Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 143 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Κρίμα ρε παιδιά,κρίμα γαμώτο....

makis28

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οσο νυχτωνει τοσο η πουτσα μεγαλωνει για αυτο σε ποναει τωρα νυχτιατικα πιο πολυ!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
πεστε κατο οεοεε!!! talos ελα να με βρεις θυρα 24 σειρα 33 θεση 27 μαλακοπιτουρα!!

Αυτό που κάνεις είναι μαλακία....ο τάλος ποτέ δεν έχει προκαλέσει..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

[size=16pt]Άλλη μία Mεγάλη Eυρωπαϊκή Πορεία της ομάδας μας έλαβε τέλος μετά από αγώνα με πάθος σώμα με σώμα... ΔEN ΓAMIOMAΣTE λέω εγώ![/size]

Δεν με ακούς...ΕΛΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ..... :dancing: :dancing: :dancing:

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
[size=16pt]Άλλη μία Mεγάλη Eυρωπαϊκή Πορεία της ομάδας μας έλαβε τέλος μετά από αγώνα με πάθος σώμα με σώμα... ΔEN ΓAMIOMAΣTE λέω εγώ![/size]
γαμιεται ο τζιγγερ και ο πειραιας, μας εχει καταντησει μην πω πως, να χανουμε και απο τους ξυλοκοπους

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
το 0-0 ειναι το πιο υπουλο αποτελεσμα.και η αεκ εχει παρει τοσα 0-0 εκτος παλιοτερα με παρι,με μαλαγα κτλ και δεν ειχε παρει τη προκριση σε κανενα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αυτή η ηττοπάθεια που έχουμε δεν την καταλαβαίνω...προηγήσαι στην αρχή και αντί να πας να καθαρ΄πισεις το παιγνίδι κόβεις την φόρα και σιγά σιγά κλείνεσαι μέχρι που το τρώς...είναι χυχολογία προπονητή αυτή προς τους παίκτες?...χρόνια τώρα τα ίδια.....το τι χρειάζεται ας μην το ξαναπούμε....

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
286
Πόντοι
5.102
κριμα ειλικρινα ο αποκλεισμος αυτος....!!

1 φαση εκαναν οι ξυλοκοποι...αλλα ετσι ειναι αυτα....!!!

οταν ο ματος φοβαται να βαλει το κεφαλι του για να μην του ματωσει η μυτη αυτα παθαινεις...!!!!!

ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ...ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ....!!!!

Επισκέπτης
[size=15pt]Mάκη28 η γυναίκα σου κάνει ωραία τσιμπούκια,της τον δίνω στο στόμα κάθε μέρα[/size]

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
221
Πόντοι
36
οσο νυχτωνει τοσο η πουτσα μεγαλωνει για αυτο σε ποναει τωρα νυχτιατικα πιο πολυ!!
ρε βλακα αυνανα αι τραβα να παιξεις με το πουλακι σου και ασε μας στο πονο μας νυχτιατικα

makis28

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ευτυχος για μενα εγω δεν ειμαι παντρεμενος για αυτο προσεχε για τι δικια σου , τι βαζελινη την βαζουν πριν την συνουσια και οχι μετα για αυτο τσουζει, προσεχετο

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ηττοπάθεια και ασχετίλα απο διοίκηση ,τεχνικό τίμ,προπονητή παίκτες....τι να πρωτοαλλάξεις?...απλά φάνηκε η γύμνια σε όλα τα μέτωπα....αυτό με το μισό-μηδέν δεν στράβωσε στο πρωτάθλημα ,στράβωσε εδώ...τουλάχιστον να περάσει η ΑΕΚ ρε γαμώτο...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
παλι μας εκαψε ο μορις, μημπως πρεπει να φαει και αλλες ψιλες εξω απο τη λεωφόρο για να παιξει και λιγο μπαλα?

Μην ασχολείσε ρε συ με την ομάδα του...Σωφέρ!!!!!

γαμιεται ο τζιγγερ και ο πειραιας, μας εχει καταντησει μην πω πως, να χανουμε και απο τους ξυλοκοπους

χαχαχαχαχαχα...ειλικρινά είσαι...απίστευτος!!!!!!

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
γαμω τον τζιγγερ
φυγε ηλιθιε σωφερ
...εχω ξενερωσει εντελως, δηλ να παιξουμε και champions league του χρόνου με το τζιγγεριακο....γαμιεται ο τζιγγερ και ο γκοντζος το τσιρακι του

...εχω ξενερωσει απιστευτα σημερα...και παω gym..
bye αλανια, και μην ξεχνατε ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Επισκέπτης
ευτυχος για μενα εγω δεν ειμαι παντρεμενος για αυτο προσεχε για τι δικια σου , τι βαζελινη την βαζουν πριν την συνουσια και οχι μετα για αυτο τσουζει, προσεχετο

[size=15pt]Ποιά να σε πάρει τέτοιος μαλάκας τελευταίος που είσαι[/size] :jerking:

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Καλα απο μας συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια...
αλλα και απο τους ''φουστηδες''? :grin:

makis28

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
σασ αφηνω στο πονο σας τσουτσεκια , κεραστε και κανα παξιμαδακι , αντε για γαμιαδες !!! οεο !!

Επισκέπτης
ηττοπάθεια και ασχετίλα απο διοίκηση ,τεχνικό τίμ,προπονητή παίκτες....τι να πρωτοαλλάξεις?...απλά φάνηκε η γύμνια σε όλα τα μέτωπα....αυτό με το μισό-μηδέν δεν στράβωσε στο πρωτάθλημα ,στράβωσε εδώ...τουλάχιστον να περάσει η ΑΕΚ ρε γαμώτο...
Αν περάσουμε θα σου εξηγηθώ Πολωνέζα.

Επισκέπτης
Eντάξει παιδιά ο βάζελος δεν βλέπεται έτσι; Mην κοροϊδευόμαστε.Kαι όλοι οι Διοικούντες περιμένουν τώρα να φτιαχτεί το γήπεδο να πάρουν κάνα δυό διάσημους ξοφλημένους να μαζέψουν διαρκείας...τα γνωστά που έκανε ο Kόκκαλης με το Kαραϊσκάκη...Πριν γίνει το γήπεδο μην περιμένετε προκοπή

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αλλο ένα παιχνίδι που όποιες πιθανότητες είχε ο βάζελος να το κλέψει από μια πιο δυνατή και δεμένη ομάδα το έχασε από έναν μέτριο έως κακό προπονητή........ :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Αλλαγές τσαμπιονσιπ μάνατζερ, εμμονές με παίχτες μέτριους και διαχείριση κρίσης με τακτικές Μαλακαζάνι....
Εύγε.

Υ.Γ. Η καλύτερη μεταγραφή του βάζελου τα τελευταία 10 χρόνια είναι ο Μάτος..........Αυτό νομίζω πως τα λέει όλα.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom