apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε παντα οι παρεμβασεις του προκαλουν σαλοΒαρυσημαντη παρεμβαση τυπε
τυπε παντα οι παρεμβασεις του προκαλουν σαλοΒαρυσημαντη παρεμβαση τυπε
ποδοσφαιροφιλος τυπε
Καλα ειναι δυνατον να μιλαει ο Κουωωωστας για τη Ριζουπολη..? Την επομενη μερα τοτε, οχι μονο δεν εγραψε ουτε κουβεντα για εκτροπα και ζουγκλα, αλλα ελεγε και μπραβο απο πανω και για ρωμαϊκη φιεστα...! (extra tip: προσεξτε και το χρωμα που ειχαν τα γραμματα με το ονομα της εφημεριδας, και σε ασπρο φοντο ;) )Ωραία τα γράφει ο Κώστας...
*** Μετά την Ριζούπολη ένας συγκεκριμένος που τον άκουγα σήμερα να ωρύεται και να μιλάει για ζούγκλες και τέτοια, δεν έγραφε ότι αυτό το πρωτάθλημα το πήρε ο Κόκαλης με την μαγκιά του;
Καλα ειναι δυνατον να μιλαει ο Κουωωωστας για τη Ριζουπολη..? Την επομενη μερα τοτε, οχι μονο δεν εγραψε ουτε κουβεντα για εκτροπα και ζουγκλα, αλλα ελεγε και μπραβο απο πανω και για ρωμαϊκη φιεστα...! (extra tip: προσεξτε και το χρωμα που ειχαν τα γραμματα με το ονομα της εφημεριδας, και σε ασπρο φοντο ;) )
ΔΤhd τύπε.Στη Δημόσια Τηλεόραση είναι μεγάλα αληταριά. Τελικά δείχνουν επιτάφιο ενώ σε όλα τα προγράμματα γράφει για το ματς ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ. Χάθηκε να κάνουν μια ανακοίνωση, κάτι τέλος πάντων εγκαίρως να μην καθόματε σαν μαλάκες???? Θα μπορούσα να κανονίσω να πάω έξω να το δω!!!!! Τι ελεεινοί ρε πούστη μου!!!!!!!!
τυπε μην σου κανει εντυπωσηΠωπωπωπω!!!!!
Τελείως τραγική επιθετικά εμφάνιση. Ενώ έχουν βγάλει ορισμένες φοβερές άμυνες, τέτοια δυστοκία στην επίθεση έχω πολλά χρόνια να δω..... Κρίμα
ας παρει προπονητη πρωτα τυπεO Δημητρακης που υποτιθεται πως θα επαιρνε την ΠΑΕ,ας κοιταξει να παρει ενα σεντερ για αρχη,να ενισχυσει σοβαρα την ομαδα το καλοκαιρι και ας αφησει τα σαπια!
με πορδες δεν βαφονται αβγα!
Αρχιδια παε θα παρει,σας το ειπα απο την αρχη οτι ηταν παπαριες για να τριξει τα δοντια του μπουμπουκου.O Δημητρακης που υποτιθεται πως θα επαιρνε την ΠΑΕ,ας κοιταξει να παρει ενα σεντερ για αρχη,να ενισχυσει σοβαρα την ομαδα το καλοκαιρι και ας αφησει τα σαπια!
με πορδες δεν βαφονται αβγα!
τυπε ετσι το βλεπω και εγω :SΑρχιδια παε θα παρει,σας το ειπα απο την αρχη οτι ηταν παπαριες για να τριξει τα δοντια του μπουμπουκου.
θα ριξει και αλλο το μπατζετ του χρονου και αυτος και οι αγγελοπουλαιοι,αν μεινουν.
Rudy,Sergio...ποιοί επιστρέφουν;
Και το παιχνιδι επιτάφιος ηταν,δεν έχασες και τιποταΣτη Δημόσια Τηλεόραση είναι μεγάλα αληταριά. Τελικά δείχνουν επιτάφιο ενώ σε όλα τα προγράμματα γράφει για το ματς ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ. Χάθηκε να κάνουν μια ανακοίνωση, κάτι τέλος πάντων εγκαίρως να μην καθόματε σαν μαλάκες???? Θα μπορούσα να κανονίσω να πάω έξω να το δω!!!!! Τι ελεεινοί ρε πούστη μου!!!!!!!!
καθολου κριμα φιλε!αφου εχουν ριξει το μπατζετ και ο δημητρακης και οι αγγελοπουλοι.δεν γινεται οι ρωσοι και οι ισπανοι να ριχνουν τοσο χρημα και εμεις συνεχεια να παιρνουμε τα τροπαια με τα ψεματα...Kριμα τελικά να μην έχουμε ομάδα στους τέσσερις, αν τελικά δεν πάει κάποια δική μας ας το πάρουν οι ιταλιάνοι...
ενω το προπερσινο που οι άλλοι είχαν κ κιριλενκοειδικα το περσινο ηταν ξεκαθαρη νικη των φτωχων μπατζετ απεναντι στα ακριβα!