Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ρε αδερφέ...είσαι εντελώς ηλίθιος αν πιστεύεις πως ένας άνθρωπος δέχεται πυρά από αεροβόλο από τα 60-100 μέτρα και μάλιστα για 45 λεπτά στην πλάτη και στέκεται όρθιος, κάνει μπλονζόν κλπ....
ή δεν έχεις πάει ποτέ στρατό ή θέλεις να το ξεχνάς.
και με σφεντόνα να τις έτρωγε αν υπολογίσεις την ορμή του βλήματος, θα πόναγε τόσο που δεν θα μπορούσε να σταθεί που λέει ο λόγος.
Και δεν μου λες παλικάρι μου εσύ που είσαι ηθικός και καλός, αφού δεχότανε πυρά, γιατί δεν το είπε στο διαιτητη να διακόψει; Μάλλον στη διάρκεια του αγώνα ένιωθε ταύρος και ήρωας και μετά τη λήξη κότα και βλαμμένος.
Το ξαναείπα. Το σημαδάκι στον αγκώνα είναι από μπλονζόν και μπλοκάρισμα που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν τόσο παλικάρι βλέπεις που έπαιζε με σηκωμένα τα μανίκια μέχρι ακριβώς πάνω από τον αγκώνα. Και εντελώς τυχαία...ΜΟΝΟ αυτό το σημάδι έδειξε. Το οποίο μάλιστα ΔΕΝ είναι σημάδι από αεροβόλο όπως λέει ή από κανενός άλλου είδους όπλο. Απλά δεν έχει πάει στρατό και δεν ξέρει τι λέει.

Τις παπαριές που κάνετε εσείς σε κλειστό μέρος (ΟΑΚΑ) εναντίον παικτών με πυροβολισμούς, δεν τις κάνουμε εμείς. ΌΛΟΣ ο ΠΑΟ έψαχνε να μαζέψει τις κροτίδες και τα βεγγαλικά για να τα πάει στο διαιτητή και δεν θα μιλούσε για βολές από αεροβόλο;;;

Άλλο είναι το θέμα. Γιατί δεν τον καλεί τον παλικάρη ο δικαστής; Να φάει μια τιμωριούλα για ψευδείς κατηγορίες; Κλώσσες.....μια ζωή...

ρε αδερφέ...είσαι εντελώς ηλίθιος αν πιστεύεις πως ένας άνθρωπος δέχεται πυρά από αεροβόλο από τα 60-100 μέτρα και μάλιστα για 45 λεπτά στην πλάτη και στέκεται όρθιος, κάνει μπλονζόν κλπ....
ή δεν έχεις πάει ποτέ στρατό ή θέλεις να το ξεχνάς.
και με σφεντόνα να τις έτρωγε αν υπολογίσεις την ορμή του βλήματος, θα πόναγε τόσο που δεν θα μπορούσε να σταθεί που λέει ο λόγος.
Και δεν μου λες παλικάρι μου εσύ που είσαι ηθικός και καλός, αφού δεχότανε πυρά, γιατί δεν το είπε στο διαιτητη να διακόψει; Μάλλον στη διάρκεια του αγώνα ένιωθε ταύρος και ήρωας και μετά τη λήξη κότα και βλαμμένος.
Το ξαναείπα. Το σημαδάκι στον αγκώνα είναι από μπλονζόν και μπλοκάρισμα που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν τόσο παλικάρι βλέπεις που έπαιζε με σηκωμένα τα μανίκια μέχρι ακριβώς πάνω από τον αγκώνα. Και εντελώς τυχαία...ΜΟΝΟ αυτό το σημάδι έδειξε. Το οποίο μάλιστα ΔΕΝ είναι σημάδι από αεροβόλο όπως λέει ή από κανενός άλλου είδους όπλο. Απλά δεν έχει πάει στρατό και δεν ξέρει τι λέει.

Τις παπαριές που κάνετε εσείς σε κλειστό μέρος (ΟΑΚΑ) εναντίον παικτών με πυροβολισμούς, δεν τις κάνουμε εμείς. ΌΛΟΣ ο ΠΑΟ έψαχνε να μαζέψει τις κροτίδες και τα βεγγαλικά για να τα πάει στο διαιτητή και δεν θα μιλούσε για βολές από αεροβόλο;;;

Άλλο είναι το θέμα. Γιατί δεν τον καλεί τον παλικάρη ο δικαστής; Να φάει μια τιμωριούλα για ψευδείς κατηγορίες; Κλώσσες.....μια ζωή...
1)μην λες μαλακιες ρε, απ τα 60 μετρα και πανω χανει κατα πολυ η δυναμη της βολης...ειναι σαν να τρως σφαιριδιο απο paintball
2)δημοσιευτηκε μια φωτο απ τα αποδητηρια πριν την εναρξη του αγωνα με τον αστερα οπου φαινεται ενα σημαδι στον αγκωνα...στην συνεχεια βγηκε αλλη μια φωτο την στιγμη  που πιανει τον σκυλο για να τον βγαλει απ το γηπεδο οπου και το σημαδι δεν υπαρχει...για αυτην εγω μιλησα αρχικα
3)κατα την διαρκεια του αγωνα ενημερωσε τον κακο κι αυτο φαινεται κι απ το βιντεο για τα επιμαχα σημεια για τα οποια και γινεται ολος ο ντορος σημερα (αν εχεις παει ποτε για paintball θα ξερεις οτι τα σημαδια δεν εμφανιζονται αμεσως)
4)το σημαδι στον αγκωνα δεν αποκλείω να μην οφειλεται σε αεροβολο  γιατι οντως δεν ταιριάζει σε  σημαδι από βολη αεροβολου ΑΛΛΑ όμως το σημαδι στην πλάτη  και στα πλευρα είναι χαρακτηριστικα σημαδια  μακρινης βολης αεροβολου
5)καταδικαζω ολες τις μαλακιες που εχουν  κανει και οι δικοι μας, αυτά είναι καφριλικια  και πρπει ολοι να τα καταδικαζουμε …Εσυ δεν βλεπω να το κανεις…και εχετε κανει και σεις ουκ ολιγα  με αποκορυφομα  τα της ριζουπολης ( με τις ευλογιες του τοτε αρχιμπατσου υπεύθυνου τσιρωνη και νυν υπεύθυνου ασφαλειας του κροκους)

μιας και μιλαμε για κλωσες σου θυμιζωκαι το περυσινο στο οακα στο 0-0 που ηρθατε και παιζατε ταμπουρια, γυρω στο 65 εγινε μια δεκαλεπτη διακοπη στον αγωνα γιατι δήθεν ενοχλουσε τον αντωνακη ο καπνος απ κατι πανω που καιγανε στο πεταλο… εξυπνο απ το μερος του αφου εκεινο το χρονικο σημειο ο Παο ειχε ανεβασει ρυθμο  και πιεζε …

φιλικα ο παρωπίδας :)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1)μην λες μαλακιες ρε, απ τα 60 μετρα και πανω χανει κατα πολυ η δυναμη της βολης...ειναι σαν να τρως σφαιριδιο απο paintball
2)δημοσιευτηκε μια φωτο απ τα αποδητηρια πριν την εναρξη του αγωνα με τον αστερα οπου φαινεται ενα σημαδι στον αγκωνα...στην συνεχεια βγηκε αλλη μια φωτο την στιγμη  που πιανει τον σκυλο για να τον βγαλει απ το γηπεδο οπου και το σημαδι δεν υπαρχει...για αυτην εγω μιλησα αρχικα
3)κατα την διαρκεια του αγωνα ενημερωσε τον κακο κι αυτο φαινεται κι απ το βιντεο για τα επιμαχα σημεια για τα οποια και γινεται ολος ο ντορος σημερα (αν εχεις παει ποτε για paintball θα ξερεις οτι τα σημαδια δεν εμφανιζονται αμεσως)
4)το σημαδι στον αγκωνα δεν αποκλείω να μην οφειλεται σε αεροβολο  γιατι οντως δεν ταιριάζει σε  σημαδι από βολη αεροβολου ΑΛΛΑ όμως το σημαδι στην πλάτη  και στα πλευρα είναι χαρακτηριστικα σημαδια  μακρινης βολης αεροβολου
5)καταδικαζω ολες τις μαλακιες που εχουν  κανει και οι δικοι μας, αυτά είναι καφριλικια  και πρπει ολοι να τα καταδικαζουμε …Εσυ δεν βλεπω να το κανεις…και εχετε κανει και σεις ουκ ολιγα  με αποκορυφομα  τα της ριζουπολης ( με τις ευλογιες του τοτε αρχιμπατσου υπεύθυνου τσιρωνη και νυν υπεύθυνου ασφαλειας του κροκους)

μιας και μιλαμε για κλωσες σου θυμιζωκαι το περυσινο στο οακα στο 0-0 που ηρθατε και παιζατε ταμπουρια, γυρω στο 65 εγινε μια δεκαλεπτη διακοπη στον αγωνα γιατι δήθεν ενοχλουσε τον αντωνακη ο καπνος απ κατι πανω που καιγανε στο πεταλο… εξυπνο απ το μερος του αφου εκεινο το χρονικο σημειο ο Παο ειχε ανεβασει ρυθμο  και πιεζε …

φιλικα ο παρωπίδας :)
μπα...άλλαξες νικ και έβγαλες κλωνάρι;; μάλιστα...κοίτα να δεις, θα νιώθω μου φαίνεται στο τέλος όντως ο τελευταίος των Μοϊκανών, που δεν έχει κλώνο.
Τεσπα...έχω βαρεθεί να καταδικάζω τα επεισόδια, έχω μαλλώσει με πολύ κόσμο, θεωρώ πως καμία ομάδα, κανενα κόμμα ή οργάνωση δεν αξίζει για να κάνεις κακό σε άλλο άνθρωπο ή για να θυσιαστείς εσύ.

Από κει και πέρα μία χαρακτηριστική εικόνα στο μυαλό μου είναι η ανοιγμένη κεφάλα του ευθυμιάδη και το Φιλιππίδη να προσπαθεί να τον βαρέσει. Και ο ΠΑΟ ΔΕΝ τιμωρήθηκε για αυτά.
Αλλά η συζήτηση για το ποιος τιμωρείται και ποιος όχι μπορεί να συνεχιστεί επάπειρον.

Η ουσία είναι απλη. Δεν χάσατε για αυτό το λόγο. Χάσατε γιατί μπήκατε χεσμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Γιατί δεν είχατε νεύρο. Εγώ περίμενα να πιέσετε και αντι για αυτό είδα ταραχή.

τα υπόλοιπα περί αεροβόλων και λοιπών είναι απλά και μόνοιστορίες για αγρίους κατά τη γνώμη μου. Αποπροσανατολισμός των οπαδών για να βρουν δικαιολογία για τους παίκτες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το υλικο απο τις καμερες του γηπεδου θα ηταν πολυ χρησιμο σε αυτην την περιπτωση... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Υ.Γ.Ποσο πιθανο το βρισκεις μεσα σε μια κερκιδα να βγαλεις οπλο και να πυροβολας επι 45 λεπτα???
Προφανως οτι εγινε εγινε στην αρχη του ματς μεσα στο μπουγιο που προκληθηκε απο τα καπνογονα και κρατησε λιγο... κλπ..
άρα ο Τζόρβας λέει ψέματα για τα 45 λεπτά.
και τέλος πάντων, είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά για να είναι αλήθεια.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

βλεπετε κανα σημαδι και δεν το βλεπω????

αυτο που ειπα και εξ αρχης ειναι οτι αυτος που καθησε κ εκανε αυτο το μονταζ ειναι μεγαλος αληταρας
η πρωτη φωτο ειναι πριν την εναρξη η στο ημιχρονο η στο τελος?
το αεροβολο δεν αφηνει τετοια σημαδια,δες πως ειναι τα σημαδια απο αεροβολο στο λινκ που εβαλα

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

βλεπετε κανα σημαδι και δεν το βλεπω????

αυτο που ειπα και εξ αρχης ειναι οτι αυτος που καθησε κ εκανε αυτο το μονταζ ειναι μεγαλος αληταρας

Τώρα μάλιστα! Το βίντεο με τον σκύλο είναι διαφωτιστικό.  Τον κόλησε τσιμπούρια ο σκύλος.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
κυριε οπλουργε ελα να σε χτυπησω με οτι τυπο αεροβολου θελεις απο αποσταση και θα δουμε αν θα σου αφησει σημαδια απο κουνουπι  :jerking: :jerking:
μην εισαι απολυτος σ αυτο
υπαρχουν τυποι και τυποι αεροβολων που σε μεγαλη αποσταση χανουν κατα πολυ την δυναμη τους

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
η πρωτη φωτο ειναι πριν την εναρξη η στο ημιχρονο η στο τελος?
το αεροβολο δεν αφηνει τετοια σημαδια,δες πως ειναι τα σημαδια απο αεροβολο στο λινκ που εβαλα
η φωτο με το σκυλο ειναι κατοπιν αυτης με το εμφανιζομενο σημαδι...το οτι εχει παιξει μονταζ ειναι σιγουρο παντως...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μην εισαι απολυτος σ αυτο
υπαρχουν τυποι και τυποι αεροβολων που σε μεγαλη αποσταση χανουν κατα πολυ την δυναμη τους
αν χασουν την δυναμη τους δεν θα κανουν και μελανια
δες τις φωτο απο το οακα πως ειναι το σημαδι απο αεροβολο
μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι τα πιστολια-αεροβολα γιατι θεωρω απιθανο να περασε μεγαλο,ειναι η με ελατηριο(που δεν φτανουν ουτε να ακουμπησουν σε τετοιες αποστασεις)και αυτα με τις αμπουλες που εχουν δυναμη στις πρωτες 5 βολες
παλι ομως η αποσταση ειναι τετοια που δυσκολα να αφησουν σημαδι
σε περιπτωση που περασουμε σε αεροβολα-τουφεκια εκει μπορει να γινει ζημια(αν ειναι δυνατο),απο το να τον διαπερασει μεχρι να του κανει μια μελανια σε σχημα γροθιας ακριβως οπως δειχνει στις φωτο του λινκ που εβαλα
αν το τουφεκι εχει κανα ελατηριο της πουτσας δεν του κανει τιποτα
εχω φαει απο 7-8 μ με ενα τετοιο στο στηθος και απλα με πονεσε τα ρουχα δεν αφησαν να γινει ζημια

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
η φωτο με το σκυλο ειναι κατοπιν αυτης με το εμφανιζομενο σημαδι...το οτι εχει παιξει μονταζ ειναι σιγουρο παντως...

:huh: Για τις κοκκινίλες στην πλάτη του δεν μιλάμε τόση ώρα?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
δεν μπορω να σου απαντησω στα λεγομενα σου γιατι δεν ξερω ουτε αποσταση ουτε οπλο...ποια ειναι η πιο κοντινη αποσταση της κερκιδας με το τερμα?
το αιματωμα-μελανια μπορει να εμφανιστει και στην δευτερη μερα...αλλα αν ειναι αδυναμη η βολη μπορει και να μην μελανιασει καθολου...

παντως συν της αλλης ΕΓΩ δεν τον εχω τον τζορβα για τοσο πουστακο

και για να τελειωνουμε με τις χαζο-αναλυσεις εγω δεν υποστηριζω οτι η ηττα οφειλεται στα σημαδια ή στα αεροβολα ή στα μπαζουκας  :grin: ή δεν ξερω και γω που αλλου... απλα ειναι απαραδεκτα να γινονται τετοιου ειδους καφριλικια απ οποιαδηποτε μερια κι αν προερχονται

το ιδιο ισχυει και για αυτην την νεα μοδα με τα γκαζακια και τις βομβες στους συνδεσμους... την οποια απ οσο ξερω Παναθηναικοι την ξεκινησανε(με γκαζακια) και οι ολυμπιακοι την συνεχισανε με βομβες...

φιλικα ο παρωπιδας  ;)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν μπορω να σου απαντησω στα λεγομενα σου γιατι δεν ξερω ουτε αποσταση ουτε οπλο...ποια ειναι η πιο κοντινη αποσταση της κερκιδας με το τερμα?
το αιματωμα-μελανια μπορει να εμφανιστει και στην δευτερη μερα...αλλα αν ειναι αδυναμη η βολη μπορει και να μην μελανιασει καθολου...

παντως συν της αλλης ΕΓΩ δεν τον εχω τον τζορβα για τοσο πουστακο

και για να τελειωνουμε με τις χαζο-αναλυσεις εγω δεν υποστηριζω οτι η ηττα οφειλεται στα σημαδια ή στα αεροβολα ή στα μπαζουκας  :grin: ή δεν ξερω και γω που αλλου... απλα ειναι απαραδεκτα να γινονται τετοιου ειδους καφριλικια απ οποιαδηποτε μερια κι αν προερχονται

το ιδιο ισχυει και για αυτην την νεα μοδα με τα γκαζακια και τις βομβες στους συνδεσμους... την οποια απ οσο ξερω Παναθηναικοι την ξεκινησανε(με γκαζακια) και οι ολυμπιακοι την συνεχισανε με βομβες...

φιλικα ο παρωπιδας  ;)
οχι τις βομβες εσεις τις ξεκινησατε
και οταν στο οακα ειχατε γαζωσει τον παικτη και τον παραγοντα δεν ειχε γινει τιποτα
με σημαδια που φαινοντε και σε αδαη αλλα και με χαρτια απο νοσοκομειο
εγω τον τζορβα τον εχω και για πιο πουστακο,εξαλλου ειναι πολυ περιεργο πως βγηκε τετοιο θεμα μετα απο 1 ωρα αφου ειχε ληξει το ματς
ας το ελεγε στο πρωτο ημιχρονο που ειχε ηδη χτυπηθει και καλα ωστε να διακοπει,αφου ειχατε και τον πατερα να σας προστατευει

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
οχι τις βομβες εσεις τις ξεκινησατε
για να το λες ισως ξερεις καλυτερα...δεν αλλαζει κατι μαλακες ειναι οσοι κανουν τετοιες ψευτομαγκιες

παντως στον κακο το ειπε οτι τον χτυπανε με <<κατι>>... αλλα για φαντασου τι θα λεγες τωρα  ή τι θα γινοταν αν δεν κατεβαιναν να παιξουν μετα το ημιχρονο (ετσι και αλλιως σαν να μην κατεβηκαν ηταν)...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
για εξηγήστε μου.... προσπαθείτε να ρίξετε το φταίξιμο σε ένα όπλο... που πιθανόν να μην υπάρχει(μαλλον έχει πάρει σύρμα ο τζόρβας από την διοίκηση )
πράγμα το οποίο γίνεται προφανώς για να πιστέψουν τα χαζοχαρούμενα βαζέλια ότι χάσανε λόγο κυνηγετικής περιόδου και όχι επειδή ήταν για τον πούτσο όλη η ομάδα.

η μαλακία όντως δεν έχει όρια.

edit: άμα ήταν αλήθεια αυτό το πράγμα θα είχε πέσει όλος ο παναθηναϊκός για να το αποδείξει. από τη στιγμή που ασχολούνται μόνο 5-10 πούστηδες το πράγμα μου βρωμάει πολύ

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
περα απο τα αεροβολα και τις .....κανονιες στα πλευρα του Τζορβα σκεφτειτε οτι .....

[size=10pt][size=10pt][size=10pt] ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ[/size][/size][/size]

ptera.png

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Τα ντοκουμέντα του Τζόρβα!

www.gazzetta.gr/football/super-league/item/58715]http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/58715[/url]

Το... 3ο ημίχρονο του ντέρμπι έχει πρωταγωνιστή τον Τζόρβα και τις καταγγελίες του για το αεροβόλο. To gazzetta.gr παρουσιάζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις φωτογραφίες που κατέθεσε στον εισαγγελέα ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού!

Το βράδυ της Κυριακής βγαίνοντας από τα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη ο Αλέξανδρος Τζόρβας κατήγγειλε ότι κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό δέχονταν πυροβολισμούς από αεροβόλο από την εξέδρα των οργανωμένων των «ερυθρόλευκων». Μάλιστα έδειξε και κάποια σημάδια στον αγκώνα του.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο διεθνής πορτιέρο κλήθηκε από την εισαγγελία του Πειραιά να δώσει εξηγήσεις για το σοβαρό αυτό περιστατικό. Ο Τζόρβας παράλληλα με την κατάθεση του έδωσε φάκελο με την γνωμάτευση κρατικού νοσοκομείου, αλλά και φωτογραφίες με τους μώλωπες. Ο Ελληνας τερματοφύλακας πήγε στην Εισαγγελία συνοδεία του Κώστα Αντωνίου καθώς Αναχώρησαν μαζί από την Παιανία με κατεύθυνση τα γραφεία της ΠΑΕ. Εκεί ο διεθνής άσος πήρε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνταν και πήγε στην Εισαγγελία.

Ο Εισαγγελέας κ. Κωνσταντακόπουλος έστειλε τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά και εκεί εξετάστηκε από την ιατρό Δήμητρα Τσαγκρή, η οποία τον ρώτησε αν έγιναν όσα ισχυρίζεται με τον Τζόρβα να της απαντά: «Αν δεν είχαν γίνει, δεν θα ήμουν εδώ...». Η έκθεση της Τσαγκρή αναμένεται μέχρι την Παρασκευή.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας επισήμανε εκτός από το αεροβόλο ότι του πέταξαν και σουγιά από την κερκίδα. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης τον μάζεψε από τον αγωνιστικό χώρο και τον παρέδωσε στους διαιτητές. Πλέον όλα είναι στα χέρια του Εισαγγελέα,  ;)

ο οποίος θα εκτιμήσει τα δεδομένα και αν κρίνει σκόπιμο μπορεί να καλέσει παίκτες και από τις δύο πλευρές που αγωνίστηκαν στο «Καραϊσκάκη», ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα. Στη συνέχεια η πρόταση του Εισαγγελέα θα σταλεί στον ανακριτή για να προχωρήσει την υπόθεση ή να τη θέσει στο αρχείο.

Το gazzetta.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις φωτογραφίες που κατέθεσε στον εισαγγελέα ο 27χρονος πορτιέρο του Παναθηναϊκού και οι οποίες τραβήχτηκαν στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη μετά την λήξη του αγώνα!

πλεον ο σουγιας και τα υπολοιπα οπλα που χρησιμοποιηθηκαν στο καραισκακη βρισκεται στα χερια του εισαγγελεα.

ας περιμενουμε  να δουμε με ποσες αγωνιστικες κοστολογει η αθλητικη δικαιοσυνη την ανθρωπινη ζωη.

ειναι οντως ντροπη να συμμετεχει κανεις σε εναν τετοιο "αγωνα".δεν γινονται πουθενα στην ευρωπη

αυτες οι τριτοκοσμικες αθλιοτητες.μονο μια ρατσα ειναι ικανη γι αυτο. οι ξεφτιλες γαυροι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom