Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν ο κατιδης επαιζε σε εμας ποια θα ηταν η αντιδραση των βαζελων?  :rolleyes:
Ο βαρδινογιαννης τουλαχιστον αυτα τα κομματια της εξεδρας τα διελυσε νομιζω.
Ολοκληρη Λατσιο στιγματιζεται απο κατι τετοια  :rolleyes:
οι οργανωμενοι εχουν γνωστη ιδεολογια τυπε
μπατσοι γουρουνια δολοφονοι και λοιπα
καταλαβες τι εννοω

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
χρονια τωρα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δηλαδή έχει εισχωρήσει αλητεία στις τάξεις των οπαδών??
τυπε σε ολες τις ελληνικες ομαδες οι οργανωμενοι ειναι πανω κατω αυτης της ιδεολογιας
ας πουμε ποτέ δεν καταλαβα τι νοημα ειχε να υπαρχει ιρλανδικη σημαια με τα αρχικα ΙRA πανω της στην λεωφορο
τι να πεις

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Οπότε η λογική σου είναι για να μην περιφέρεστε σα θίασος, όπως λες, να φεσώσετε συνειδητά για να αναγεννηθεί η ομάδα. Φίλε αυτή δεν είναι λογική υγειούς φιλάθλου αλλά καιροσκόπου και ανήθικου, δε νομίζω ότι αν το σκεφτείς καλά θα έχεις την ίδια άποψη. Επίσης τα όποια χρέη δε στα φόρτωσε κάποιο λαμόγιο αλλά μερικοί από τους πλέον επιφανείς οικονομικούς παράγοντες της χώρας, οι οποίοι προσπάθησαν να ικανοποιήσουν το αίτημα των φιλάθλων για τίτλους εδώ και τώρα. Αν το στίγμα της χρεωκοπίας και ότι αυτό συνεπάγεται (υποβιβασμός στη Γ' Εθνική πλέον και όχι τη Δ' όπως γράφεις) είναι τεράστιο, μία σκόπιμη χρεωκοπία θ' αφήσει το στίγμα της για πάντα.

Α, και η Μίλαν έπεσε λόγω σκανδάλου (την πρώτη φορά) όχι επειδή δεν άντεχαν οι φίλοι της μερικά χρόνια "ταλαιπωρίας" μέχρι να συμμαζευτεί οικονομικά η ομάδα.

Τυπε κανε μου την χαρη να κρατησεις τους χαρακτηρισμους για παρτη σου.
Σιγα μην απολογηθω κιολας για την αποψη μου.
Χεστηκα για ολα αυτα που λες. Εγω αυτο το πραγμα που βλεπω τωρα ομαδα δεν ειναι. Μπουρδελο οκ. Ομαδα ομως, οχι.
Αν εχεις εσυ λεφτα να βαλεις και να στρωσεις την ομαδα, προχωρα.
Εγω δεν εχω και απ οτι βλεπω δεν εχει και κανενας αλλος.
Αν ειναι λοιπον να φερεις παλι καμια καραβια ξενους το καλοκαιρι, να χεις προπονητες σαν τον φαμπρι, να χρωστας σε οποιον μιλαει αγγλικα, να γυριζεις εν ετη 2013 στην λεωφορο....να με συγχωρεις αλλα αυτο ειναι στιγμα-καταντια-ξεφτιλα.
Με το αλλο τουλαχιστον ξεμπερδευω μια και καλη με τους σωτηρες και τους ...αμπραμοβιτς(η...οικονομικη επιφανεια τους μαρανε).
Αυτα και δεν απανερχομαι. Αν ο βαζελος συνεχισει ετσι και μετα το καλοκαιρι...καλα να περνατε ολοι, εμενα πλεον δεν με αφορα.
Χεστηκα αν η ομαδα τερματιζει 5η, 10η, 30η. Αρκει να ειναι αξιοπρεπης και να μην ειναι μπουρδελο. Τοσο απλα.

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Το έχω ξαναγράψει. Είναι κατάντια να μην υπάρχει ένας φίλαθλος του ΠΑΟ να χώσει λεφτά. Στον Ολυμπιακό βρίσκεται ένας Κόκκαλης, ένας Μαρινάκης και μετά από 10 χρόνια θα βρεθεί ένας άλλος γαύρος να τα χώνει.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Τυπε κανε μου την χαρη να κρατησεις τους χαρακτηρισμους για παρτη σου.
Σιγα μην απολογηθω κιολας για την αποψη μου.
Χεστηκα για ολα αυτα που λες. Εγω αυτο το πραγμα που βλεπω τωρα ομαδα δεν ειναι. Μπουρδελο οκ. Ομαδα ομως, οχι.
Αν εχεις εσυ λεφτα να βαλεις και να στρωσεις την ομαδα, προχωρα.
Εγω δεν εχω και απ οτι βλεπω δεν εχει και κανενας αλλος.
Αν ειναι λοιπον να φερεις παλι καμια καραβια ξενους το καλοκαιρι, να χεις προπονητες σαν τον φαμπρι, να χρωστας σε οποιον μιλαει αγγλικα, να γυριζεις εν ετη 2013 στην λεωφορο....να με συγχωρεις αλλα αυτο ειναι στιγμα-καταντια-ξεφτιλα.
Με το αλλο τουλαχιστον ξεμπερδευω μια και καλη με τους σωτηρες και τους ...αμπραμοβιτς(η...οικονομικη επιφανεια τους μαρανε).
Αυτα και δεν απανερχομαι. Αν ο βαζελος συνεχισει ετσι και μετα το καλοκαιρι...καλα να περνατε ολοι, εμενα πλεον δεν με αφορα.
Χεστηκα αν η ομαδα τερματιζει 5η, 10η, 30η. Αρκει να ειναι αξιοπρεπης και να μην ειναι μπουρδελο. Τοσο απλα.
Καμία χάρη δε σου κάνω, δεν αναφέρθηκα σ' εσένα είπα πως όποιος σκέφτεται συνειδητά να φεσώσει κάποιους άλλους είναι για μένα καιροσκόπος κι ανήθικος. Αν δε σ' αρέσει δικό σου το πρόβλημα κι αν χέστηκες κοίτα να σκουπιστείς.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Το έχω ξαναγράψει. Είναι κατάντια να μην υπάρχει ένας φίλαθλος του ΠΑΟ να χώσει λεφτά. Στον Ολυμπιακό βρίσκεται ένας Κόκκαλης, ένας Μαρινάκης και μετά από 10 χρόνια θα βρεθεί ένας άλλος γαύρος να τα χώνει.

Δεν ειναι θεμα λεφτων ρε τυπε  :headbang:
Αν ηταν εκει το θεμα, δεν θα τα χαν σπασει 3χρονια τωρα. 'Η μηπως δεν ειχαν λεφτα να βαλουν ολοι αυτοι? Θεμα μαλακιας ειναι, μια ζωη  :headbang:
Ο πατερας μου φαγε το μπιφτεκι, ο βαρδινογιαννης μου φαγε το ψωμι, ο βγενοπουλος την γκομενα και δεν συμμαζευεται  :headbang:
Σαν τα 10χρονα να πουμε  :headbang:
Στο διαολο ολοι, ειδικα οι λεφταδες και οι αμπραμοβιτς.
Ευχαριστω, δεν θελω αλλο, χορτασα. Δ και γρηγορα λεμε  :rockon:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Καμία χάρη δε σου κάνω, δεν αναφέρθηκα σ' εσένα είπα πως όποιος σκέφτεται συνειδητά να φεσώσει κάποιους άλλους είναι για μένα καιροσκόπος κι ανήθικος. Αν δε σ' αρέσει δικό σου το πρόβλημα κι αν χέστηκες κοίτα να σκουπιστείς.

Α δεν αναφεροσουν σε μενα αλλα για σενα οποιος σκεφτεται οπως εγω εχει λογικη καιροσκοπου και ανηθικου. Αλλα δεν αναφεροσουν σε μενα  :rolleyes:
Τι κανεις γιαννη, κουκια σπερνω...
Το προβλημα ειναι μαλλον δικο σου διοτι εσυ με παραθεσες, οχι εγω. Και προτιμω να μεινω χεσμενος. Οπως και να εχω την αποψη μου. Ας ειναι και ανηθικη για ορισμενους. Γι αυτο ειδικα και αν χεστηκα....

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Διπλό μες στη Μαδρίτη ΠΑΟ ΟΛΕ, ΟΛΕ!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
http://[URL unfurl="true"]www.ert.gr/sport/media/k2/items/cache/0e44ba0cd645a9cd2adbacc9103172f6_L.jpg?t=1350634778[/img[/URL]]

:headbang3: :headbang3: :headbang3:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
:headbang:
Οσο σκεφτομαι οτι χασαμε τις διαφορες απο ρεαλ και εφες μονο και μονο επειδη ειμαστε νεα ομαδα...ελα να ακουμε ποσο αχρηστος ειναι ο πεδουλακης παλι  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εισαι 35 και πιστευεις οτι ο Κοκκαλης εχωνε δικα του λεφτα; :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Ακόμα μια φορά ο Παναθηναϊκός κατάστρεψε το παιχνίδι του αντιπάλου του,μόνο που αυτή τη φορά δεν κόλλησε επιθετικά στο τέλος και κέρδισε.
Πολύ δύσκολη ομάδα ο Παναθηναϊκός να την κερδίσεις άμα την αφήσεις να σε πάει σε σετ παιχνίδι.
Ότι να'ναι διαιτησία για τέτοιο επίπεδο.
Φέρτε πίσω τον Καπόνο. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom