Οπότε η λογική σου είναι για να μην περιφέρεστε σα θίασος, όπως λες, να φεσώσετε συνειδητά για να αναγεννηθεί η ομάδα. Φίλε αυτή δεν είναι λογική υγειούς φιλάθλου αλλά καιροσκόπου και ανήθικου, δε νομίζω ότι αν το σκεφτείς καλά θα έχεις την ίδια άποψη. Επίσης τα όποια χρέη δε στα φόρτωσε κάποιο λαμόγιο αλλά μερικοί από τους πλέον επιφανείς οικονομικούς παράγοντες της χώρας, οι οποίοι προσπάθησαν να ικανοποιήσουν το αίτημα των φιλάθλων για τίτλους εδώ και τώρα. Αν το στίγμα της χρεωκοπίας και ότι αυτό συνεπάγεται (υποβιβασμός στη Γ' Εθνική πλέον και όχι τη Δ' όπως γράφεις) είναι τεράστιο, μία σκόπιμη χρεωκοπία θ' αφήσει το στίγμα της για πάντα.
Α, και η Μίλαν έπεσε λόγω σκανδάλου (την πρώτη φορά) όχι επειδή δεν άντεχαν οι φίλοι της μερικά χρόνια "ταλαιπωρίας" μέχρι να συμμαζευτεί οικονομικά η ομάδα.
Τυπε κανε μου την χαρη να κρατησεις τους χαρακτηρισμους για παρτη σου.
Σιγα μην απολογηθω κιολας για την αποψη μου.
Χεστηκα για ολα αυτα που λες. Εγω αυτο το πραγμα που βλεπω τωρα ομαδα δεν ειναι. Μπουρδελο οκ. Ομαδα ομως, οχι.
Αν εχεις εσυ λεφτα να βαλεις και να στρωσεις την ομαδα, προχωρα.
Εγω δεν εχω και απ οτι βλεπω δεν εχει και κανενας αλλος.
Αν ειναι λοιπον να φερεις παλι καμια καραβια ξενους το καλοκαιρι, να χεις προπονητες σαν τον φαμπρι, να χρωστας σε οποιον μιλαει αγγλικα, να γυριζεις εν ετη 2013 στην λεωφορο....να με συγχωρεις αλλα αυτο ειναι στιγμα-καταντια-ξεφτιλα.
Με το αλλο τουλαχιστον ξεμπερδευω μια και καλη με τους σωτηρες και τους ...αμπραμοβιτς(η...οικονομικη επιφανεια τους μαρανε).
Αυτα και δεν απανερχομαι. Αν ο βαζελος συνεχισει ετσι και μετα το καλοκαιρι...καλα να περνατε ολοι, εμενα πλεον δεν με αφορα.
Χεστηκα αν η ομαδα τερματιζει 5η, 10η, 30η. Αρκει να ειναι αξιοπρεπης και να μην ειναι μπουρδελο. Τοσο απλα.