Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 114 29,8%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 42 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 151 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    382

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
34.077
Πόντοι
5.506
Μίλκο κάπ δεν μου κάνει. Ακόμα και να το πάρω κάποτε είναι για παρακατιανούς.
Να μην τα ξαναλέμε. Όταν συμμετέχουν ομάδες σαν την ΜΑΚΑΜΠΙ, την Φερεντσβάρος, Γιαγκελόνια, Τσέλιε και λοιπά καφενεία δεν μπορώ να το μοστράρω σαν επιτυχία.
η φιορεντινα σου αρεσε κουκλιτσα?

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
41.422
Πόντοι
22.936
Να μην τα ξαναλέμε. Όταν συμμετέχουν ομάδες σαν την ΜΑΚΑΜΠΙ, την Φερεντσβάρος, Γιαγκελόνια, Τσέλιε και λοιπά καφενεία δεν μπορώ να το μοστράρω σαν επιτυχία.
Τσακο έναν ελληνικό σκέτο από τον καφενέ :coffee:

1742115383918.jpeg

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
188
Like
23.566
Πόντοι
32.478
Σε αυτους πεστα. Δεν νιώθουν και βγαζουν και γλωσσα για ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΆΜΣΤΕΡΝΤΑΜ που ηρθε στο ΟΑΚΑ και τους εριξε ΤΡΙΑ.
Την περσινή χρονιά ο ΑΓΙΑΞ είχε πάρει CL και πήγαμε και του κάναμε διπλό στο γήπεδο σε ημιτέλικο CL. Όταν αποκλείσατε τον ΑΓΙΑΞ το 84 που το πόσταρες με καμάρι πανάθεμα σε για πές μας τι επιτυχίες είχε τα προηγούμενα 3 χρόνια.
Κάθε ποστάρισμα που κάνεις ξεφτιλίζεσαι και δείχνεις ότι είσαι άμπαλος.
KEEP GOING.
Μας διασκεδάζεις .....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε αυτους πεστα. Δεν νιώθουν και βγαζουν και γλωσσα για ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΆΜΣΤΕΡΝΤΑΜ που ηρθε στο ΟΑΚΑ και τους εριξε ΤΡΙΑ.
Την περσινή χρονιά ο ΑΓΙΑΞ είχε πάρει CL και πήγαμε και του κάναμε διπλό στο γήπεδο σε ημιτέλικο CL. Όταν αποκλείσατε τον ΑΓΙΑΞ το 84 που το πόσταρες με καμάρι πανάθεμα σε για πές μας τι επιτυχίες είχε τα προηγούμενα 3 χρόνια.
Κάθε ποστάρισμα που κάνεις ξεφτιλίζεσαι και δείχνεις ότι είσαι άμπαλος.
KEEP GOING.
Μας διασκεδάζεις .....

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
5.042
Πόντοι
736
τα μισα να ειχες θειτσα απο τα βιωματα μου θα ειχες ζωη....
ετσι που εισαι δεν
δεν ειμαι στην ομαδα σου για να μοιραστω τον καημο σου και τον πονο σου ...γερασες και ακομα να δεχτεις οτι εδω παντα ηθελες να εισαι ..και καθε μερα έρχεσαι με το πουλακι .μπας και σου βγαλουμε το πετσακι ...:coffee:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
188
Like
23.566
Πόντοι
32.478
Άλλος άσχετος μας ήρθε. Την Φιορεντίνα την κέρδισες σε μονό αγώνα 1-0 κι εγώ σε διπλο αγώνα κέρδισα 3-2 και έχασα 3-1. Δεν βλέπω να έπαιξε καμιά μπαλάρα. Σύν ότι 2 γκολ που έβαλε ήταν από κόντρα που άλλαξε πορεία η μπάλα. Τα λες και τυχερά.
Εντωμεταξύ μιλάμε για τον χειρότερο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ των τελευταίων 15 χρόνων στην ευρώπη και τον καλύτερο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ των τελευταίων 15 χρονων.
Οπότε άκυρη η ερώτηση σου.

Άλλος άσχετος μας ήρθε. Την Φιορεντίνα την κέρδισες σε μονό αγώνα 1-0 κι εγώ σε διπλο αγώνα κέρδισα 3-2 και έχασα 3-1. Δεν βλέπω να έπαιξε καμιά μπαλάρα. Σύν ότι 2 γκολ που έβαλε ήταν από κόντρα που άλλαξε πορεία η μπάλα. Τα λες και τυχερά.
Εντωμεταξύ μιλάμε για τον χειρότερο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ των τελευταίων 15 χρόνων στην ευρώπη και τον καλύτερο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ των τελευταίων 15 χρονων.
Οπότε άκυρη η ερώτηση σου.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
34.077
Πόντοι
5.506
δεν ειμαι στην ομαδα σου για να μοιραστω τον καημο σου και τον πονο σου ...γερασες και ακομα να δεχτεις οτι εδω παντα ηθελες να εισαι ..και καθε μερα έρχεσαι με το πουλακι .μπας και σου βγαλουμε το πετσακι ...:coffee:
ισα μωρη......γεννηθηκα στον πειραια και στο πασαλιμανι θα πεθανω....κωλοβλαχε

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
5.042
Πόντοι
736
ισα μωρη......γεννηθηκα στον πειραια και στο πασαλιμανι θα πεθανω....κωλοβλαχε
και τι μου το λες ...να σου στειλω μπουγατσα Θεσσαλονίκης ..ισιωσε ελιτ της ταβερνας:coffee:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.377
Πόντοι
6.056
Δηλαδή ο Παναθηναϊκός το 2024 ήταν φαβορί;;;;

Δεν ήταν,αλλά βάσει ρόστερ δεν ήταν και τέρμα αουτσάιντερ όπως ο γαύρος το 2012 ή η Μπανταλόνα και η Ζαλγκίρις οταν το πήραν

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.985
Πόντοι
10.446
Αυτό για τον τελικό του CL και πόση βαρύτητα έχει σαν διοργάνωση πές το στο φιλαράκι σου τον @Zebu και τους υπόλοιπους γαύρους που πονάνε ακόμα απο την συμμετοχή μας σε τελικό και ημιτελικό ακόμα και αν χάσαμε. Δεν το έχετε κάνει ποτέ και σας πονάει. Όσο για το κόνφερενς όπως το έχουν κάνει διαφωνω ότι δεν μπορεί να ξαναγίνει. Δεν θα συμμετέχουν μεγάλα ονόματα, μόνο καμιά φορά από σπόντα όπως φέτος με την Τσέλσι. Ούτε οι αποκλεισμένοι απο το Γιουρόπα θα μπαίνουν στο Κόνφερενς. Οποτε πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα να το ξαναπάρει ελληνική ομάδα, εσείς ή εμείς δηλαδή όχι καποια άλλη. Και εμείς άν καταφέρουμε και ξαναφτιάξουμε ομάδα όπως παλιά, γιατι τα τελευταια 15 χρόνια ευρωπαϊκά είμαστε ανύπαρκτοι.
ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Και δεν εννοώ εσένα, αλλά κάποιους ασχετους γαύρους.
φίλε το τελικός που αναφέρεις έγινε πριν τόσο καιρό, που σε λίγα χρόνια δεν θα ζε κανείς από αυτούς που το έζησαν.......θα μας πόναγε, αν δεν το παίρναμε περσι, τώρα θα γίνει ανάμνηση η δική σας πορεία, όπως τόσα άλλα πράγματα στα αθλητικά.....οι τίτλοι μένουν, ευτυχώς ή δυστυχώς....
αυτό που πήραμε εμείς πέρσι θα το συζητάμε για τα επόμενα χρόνια μέχρι να το πάρει κάποιος άλλος...που δεν νομίζω να συμβεί, αλλά πες ότι θα γίνει...
προσωπικά για το μπάσκετ, δεν δίνω δεκάρα αν θα το πάρει ή όχι η ομάδα μου φέτος....έχει πάρει τίτλους , έχει άλλες 8 συμμετοχές σε τελικό, θα είναι στον αφρό για πολλά χρόνια γιατί γίνεται καλή δουλειά.....αν το πάρουμε θέλω να γίνει με Μπαρτζώκα, γιατί είναι γαυρόψυχος, δεν κρύβεται και έχει προσωπικότητα....κ φυσικά προπονηταράς.....αλλά το μπάσκετ ΔΕΝ είναι ποδόσφαιρο...πώς να το κάνουμε..
και μεις οι γαύροι ξέρεις , μετά τα πέτρινα χρόνια, αποκτήσαμε μια συγκεκριμένη ψυχοσύνθεση...μπορεί να βριζόμαστε, να σκοτωνόμαστε, να μπινελικωνόμαστε, αλλά αν πειραχτεί η ομάδα, σε όποιο άθλημα, τα ξεχνάμε όλα.....και πάμε όλοι μαζί...δεν πρόκειται να γίνει εμφύλιος σε εμας...εσείς τρώγεστε και θα τρώγεστε για πολλά χρόνια.....

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.377
Πόντοι
6.056

Ε ναι,εξάλλου Πανάθα είναι σαν να λέμε...Ρεαλ,Μιλαν,Μπάγερν κλπ.Σιγά μην ασχοληθούν με μιλκοκύπελλα...

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
188
Like
23.566
Πόντοι
32.478
φίλε το τελικός που αναφέρεις έγινε πριν τόσο καιρό, που σε λίγα χρόνια δεν θα ζε κανείς από αυτούς που το έζησαν.......θα μας πόναγε, αν δεν το παίρναμε περσι, τώρα θα γίνει ανάμνηση η δική σας πορεία, όπως τόσα άλλα πράγματα στα αθλητικά.....οι τίτλοι μένουν, ευτυχώς ή δυστυχώς....
αυτό που πήραμε εμείς πέρσι θα το συζητάμε για τα επόμενα χρόνια μέχρι να το πάρει κάποιος άλλος...που δεν νομίζω να συμβεί, αλλά πες ότι θα γίνει...
προσωπικά για το μπάσκετ, δεν δίνω δεκάρα αν θα το πάρει ή όχι η ομάδα μου φέτος....έχει πάρει τίτλους , έχει άλλες 8 συμμετοχές σε τελικό, θα είναι στον αφρό για πολλά χρόνια γιατί γίνεται καλή δουλειά.....αν το πάρουμε θέλω να γίνει με Μπαρτζώκα, γιατί είναι γαυρόψυχος, δεν κρύβεται και έχει προσωπικότητα....κ φυσικά προπονηταράς.....αλλά το μπάσκετ ΔΕΝ είναι ποδόσφαιρο...πώς να το κάνουμε..
και μεις οι γαύροι ξέρεις , μετά τα πέτρινα χρόνια, αποκτήσαμε μια συγκεκριμένη ψυχοσύνθεση...μπορεί να βριζόμαστε, να σκοτωνόμαστε, να μπινελικωνόμαστε, αλλά αν πειραχτεί η ομάδα, σε όποιο άθλημα, τα ξεχνάμε όλα.....και πάμε όλοι μαζί...δεν πρόκειται να γίνει εμφύλιος σε εμας...εσείς τρώγεστε και θα τρώγεστε για πολλά χρόνια.....
Όσα χρόνια και να περάσουν η επιτυχία παραμένει ακόμα κι αν εχουν πεθάνει αυτοί που το έζησαν. Και η Ουγγαρία κάποτε επί Πούσκας είχε ομαδαρα κσι έπαιξε τελικό μουντιάλ και έχασε. Αυτό δεν την ακυρώνει σαν ομάδα.

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.765
Πόντοι
4.696
εγω προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα στο να μπαινεται αρκει να υπαρχει και μια ανταλλαγη αποψεων μη υβριστικη εκατεροθεν.
οπως μπαινεις και διαβαζεις εσυ ετσι μπαινω και εγω εδω πχ και μερικα δεν μπορω να τα αφησω ασχολιαστα αλλα θεωρω οτι δεν εχω παρεκτραπη.

Δε νομίζω πως είμαι σπό αυτούς που βρίζουν και γι αυτό μιουταρίστικα...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
24.149
Πόντοι
5.006
Σιγά το κύπελλο που πήρατε. Είσαστε τα πουτανάκια του CL για 25 χρόνια που ασελγούσε πάνω σας ο κάθε πικραμένος και όταν η ΟΥΕΦΑ δημιούργησε κύπελλο τρίτης κατηγορίας το πήρατε. Σιγά το κατόρθωμα
Όσο για το φόβητρο την Φιορεντινα που γράφεις κι εμείς την κερδίσαμε. Δεν παίξατε διπλά παιχνίδια να σας δούμε. Μην συγκρίνεις ανόμοιες καταστάσεις λοιπόν. Και όταν αναφέρεις για σουφρα τάλιρο η απάντηση είναι μία
ΓΙΟΥΒΕΕΕΕΕΕΕ
ΓΙΟΥΒΕΕΕΕΕΕ
ΓΙΟΥΒΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

κλασικος βαζελος...εχει φτιαξει εναν δικο του φανταστικο κοσμο και ζει χαρουμενος...:2funny:
καταρχάς το τσουλου δεν ειναι 25 χρονια...ειναι 35 χρόνια....

πηγες καλυτερα 1996, 2001, 2002, 2004, 2009
πηγα καλυτερα 1999, 2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2020, 2021

ολη σου η ιστορια ειναι η 3ετια 2001 - 2004....οι μονες χρονιες που επαιζες σαν κανονικη ευρωπαικη ομαδα....ολη η υπολοιπη ιστορια σου ειναι 1 επιτυχια το 1970, 1 το 1994, 1 το 1852, 1 το 1644......σαν την νοτιγχαμ πχ που πηρε 2 χρονιες το τσουλου και εξαφανιστηκε ή σαν την μεταλιστ που πηγε τελικο ουεφα και διαλυθηκε....εισαι ενας νάνος στην ευρώπη που σε εκαναν panathinaikos τα αρδακια την 3ετια 2001-2004....

εντωμεταξυ η δικια μου 3ετια 2012 - 2014 ειναι καλυτερα απο την δικιά σου....αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο....το θεμα ειναι οτι εγω ημουν παντα εκει...σχεδον παντα θα μαζευα 9-10 βαθμους στον ομιλο...

υγ : βεβαια ολα αυτα δεν εχουν κανενα νοημα πλεον...εχω ευρωπαικο τιτλο!!!!! εχω ευρωπαικο τιτλο σε μια διοργανωση που εχασες απο την τζουγκραντεν!!!!! σε μια διοργανωση που εγω απεκλεισα αστον βιλα, φενερ και φιορεντινα και εσυ δεν μπορεσες να κερδισεις τζουγκραντεν και μπανια λουκα!!!!!!σαν να συγκρινεις ρεαλ μαδριτης με αχαρναικο....αραξε στα κυβικα σου νάνε...:2funny:

υγ : αποκλειστηκα σε διπλά παιχνιδια λεει το αυτιστικό.....αλλη μια επιτυχια για τον ευρωπρεσβη....τι αλλο θα σκεφτουν οι φουκαραδες για να νοιωσουν καλυτερα....εντωμεταξυ το δικό μου μονό παιχνίδι ήταν ο τελικός!!!!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom