη κατασταση ειναι ενα ματσο χαλια πραγματικα.εχει το μυαλο βεβαια και τη ψυχολογια αλλα αμα ηταν μονο μυαλο το μπασκετ θα εβγαινε ΜVP ο αινσταιν.
παντως και τα αλλα γκαρντ(πλην ισως του μπλουμς) για να ειμαι ειλικρινης δεν δειχνουν να ειναι σε καλυτερη κατασταση απο το διαμαντιδη.πχ ο παπας σερνοταν παλι.αυτος ο ραιτ θα φυγει νυχτα
τα γκαρντ που παιζουν σε μας και σε σας πλην του λαφαγιετ ειναι πλεον αστειοι...(βαζω και το σπανουλη και το διαμαντιδη μεσα και τους διεθνεις μαντζαρη σλουκα και το κακο συναπαντημα).
ελληνικο μπασκετ τελος πλεον σε συλλογικο επιπεδο τουλαχιστον.σε καμια 5ετια βλεπουμε
τυπε τα χρονια περνανε για ολουςγαυρος ειμαι.δεν εχω καμια διαθεση να κοροιδεψω αλλωστε στο μπασκετ και εμεις που ειμαστε ''φαβορι'' εχουμε τα χαλια μας.
o διαμαντιδης φιλε δεν βαριεται καθολου.απλα δεν μπορει πλεον.ειναι ο πιο αργος παικτης του παναθηναικου μετα τα σεντερ.ακομα και το φωτση που τον λενε τελειωμενο μερικοι εγω πιστευω οτι ειναι ψιλομπουρδες αφου παιζει και προσφερει περισσοτερο απο το διαμαντιδη πλεον και ας ειναι και αυτος σχεδον στο τελος πλεον ....ο διαμαντιδης ειναι σε χειροτερη κατασταση απο το φωτση.εχει ηδη τελειωσει απο περσυ. ο διαμαντιδης απο φυσικη κατασταση ειναι ενα ματσο χαλια πραγματικα.εχει το μυαλο βεβαια και τη ψυχολογια αλλα αμα ηταν μονο μυαλο το μπασκετ θα εβγαινε ΜVP ο αινσταιν.
παντως και τα αλλα γκαρντ(πλην ισως του μπλουμς) για να ειμαι ειλικρινης δεν δειχνουν να ειναι σε καλυτερη κατασταση απο το διαμαντιδη.πχ ο παπας σερνοταν παλι.αυτος ο ραιτ θα φυγει νυχτα
τα γκαρντ που παιζουν σε μας και σε σας πλην του λαφαγιετ ειναι πλεον αστειοι...(βαζω και το σπανουλη και το διαμαντιδη μεσα και τους διεθνεις μαντζαρη σλουκα και το κακο συναπαντημα).
ελληνικο μπασκετ τελος πλεον σε συλλογικο επιπεδο τουλαχιστον.σε καμια 5ετια βλεπουμε
ναι ισχυει αλλα οπως κανεις λιφτινγκ προσωπου κανεις και λιφτινγκ ομαδας.οι προεδροι και οι περιξ των δυο ομαδων εχουν βαλθει να ξεφτιλησουν και να εκθεσουν τους παλιους παικτες...τυπε τα χρονια περνανε για ολους
αυτο επειχηρησε να κανει ο τρακης τυπεναι ισχυει αλλα οπως κανεις λιφτινγκ προσωπου κανεις και λιφτινγκ ομαδας.οι προεδροι και οι περιξ των δυο ομαδων εχουν βαλθει να ξεφτιλησουν και να εκθεσουν τους παλιους παικτες...
η προπονηση οντως σε διατηρει σε μια καλη κατασταση οσο μεγαλωνεις παντως εχει σημασια και το σκαρι του καθε παικτη.πχ ενας αθλητικος παικτης οπως ο φωτσης ή ο πριντεζης ακομα και οταν γερασουν και χασουν λιγη απο τη φυσικη τους κατασταση θα εξακολουθουν να παραμενουν μαχιμοι.οι παικτες ομως που ειχαν παντα χειροτερα αθλητικα προσοντα οταν πλησιασει η ωρα να αποσυρθουν θυμιζουν παλαιμαχους παικτες.Για να μην είναι σε καλή φυσική κατάσταση πάει να πως δεν προπονείται σωστά και αρκέτα.Οι διακόπουλες στην Μύκονο δεν ξέρω αν τον ωφελούν αγωνιστικά.Αναρωτιέμαι μήπως παίζει φέτος μόνο και μόνο για να μη χάσει τα φράγκα.
τυπε με γλυτωνεις απο ποσταρισματα.πολυ κακος αμυντικα τυπε
για ελλαδα μπορει να κανει για ευρωπη αν δεν βελτιωθει θα υπαρχει προβλημα
μπαρτσα?Απο τωρα το φ-4 ειναι το εξης.
Ρεαλ
Τσσκα
Μια τουρκικη
Και μια εκ των Μακαμπι-Οσφπ
ωχ ναι.μπαρτσα?
ρεαλ ,τσσκα,μπαρτσαωχ ναι.
Ποια να βγαλω εξω?
Μαλλον μακαμπι-οσφπ