Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    375

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.188
Πόντοι
736

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.565
Πόντοι
26.141
τι να λέμε τώρα...
γιατί να πάρει πρωτάθλημα ο μαλάκας, τον ενδιαφέρει? είναι παναθηναικός? βάζει χρήμα? έχει αρχίδια?
Φέτος έβαλε
Επίσης έσωσε τον ΠΑΟ από χρέη
Κ έσωσε τον ΠΑΟ από υποβιβασμό επειδή έκανε συμφωνίες με χοντρό .. ..
Το πρόβλημα σας είναι η γνωστή οικογένεια που είναι από πίσω..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
τι να λέμε τώρα...
γιατί να πάρει πρωτάθλημα ο μαλάκας, τον ενδιαφέρει? είναι παναθηναικός? βάζει χρήμα? έχει αρχίδια?
για εσας ουτε οι βαρδινογιαννηδες ηταν μονο ο πατερας με τον βγενοπουλο ηταν γνησιοι βαζελες.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.308
Πόντοι
3.446
Φέτος έβαλε
ναι τώρα, εκεί έχουμε θέμα...αλλιώς ο καράφλας θα μας είχε πρώτους
ρε πίνεις σήμερα? :grin:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για εσας ουτε οι βαρδινογιαννηδες ηταν μονο ο πατερας με τον βγενοπουλο ηταν γνησιοι βαζελες.
έλα τώρα...
ο καπετάνιος είχε και ομάδες και τίτλους

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
Φέτος έβαλε
ρε και ο πριγκηπας να ερχοτανε θα τον βγαζανε αχρηστο,καλα τους κανει ο τρακης τους βιζει τους ξεφτυλιζει και τον γλυφουν δεν ξερουν ομως οτι ο ψυχακιας τα ιδια θα κανει ξανα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.565
Πόντοι
26.141
ναι τώρα, εκεί έχουμε θέμα...αλλιώς ο καράφλας θα μας είχε πρώτους
ρε πίνεις σήμερα? :grin:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

έλα τώρα...
ο καπετάνιος είχε και ομάδες και τίτλους
Συμφωνείς ότι το πρόβλημα σας είναι η οικογένεια που κρύβεται από πίσω ;;;;
Μη μου πείτε ότι ο Γιάνναρος κάνει κουμάντο διότι πραγματικά αν πιστεύεται ότι ο ραφλας κάνει κουμάντο τότε άξιοι της μοίρας σας ...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
πως σας φαινεται που εδω στην περιοχη εχουν μαζευτει ολοι οι οικοι ανοχης? τι να σας πω δεν ξερω εγω δεν ερχομαι κι ετσι τωρα μολις βγηκατε δεν ηρθα για μενα ηρθα για αλλονε:confused:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.188
Πόντοι
736
καθε ομαδα εχει τα προβληματικα της ..ας παρακολουθήσουμε μερικα απο αυτα:coffee:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.092
Πόντοι
6.056
Έρχεται γυφτορουμάνος;Ή μαλακίες του ραπτόπουλου πάλι;

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.189
Πόντοι
10.411
3Ja3mx4.gif

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.308
Πόντοι
3.446
Συμφωνείς ότι το πρόβλημα σας είναι η οικογένεια που κρύβεται από πίσω ;;;;
Μη μου πείτε ότι ο Γιάνναρος κάνει κουμάντο διότι πραγματικά αν πιστεύεται ότι ο ραφλας κάνει κουμάντο τότε άξιοι της μοίρας σας ...
ούτε συμφωνώ ούτε διαφωνώ γιατί δεν ξέρω.
αυτό που ξέρω είναι πως κουμάντο κάνει ο καράφλας. ή έπρεπε να κάνει.
ο μαλάκας - καταρχάς - λοιπόν είναι αυτός.

από κει και πέρα.
σας τα έχω γράψει χίλιες φορές. καταστρέψατε ένα μικρό μεν, αλλά τέλος πάντων ένα πρωτάθλημα που κρατούσε τους φίλαθλους σε καποιο ενδιαφέρον.
όταν πήρατε τα ηνία επί κόκκαλη (πάντα εναλλάσσονταν τα ηνία), το κουμάντο που μεταφραζόταν σε ένα κάποιο πλεονέκτημα για όποιον το είχε (είτε λεγόταν βαρδινογιάννης, είτε νταιφάς, είτε τίγρης ή δεν ξέρω τι), το κάνατε ΠΑΡΑΓΚΑ. διαλύσατε κάθε έννοια πρωταθλήματος και σιγά σιγά και τις άλλες μεγάλες ομάδες. από ένα σημείο και μετά όντως είχατε καλύτερη ομάδα επειδή απλά κανείς δεν ασχολούταν κι επειδή ότι και να γινόταν η παράγκα το έπνιγε.
κάποτε οι Δευτέρες ήταν μέρες ποδοσφαίρου, χαβαλέ, πειραγμάτων, όποιος και να είχε το κουμάντο ξαναλέω. έπαιρναν κι άλλοι πρωταθλήματα τα οποία δεν τελείωναν δεκέμβρη μήνα.
Το γαμήσατε κι έγειρε.
θέλετε να πιστεύετε ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα σούπερ ομάδας, στην ΜΠΟΥΤΣΑ μας, ζήστε το όνειρό σας.
έτσι κι αλλιώς η πραγματικότητα είναι πως σε 20 χρόνια από τώρα οι νέοι ούτε που θα τα ξέρουν αυτά, στατιστική θα βλέπουν και τίτλους.
πάλι στην πούτσα μου, σε 20 χρόνια θα είμαι στο όριο του ραμολιμέντου και θα με νοιάζουν άλλα...

μόνο μη μας παραζαλίζετε τον έρωτα και προσπαθήστε να σταματήστε ΤΗΝ ΕΔΩ ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΚΚΑΛΗ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ στα αθλητικά νήματα, καθώς και την αγελαία συμπεριφορά σας.
ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ...

Τελευταία τροποποίηση:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.188
Πόντοι
736
καλα το κουνάτε ..για να ακουσουμε και τιμουλα :coffee:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.483
Πόντοι
1.706
ούτε συμφωνώ ούτε διαφωνώ γιατί δεν ξέρω.
αυτό που ξέρω είναι πως κουμάντο κάνει ο καράφλας. ή έπρεπε να κάνει.
ο μαλάκας - καταρχάς - λοιπόν είναι αυτός.

από κει και πέρα.
σας τα έχω γράψει χίλιες φορές. καταστρέψατε ένα μικρό μεν, αλλά τέλος πάντων ένα πρωτάθλημα που κρατούσε τους φίλαθλους σε καποιο ενδιαφέρον.
όταν πήρατε τα ηνία επί κόκκαλη (πάντα εναλλάσσονταν τα ηνία), το κουμάντο που μεταφραζόταν σε ένα κάποιο πλεονέκτημα για όποιον το είχε (είτε λεγόταν βαρδινογιάννης, είτε νταιφάς, είτε τίγρης ή δεν ξέρω τι), το κάνατε ΠΑΡΑΓΚΑ. διαλύσατε κάθε έννοια πρωταθλήματος και σιγά σιγά και τις άλλες μεγάλες ομάδες. από ένα σημείο και μετά όντως είχατε καλύτερη ομάδα επειδή απλά κανείς δεν ασχολούταν κι επειδή ότι και να γινόταν η παράγκα το έπνιγε.
κάποτε οι Δευτέρες ήταν μέρες ποδοσφαίρου, χαβαλέ, πειραγμάτων, όποιος και να είχε το κουμάντο ξαναλέω. έπαιρναν κι άλλοι πρωταθλήματα τα οποία δεν τελείωναν δεκέμβρη μήνα.
Το γαμήσατε κι έγειρε.
θέλετε να πιστεύετε ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα σούπερ ομάδας, στην ΜΠΟΥΤΣΑ μας, ζήστε το όνειρό σας.
έτσι κι αλλιώς η πραγματικότητα είναι πως σε 20 χρόνια από τώρα οι νέοι ούτε που θα τα ξέρουν αυτά, στατιστική θα βλέπουν και τίτλους.
πάλι στην πούτσα μου, σε 20 χρόνια θα είμαι στο όριο του ραμολιμέντου και θα με νοιάζουν άλλα...

μόνο μη μας παραζαλίζετε τον έρωτα και προσπαθήστε να σταματήστε ΤΗΝ ΕΔΩ ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΚΚΑΛΗ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ στα αθλητικά νήματα, καθώς και την αγελαία συμπεριφορά σας.
ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ...
Τώρα είναι ωραία, ήσυχα μη σου πω.
Που να ήξερες τις χρυσές εποχές τι γινόταν εδώ.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom