Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
οι γεννημενοι μεγαλωμενοι αλβανοι ειναι οι ελληνες 40 χρονια πισω. εχει φιλοτιμους μπεσαληδες και εχει και αξημερωτους που κανουν κακο στην υγεια σου αν τους κοιταξεις λοξα. σε σαραντα χρονια απο τωρα θα ειναι και αυτοι ομοιως μαλακες νεοελληνες ψηφοφοροι και απατεωνισκοι.

αφηστε τωρα τους αλβανους και ας πουμε για τον γιγαντα σπανουλη που τον περιμενανε λυτρωτη οι γαβροι με 25 ποντους  :2funny:

χρηστιδη, η πουτσα εφτασε μεχρι τα παπουτσα ή την επνιξες σφιχτα στους αστραγαλους?  :2funny:
ο σπανουλης δεν πηγε ασχημα ρε...απλα το υπολοιπο ροστερ εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων ειναι μετριο και δεν ειναι για πολλα πολλα...

παντως και ο παναθηναικος δε με εντυπωσιασε. νομιζω δεν ειναι τοσο καλος οσο παλιοτερα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο σπανουλης δεν πηγε ασχημα ρε...απλα το υπολοιπο ροστερ εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων ειναι μετριο και δεν ειναι για πολλα πολλα...

παντως και ο παναθηναικος δε με εντυπωσιασε. νομιζω δεν ειναι τοσο καλος οσο παλιοτερα...

δε χρειαζεται να σε εντυπωσιαζει, χρειαζεται να κερδιζει. καλα τιποτα δεν εμαθες απο τον πολυπρωταθλητη προπονητη που εχεις τοσα χρονια?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
12 παρα εχει στο τηλεαστυ νικολογιαννη

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
δε χρειαζεται να σε εντυπωσιαζει, χρειαζεται να κερδιζει. καλα τιποτα δεν εμαθες απο τον πολυπρωταθλητη προπονητη που εχεις τοσα χρονια?
δεν τον εχω πολλα χρονια, περσυ ξανα-ηρθε... γαβρος ειμαι

και επαναλαμβανω, ο παναθηναικος δε με εντυπωσιασε. τις αλλες χρονιες μου αρεσε περισσοτερο. εχει χασει τους αυτοματισμους που ειχε στο παιχνιδι...
και επισης ο τεσσαρι ο σμιθ μου φαινεται πολυ μετριος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε δεν εχουν μπει στην φιλοσοφια της ομαδας ο σμιθ και ο λογκαν
σημερα ο σμιθ ηταν η χαρα του επιθετικου
το παχνιδι το πηραμε ευκολα αλλα καποια αστεια λαθη στο τελευταιο 5 λεπτο εριξαν την διαφορα
αδικησαν τον εαυτο τους οι παιχτες και απο μαλακιες αντι για καμια 10ρια νικησαν μονο με 4

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
τυπε δεν εχουν μπει στην φιλοσοφια της ομαδας ο σμιθ και ο λογκαν
σημερα ο σμιθ ηταν η χαρα του επιθετικου
το παχνιδι το πηραμε ευκολα αλλα καποια αστεια λαθη στο τελευταιο 5 λεπτο εριξαν την διαφορα
αδικησαν τον εαυτο τους οι παιχτες και απο μαλακιες αντι για καμια 10ρια νικησαν μονο με 4
ναι συμφωνω οτι μας το πηρατε πολυ πιο ευκολα απ οτι δειχνει το σκορ...
απλα νομιζω οτι δεν θα ειναι η ιδια ομαδα ο παναθηναικος πια. οτι εδω θα το παρετε το θεωρω σχεδον σιγουρο, αλλα νομιζω οτι η δυναστεια τελειωσε.
ο μπατιστ δεν θα ειναι ο ιδιος, ο διαμαντιδης σιγα σιγα θα πεφτει, ο λογκαν δεν ειναι νικολας, ο σμιθ δεν ειναι φωτσης κ.ο.κ....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απλα νομιζω οτι δεν θα ειναι η ιδια ομαδα ο παναθηναικος πια. οτι εδω θα το παρετε το θεωρω σχεδον σιγουρο, αλλα νομιζω οτι η δυναστεια τελειωσε.
ο μπατιστ δεν θα ειναι ο ιδιος, ο διαμαντιδης σιγα σιγα θα πεφτει, ο λογκαν δεν ειναι νικολας, ο σμιθ δεν ειναι φωτσης κ.ο.κ....
τυπε το μοναδικο προσωπο που με νοιαζει να υπαρχει ειναι ο ζελικο
και φυσικα καποιος προεδρος να δινει λεφτα
πρωταθληματα και ευρωπαικα ειχαμε παρει και χωρις μητσαρα κια χωρις μπατιστ
ο ζελικο θα βρει την λυση
αλλα πρεπει να εχει και καποιο σοβαρο μπατζετ

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
τυπε το μοναδικο προσωπο που με νοιαζει να υπαρχει ειναι ο ζελικο
και φυσικα καποιος προεδρος να δινει λεφτα
πρωταθληματα και ευρωπαικα ειχαμε παρει και χωρις μητσαρα κια χωρις μπατιστ
ο ζελικο θα βρει την λυση
αλλα πρεπει να εχει και καποιο σοβαρο μπατζετ
κι αυτο μπαινει σε συζητηση... γιατι σε λιγακι θα σας αναλαβει ο Δημητρακης και τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
απλα νομιζω οτι δεν θα ειναι η ιδια ομαδα ο παναθηναικος πια. οτι εδω θα το παρετε το θεωρω σχεδον σιγουρο, [size=19pt]αλλα νομιζω οτι η δυναστεια τελειωσε[/size].

η ευρωπαϊκή δυναστεία εννοείς;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η ευρωπαϊκή δυναστεία εννοείς;
όχι.
αυτή

250px-DynastyCast-Season6-1985-1986.jpg

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
ελα ρε πριγκηπα να μας τρελανεις ολους...

Επισκέπτης
ρε μαλακα περσονα ...μας εχεις ζαλισει τα παπαρια με τις μαλακισμενες εμπερειστατωμενες αναλυσεις και βαθυστοχαστες...
παρακαρουν στις γεφυρες δεν εχουν υποδομες και αρχιδια καπαμα...
μας ειχες ζαλισει και εσυ και ολοι σας απο παιχτες προπονητες παραγοντες φυλλαδες αντικειμενικες και μη οτι ειστε καλυτεροι ,ειστε σε φορμα ειστε ομαδα ,η δουλεια του παππου και λοιπα και λοιπα..οτι φοβοσαστε μονο το κορακι και με 50 - 50 ηταν σιγουρο διπλο στον ''διορισμενο''
ε λοιπν αρχιδια...μονο διορισμενος απεδειξε οτι δεν ειναι ,χορτασε τον κοσμακη (που εχει ορεξη να δει ) μπαλλα σε γαμησε σε επιασε απο τον λαιμο ειπες καμμια διακοσαρια φορες ''βοηθα παναγια μου'' και στο τελος ρε αναρχιδο πουστακι αφου γνωριζεις οτι επεσες απο την ακροπολη και βρηκες πορτοφολι κανεις τον κοινουση ,σηκωνεσαι ξεσκονιζεσαι και λες δεν ηταν τιποτα ,απλα παραπατησα....τι παραπατησες ρε μαλακααα;ααααα
απο την ακροπολη επεσες νουμεροοοοοοο...και γλιτωσες...ασε τις θεωριες της πουτσας και τις αναλυσεις...δικαιωθηκα παλι εγω που φωναζω για μαγικες εικονες του παο...αποδειχθηκε περιτρανα χτες που ηταν αλλη μια...
φοβαστε να πειτε την αληθεια...πολλα με λιγα ηταν το ματς...αναλυσεις επι αναλυσεων απο το 30 μεχρι το 40 η το 45 και δεν ξερω εγω τι....πηρατε χαμπαρι ποιος ειμαι και τι δυνατοτητες εχω...διαφορα τερστια μεταξυ των ομαδων...μας ειχατε ζαλισει και σεις και οι αβανταδοροι ρουφιανοι με το συνολο σας την αλλαγη πασσων και αρχιδια...310 πασες εγω 200 εσεις...
μια ζωη ψεματα...ειναι δυνατον να μην πεις  ρε νουμερο ψεμμα;;;εδω λες ψευτικη ημερομηνια ιδρυσης ,εδω θα πεις αληθεια;;;
και που'σαι...ωραιο 50 - 50 ρε μαγκα...οταν δεν αποβαλλει στο 30 τον σπυρο...ωραιο 50-50.... ;) ;) ;)

Γαυρόμουνο άρχισες πάλι τα καραγκιοζιλίκια.Αν φορούσες παντελόνια δεν θα τολμούσες να ξαναγράψεις.Ρε ξευτυλισμένε μουτζαχεντίν διάβασε τι έγραφες πρίν 5 μέρες για τον Καπίνο καί μετά μπές στόν τάφο σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom