άλλο βοηθός στα 25 και άλλο στα 50 ακόμα βοηθός...γιατί ποτέ δεν έγινε πρώτος...και με την υπομονή που έχουμε στην ελλάδα,κλάφτα...την παλεύει την παρέλαση!!!
ΥΓ πόσους τέτοιους θέλει για πρωινό ο Αγγελος Αναστασιάδης?
Ακουστε και KATI επικαιρο μονο που οπου ακουτε ΤΖΙΓΓΕΡ εσειs θα βαζετε ΒΓΕΝΟ.....[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
Καλός προπονητής πρέπει να είναι...αφού το είπε ο Αντωνίου.
Εγώ πάλι δεν ξέρω. Αλλά αν είναι τόσο καλός που θα μας αφήσει να το πάρουμε με 20 πόντους διαφορά...καλώς να ορίσει. Όχι τίποτα άλλο, φέτος αναλωθήκαμε σε αναλύσεις. Ενώ αν το έχει πάρει κάποιος με διαφορά 20 πόντων...τι να λέμε;;
Γειασου ρε πολυμετοχικε που θα κοντραρειs τον ΚΟΚΚΑΛΗ με βοηθο πoυ ηρθε για να μαθει.Τελικα εχετε πολυ πλακα.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.......δεν μπορουμε αλλο μονοι μαs....Θελουμε λιγο κοντρα...ΕΛΕΟΣ....Γαμω τα μυρια που βαλανε ολοι οι ΑΒΕΡΤΟΙ.....ποσο μαλακεs μπορει να σαs περνανε????ποσο ρε πουστη μου?????και απο τουs ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ''?????Το απολυτο τιποτα.Παλι η διαιτησια θα φταιει φετοs γιατι με την γατια του ΤΖΙΓΓΕΡ(λεγε με ΄πολυμετοχικοτητα')δεν θα μπορειται να κραξετε και κανενα.Παλια ειχατε τον κακαμοιρη τον ΣΩΦΕΡ που την πληρωνε τη νυφη...Τωρα?ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!
Γειασου ρε πολυμετοχικε που θα κοντραρειs τον ΚΟΚΚΑΛΗ με βοηθο πoυ ηρθε για να μαθει.Τελικα εχετε πολυ πλακα.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.......δεν μπορουμε αλλο μονοι μαs....Θελουμε λιγο κοντρα...ΕΛΕΟΣ....Γαμω τα μυρια που βαλανε ολοι οι ΑΒΕΡΤΟΙ.....ποσο μαλακεs μπορει να σαs περνανε????ποσο ρε πουστη μου?????και απο τουs ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ''?????Το απολυτο τιποτα.Παλι η διαιτησια θα φταιει φετοs γιατι με την γατια του ΤΖΙΓΓΕΡ(λεγε με ΄πολυμετοχικοτητα')δεν θα μπορειται να κραξετε και κανενα.Παλια ειχατε τον κακαμοιρη τον ΣΩΦΕΡ που την πληρωνε τη νυφη...Τωρα?ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!
εγω
θες να τα νοιωσεις στην σουφρα σου?
ο βουλης ποθχεις στην φωτο αυτα να τα εκανε στην γυναικα του
να μην πηδιωταν με αλλους
οποιος δεν γαμαει γαυρος ειναι
Ως γνωστόν, το μπάσκετ ΔΕΝ είναι αντρικό άθλημα.
Ρε τι άλλο θα μας πούνε οι κλαμένοι;
Παρακάμπτω οτι είναι και αγράμματοι, αν κρίνω απο την ορθογραφία τους.