Με ντομινικ δεν πηρες Τ Ι Π Ο Τ Α.............οι γκρι στο εδωσαν αφου δε μετρησαν
Κ Α Θ Α Ρ Ο ......καλαθι της μπαρτσα...........
άντε πάλι τα ίδια... ΚΑΘΑΡΑ κέρδισε τον τελικό...
Με ντομινικ δεν πηρες Τ Ι Π Ο Τ Α.............οι γκρι στο εδωσαν αφου δε μετρησαν
Κ Α Θ Α Ρ Ο ......καλαθι της μπαρτσα...........
ναι ντιμη...και ο πινοκιο ΠΑΝΤΑ αληθεια ελεγεάντε πάλι τα ίδια... ΚΑΘΑΡΑ κέρδισε τον τελικό...
ο Καποδίστριας δεν το 'φερε, ο Βελουχιώτης δεν το 'φερε, πείτε μου ότι το 'φερε ο Μεταξάς να τρελαθώ
Ποια αλλοι ειναι τοσο μαλακες ρε;Σε ολα ακολουθειτε τον βαζελο αφου πρωτα τον κραξετε.για μας λεει η κυλοτα;
κυλοτα ενταξει;;γκουξκλαρισες;;την καταλαβες την μαλακια που ειπες;;ζητα ενα συγνωμη...μπορει να εισαι κυλοτα αλλα μη ξευτιλιζεσαι και τελειωςΚαι μου αρεσει που καποιοι σας εκραζαν...και μετα τα εβαλαν και αυτοι
θα το παρεις πισω απο μονος σου η θα σε ξεβρακωσω εγω;πρωτα τα βαλαμε εμεις και μετα απο ζηλεια επειδη τα τρια δεν δικαολογουντα απο κουπες ανακαλυψαν την πατεντα με τα δυο αργυρα λογω των δυο ημιτελικων και το ενα χρυσο λογω γουεμπλευ...Ποια αλλοι ειναι τοσο μαλακες ρε;Σε ολα ακολουθειτε τον βαζελο αφου πρωτα τον κραξετε.
Μια με τα αστερια,μια με το τσουκου τσουκου μπολ.
Ποτε εγινε αυτο;Αν εγινε ετσι εχεις δικιο,με ξεβρακωσες και εσυ μια φορα.θα το παρεις πισω απο μονος σου η θα σε ξεβρακωσω εγω;πρωτα τα βαλαμε εμεις και μετα απο ζηλεια επειδη τα τρια δεν δικαολογουντα απο κουπες ανακαλυψαν την πατεντα με τα δυο αργυρα λογω των δυο ημιτελικων και το ενα χρυσο λογω γουεμπλευ...
οπου τους εκραξαν οι ιδιοι τους οι οπαδοι σαν κοπιαδες του θρυλου και δεν τα φορεσαν ΠΟΤΕ σε επισημο ματς...
κυλοτα το νου σου θα πεσει παλι ξεβρακωμα...καντηνα μονος σου ;)
Ποτε εγινε αυτο;Αν εγινε ετσι εχεις δικιο,με ξεβρακωσες και εσυ μια φορα.
ειμαι εξωτερικο αυτη τη στιγμη...εχε υποψι σου οτι το ολυμπιακος και το μητρόγλου ειναι και γαμω την μοδα....σου φαινεται περιεργο ετσι;;θα συνηθισετε...ποναει αλλα εχω εμπιστοσυνη στις σουφρετες σας...
εχετε μεινει κολλημενοι στην μιζερια την ελληνικη και την καραμελλα της παραγκας και δεν νοιωθετε οτι μια ομαδα που ειναι μονιμως στους ομιλους και μαζευει σχεδον καθε χρονο απο 7 8 ποντους και πανω που σημαινει κανει νικες σε γνωστα κλαμπ καταξιωνεται καθε χρονο ολο και περισσοτερο...
δεν περιμενω να ξυπνησετε και να βγειτε απο τη γυαλα...
να σου πω κιολας στα παπαρια μου...δικο σας το προβλημα ;)
το κακο τυπε ειναι οτι ολοι ασκουν σκληρη κριτικη για την εθνικη και οχι για τις ομαδες τουςΜονο μανούρα πέρα απο την Εθνική στην μπάλα κανένα ελληνικο κλάμπ δεν έχει ευρωπαικό κύπελο.
σιγα ρε παπαχρονη με το γαριδακη που εισαι και βιαστης του θρυλου...ειπαμε να λεμε καμμια μαλακια αλλα εσυ το πηγες βολτα
ναι ντιμη...και ο πινοκιο ΠΑΝΤΑ αληθεια ελεγε
ρε αυτο το ειδες;Ποσο μαλακας παιζει να ειναι; :SΠες μας τωρα οτι το αμφησβητεις και αυτο ( για το μπασκετ). Τι παπαχρονης? Ευνουχος ηταν ο τυπος μπροστα στην Παναθα με εσας στο μπασκετ.
www.sport24.gr/football/Kosmos/taksidi_sta_asteria.2163327.html]http://www.sport24.gr/football/Kosmos/taksidi_sta_asteria.2163327.html[/url]Ποτε εγινε αυτο;Αν εγινε ετσι εχεις δικιο,με ξεβρακωσες και εσυ μια φορα.
Φυσιολογικο,όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια,πήξαμε με ατελιωτο μελάνι στις εφημερίδες ευρωπαιων χωρις κύπελο,δεν λέω οτι οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν κάνει και μεγάλα παιχνίδια με κλάμπ με ιστορια και όνομα,και τιτλους,αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό όταν έχεις κύπελο και μετά απο 100 χρόνια να γίνει ο τελικός το όνομα της ομάδας που το πήρε θα αναφερθεί.το κακο τυπε ειναι οτι ολοι ασκουν σκληρη κριτικη για την εθνικη και οχι για τις ομαδες τους