Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 404 άτομα (1 μέλη και 403 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
παναθα γερα, να κερδισουμε τη λεγεωνα των ξενων του αρη. ο αρης πρεπει να αποβληθει απο την α εθνικη επειδη δεν χρησιμοποιει ελληνες παιχτες, όλα τα αλοδάπια β διαλογης ,εχει μαζεψει

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
παναθα γερα, να κερδισουμε τη λεγεωνα των ξενων του αρη. ο αρης πρεπει να αποβληθει απο την α εθνικη επειδη δεν χρησιμοποιει ελληνες παιχτες, όλα τα αλοδάπια β διαλογης ,εχει μαζεψει

Σιγα, ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ, σιγα μην παθεις τιποτα..... ε ρε ΠΑΠΑ που τρωτε καποιοι..... λες και οι υπολοιποι ειστε αθωες παρθενες, βρηκατε τωρα την καραμελα με τον ΑΡΗ και τους ξενους, φαε καραβουτα στη μαπα αγορι μου, να γουσταρεις...........

Ειμαι σιγουρος οτι η γυναικα που σου καθαριζει το σπιτι ειναι αλβανιδα 'η φιλιππινεζα.......

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
η πιο σιχαμενη ομαδα της α εθνικης ειναι ο παπΑρης,
καλα ρε ξεφτιλισμενοι, ουτε 1 ελληνα εκτος απο το σηφακη δεν εχετε?
ο καραγκουνης εχει παρει ευρωπαικο , κιτρινιαρη.

επειδη γενικα ο παο τα παει καλα στην ευρωπη, δεν νομιζω να εχουμε προβλημα με ενα σωματειο του βεληνεκες του πας γιαννενα , μιας πρωην ομαδας της β εθνικης

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Σιγα, ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ, σιγα μην παθεις τιποτα..... ε ρε ΠΑΠΑ που τρωτε καποιοι..... λες και οι υπολοιποι ειστε αθωες παρθενες, βρηκατε τωρα την καραμελα με τον ΑΡΗ και τους ξενους, φαε καραβουτα στη μαπα αγορι μου, να γουσταρεις...........

Ειμαι σιγουρος οτι η γυναικα που σου καθαριζει το σπιτι ειναι αλβανιδα 'η φιλιππινεζα.......

Ο Αρης ειναι μια ομαδα μισθοφορων ποδοσφαιριστων που απλως τους "ψηνει" για να τους πουλησει...δεν εχει ταυτοτητα...και πανε οι οπαδοι του απο συναισθημα στο γηπεδο..και στηριζουν ...τα αστηριχτα...εχει καταντησει ο Αρης οτι η ΑΕΚ για την Πορτο.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
η πιο σιχαμενη ομαδα της α εθνικης ειναι ο παπΑρης,
καλα ρε ξεφτιλισμενοι, ουτε 1 ελληνα εκτος απο το σηφακη δεν εχετε?
ο καραγκουνης εχει παρει ευρωπαικο , κιτρινιαρη.

επειδη γενικα ο παο τα παει καλα στην ευρωπη, δεν νομιζω να εχουμε προβλημα με ενα σωματειο του βεληνεκες του πας γιαννενα , μιας πρωην ομαδας της β εθνικης

Καλα, επειδη σε επιασα οτι εισαι αμπαλος εκτος απο προκλητικος, εχει παρει ευρωπαικο και ο κατεργιαννακης, πηγαινε παρτον και ασε μας στην ησυχια μας............

Αφου δε νομιζεις οτι θα εχεις προβλημα, πηγαινε χωσε κανενα πακετακι στον 1 να τα κονομησεις...... τσακαλε.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ο Αρης ειναι μια ομαδα μισθοφορων ποδοσφαιριστων που απλως τους "ψηνει" για να τους πουλησει...δεν εχει ταυτοτητα...και πανε οι οπαδοι του απο συναισθημα στο γηπεδο..και στηριζουν ...τα αστηριχτα...εχει καταντησει ο Αρης οτι η ΑΕΚ για την Πορτο.

Μαλιστα, εγινε, οτι πεις...... ο λετο π.χ. και ο σιμαο την πονανε την ομαδα τα παιδια......  :2funny: :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
...εχει καταντησει ο Αρης οτι η ΑΕΚ για την Πορτο...

:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :think: :think:

Καλα, επειδη σε επιασα οτι εισαι αμπαλος εκτος απο προκλητικος, εχει παρει ευρωπαικο και ο κατεργιαννακης, πηγαινε παρτον και ασε μας στην ησυχια μας............
Αφου δε νομιζεις οτι θα εχεις προβλημα, πηγαινε χωσε κανενα πακετακι στον 1 να τα κονομησεις...... τσακαλε.....

Τί ασχολείσαι ρε μάξιμε.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Μαλιστα, εγινε, οτι πεις...... ο λετο π.χ. και ο σιμαο την πονανε την ομαδα τα παιδια......  :2funny: :2funny: :2funny:

o simao exei συμβολαιο...δεν ειναι ναφτι που παιζει στο ΑΡΗ μεχρι να φυγει....για τον μεγαλυτερο πλειοδοτη...εγω παντως θα σας χαριζα το κυπελο για το "παιξετε αφεντικα της πολης"...εαν μας δωσετε το ναφτι.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
o simao exei συμβολαιο...δεν ειναι ναφτι που παιζει στο ΑΡΗ μεχρι να φυγει....για τον μεγαλυτερο πλειοδοτη...εγω παντως θα σας χαριζα το κυπελο για το "παιξετε αφεντικα της πολης"...εαν μας δωσετε το ναφτι.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom