φίλε το τελικός που αναφέρεις έγινε πριν τόσο καιρό, που σε λίγα χρόνια δεν θα ζε κανείς από αυτούς που το έζησαν.......θα μας πόναγε, αν δεν το παίρναμε περσι, τώρα θα γίνει ανάμνηση η δική σας πορεία, όπως τόσα άλλα πράγματα στα αθλητικά.....οι τίτλοι μένουν, ευτυχώς ή δυστυχώς....
αυτό που πήραμε εμείς πέρσι θα το συζητάμε για τα επόμενα χρόνια μέχρι να το πάρει κάποιος άλλος...που δεν νομίζω να συμβεί, αλλά πες ότι θα γίνει...
προσωπικά για το μπάσκετ, δεν δίνω δεκάρα αν θα το πάρει ή όχι η ομάδα μου φέτος....έχει πάρει τίτλους , έχει άλλες 8 συμμετοχές σε τελικό, θα είναι στον αφρό για πολλά χρόνια γιατί γίνεται καλή δουλειά.....αν το πάρουμε θέλω να γίνει με Μπαρτζώκα, γιατί είναι γαυρόψυχος, δεν κρύβεται και έχει προσωπικότητα....κ φυσικά προπονηταράς.....αλλά το μπάσκετ ΔΕΝ είναι ποδόσφαιρο...πώς να το κάνουμε..
και μεις οι γαύροι ξέρεις , μετά τα πέτρινα χρόνια, αποκτήσαμε μια συγκεκριμένη ψυχοσύνθεση...μπορεί να βριζόμαστε, να σκοτωνόμαστε, να μπινελικωνόμαστε, αλλά αν πειραχτεί η ομάδα, σε όποιο άθλημα, τα ξεχνάμε όλα.....και πάμε όλοι μαζί...δεν πρόκειται να γίνει εμφύλιος σε εμας...εσείς τρώγεστε και θα τρώγεστε για πολλά χρόνια.....