John 100
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 33
- Like
- 9.255
- Πόντοι
- 4.696
Τύπε μου αυτή ούτε αυγά τηγανητά...θα λιμοκτονήσωΚαλημέρα κύρ Γιάννη μας
![]()
![]()
![]()
![]()
Τύπε μου αυτή ούτε αυγά τηγανητά...θα λιμοκτονήσωΚαλημέρα κύρ Γιάννη μας
![]()
![]()
![]()
![]()
Να την είχαμε και ας τρώγαμε κάθε μέρα deliveryΤύπε μου αυτή ούτε αυγά τηγανητά...θα λιμοκτονήσω![]()
Ρε σκέψου λογικά....Να την είχαμε και ας τρώγαμε κάθε μέρα delivery![]()
![]()
Να την είχαμε και ας τρώγαμε κάθε μέρα delivery![]()
![]()
Ρε σκέψου λογικά....
Έχεις τη δικιά μας την προκομένη, με τα σουμεδάκια σου, την πάστρα γύρω γύρω, τους μουσακάδες, τα γιουβέτσια σου κλπ κλπ...
Άρχοντας, κύριος, χορτασμένος, καθαρός.
Ούτε γυναίκα να φτιάχνει το σπίτι, ούτε ντελιβεράδικα.
Με τα λεφτά που γλυτώνεις έχεις κάθε βδομάδα μια μαριγκώνα.
Μάθετε μπαλίτσα από τους πράσινους γνώστες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΤρομπονιστεςΦίλε μου πώς πήγε το ταξίδι στην φιλαρμονική Βορείου ΕλλάδοςΠαίξατε κανά καλό κομμάτι
![]()
Πω ρε μαλάκα,τώρα στα γεράματα πούστεψε ή ήταν εξαρχής με ανοιγμένο γκρόβερ?τακη ακούγεται έντονα στους διαδρόμους ότι τελευταία έχεις πάρε δώσε με τα στρακιαπου στο νήμα με τις μαύρες πουτσες ισχύει;![]()
Σε νήμα BBC μάλλον με μαύρο δονήταρο θα παίζει.....ρε μουνοπανο εχεις κουρασει τραβα στο νημα σου και παιξε το πουλακι σου οσο θες
Εδώ είσαι μαν....τακη εδώ μια οικογένεια είμαστε μίλα ανοιχτά. είσαι κακολντ; για αυτό είσαι θαμώνας μαζί με τύπο παιχνίδι στο νήμα με τις μαύρες λέσψω;όταν ακούς μπιμπισι σκέφτεσαι το γνωστό καναλι ή’ το μαύρο κρέας;
παίρνει και λαηκ από γνωστό μέλος παιχνίδι. μη πεις ότι στο είπα όμως . δεν θέλω να του μείνει η ρετσινιάΕδώ είσαι μαν....
Φωτό από leaked του Τάκη....
![]()
Στεναχωριέμαι λίγο,γιατί είναι πρώην συναθλητής στιβικός....
![]()
Μέλος παιχνίδι λες,που ήθελε μπουκέϊκ σε αποδυτήρια από ποδοσφαιρική ομάδα?παίρνει και λαηκ από γνωστό μέλος παιχνίδι. μη πεις ότι στο είπα όμως . δεν θέλω να του μείνει η ρετσινιά![]()
τι λεει ο Πυργος;κρυο,βροχες κλπ;Μέλος παιχνίδι λες,που ήθελε μπουκέϊκ σε αποδυτήρια από ποδοσφαιρική ομάδα?
![]()
Πίνω νεγκρόνι με τον κο Νίπλη.τι λεει ο Πυργος;κρυο,βροχες κλπ;![]()
ο γνωστός μπαχαλακιας μαν , που τραμπουκίζει όποιονα δεν θέλει να γαμησει τη γυναίκα του.Μέλος παιχνίδι λες,που ήθελε μπουκέϊκ σε αποδυτήρια από ποδοσφαιρική ομάδα?
![]()
Τύπε νομίζω ότι τον είχα ρωτήσει μπας και είναι μπούστης και είχε παρεξηγηθεί.ο γνωστός μπαχαλακιας μαν , που τραμπουκίζει όποιονα δεν θέλει να γαμησει τη γυναίκα του.μιλάμε όλο το αφα γκατε στο σαη
Άμα χαιρετηθείτε μέτρα δάχτυλα μην λείπει κανέναΠίνω νεγκρόνι με τον κο Νίπλη.
Μισό λεπτό να δω....Άμα χαιρετηθείτε μέτρα δάχτυλα μην λείπει κανένα