αυτή η ηττοπάθεια που έχουμε δεν την καταλαβαίνω...προηγήσαι στην αρχή και αντί να πας να καθαρ΄πισεις το παιγνίδι κόβεις την φόρα και σιγά σιγά κλείνεσαι μέχρι που το τρώς...είναι χυχολογία προπονητή αυτή προς τους παίκτες?...χρόνια τώρα τα ίδια.....το τι χρειάζεται ας μην το ξαναπούμε....
ευτυχος για μενα εγω δεν ειμαι παντρεμενος για αυτο προσεχε για τι δικια σου , τι βαζελινη την βαζουν πριν την συνουσια και οχι μετα για αυτο τσουζει, προσεχετο
ηττοπάθεια και ασχετίλα απο διοίκηση ,τεχνικό τίμ,προπονητή παίκτες....τι να πρωτοαλλάξεις?...απλά φάνηκε η γύμνια σε όλα τα μέτωπα....αυτό με το μισό-μηδέν δεν στράβωσε στο πρωτάθλημα ,στράβωσε εδώ...τουλάχιστον να περάσει η ΑΕΚ ρε γαμώτο...
γαμω τον τζιγγερ
φυγε ηλιθιε σωφερ
...εχω ξενερωσει εντελως, δηλ να παιξουμε και champions league του χρόνου με το τζιγγεριακο....γαμιεται ο τζιγγερ και ο γκοντζος το τσιρακι του
...εχω ξενερωσει απιστευτα σημερα...και παω gym..
bye αλανια, και μην ξεχνατε ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ευτυχος για μενα εγω δεν ειμαι παντρεμενος για αυτο προσεχε για τι δικια σου , τι βαζελινη την βαζουν πριν την συνουσια και οχι μετα για αυτο τσουζει, προσεχετο
ηττοπάθεια και ασχετίλα απο διοίκηση ,τεχνικό τίμ,προπονητή παίκτες....τι να πρωτοαλλάξεις?...απλά φάνηκε η γύμνια σε όλα τα μέτωπα....αυτό με το μισό-μηδέν δεν στράβωσε στο πρωτάθλημα ,στράβωσε εδώ...τουλάχιστον να περάσει η ΑΕΚ ρε γαμώτο...
Eντάξει παιδιά ο βάζελος δεν βλέπεται έτσι; Mην κοροϊδευόμαστε.Kαι όλοι οι Διοικούντες περιμένουν τώρα να φτιαχτεί το γήπεδο να πάρουν κάνα δυό διάσημους ξοφλημένους να μαζέψουν διαρκείας...τα γνωστά που έκανε ο Kόκκαλης με το Kαραϊσκάκη...Πριν γίνει το γήπεδο μην περιμένετε προκοπή
Αλλο ένα παιχνίδι που όποιες πιθανότητες είχε ο βάζελος να το κλέψει από μια πιο δυνατή και δεμένη ομάδα το έχασε από έναν μέτριο έως κακό προπονητή........
Αλλαγές τσαμπιονσιπ μάνατζερ, εμμονές με παίχτες μέτριους και διαχείριση κρίσης με τακτικές Μαλακαζάνι....
Εύγε.
Υ.Γ. Η καλύτερη μεταγραφή του βάζελου τα τελευταία 10 χρόνια είναι ο Μάτος..........Αυτό νομίζω πως τα λέει όλα.........