Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 25 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    361

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.203
Πόντοι
206
Δεν νομίζω.
Ήταν βολίδα,δεν πιανόταν αυτό.
Ο Ντραγκόφσκι μαλακίστηκε,ποια παράγκα φταίει.
Απλά δεν έπρεπε να δωθεί πέναλτι,ο Ντεάγκο έπρεπε να αποβληθεί για εκτός φάσης χτύπημα.
Το είδα σήμερα,γμσ τα.
Τι λες ρε φίλε , τρύπιος γκολκιπερ ,το έφαγε το γκολ κάτω από τα πόδια του
Ο Ντράγκο θα το είχε αποκρούσει

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.468
Πόντοι
6.536
Το νέο Φάληρο δεν είναι Καρτιέ λατεν ή συγγρου όλο ευθεία μετά αριστερά δεν είναι σαμψ Ελίζε και σίγουρα η ακτή Μιαούλη δεν είναι λεωφόρος κρουαζετ αν θες κύπελλο θα ματώσεις στον Πειραιά για να το πάρεις
Δεν είναι τηγάνι πλέον.
Παλιά ήταν η Λεωφόρος,παλιά ήταν το τηγάνι.
Τώρα γίνεται αλλο παιχνίδι.

Και πέρσι περάσαμε με πρόκριση από εκεί,δύσκολα εννοείται.
Πέρα από το κύρος και την καύλα να πάρεις πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάποιο άλλο ενδιαφέρον,το πρωτάθλημα έχει σημασία.Εκει πρέπει να γίνει η στόχευση.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.468
Πόντοι
6.536
Ότι λέω είναι προσωπική άποψη,δεν εκφράζω κανέναν και δεν θέλω να εκφράσω κανέναν,τους γράφω όλους στα αρχίδια μου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.745
Πόντοι
2.606
Δεν είναι τηγάνι πλέον.
Παλιά ήταν η Λεωφόρος,παλιά ήταν το τηγάνι.
Τώρα γίνεται αλλο παιχνίδι.

Και πέρσι περάσαμε με πρόκριση από εκεί,δύσκολα εννοείται.
Πέρα από το κύρος και την καύλα να πάρεις πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάποιο άλλο ενδιαφέρον,το πρωτάθλημα έχει σημασία.Εκει πρέπει να γίνει η στόχευση.
Για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να σπρωχτείς αλλά να έχεις και πολύ καλή ομάδα εσύ δεν θέλεις να δεχθείς ότι έχεις σμπρωχθει αλλά δεν έχεις ομάδα για να το πάρεις ενώ εγώ όταν σπρώχτηκα είχα και ομάδα και έτσι πολύ απλά το πήρα .το ευχάριστο είναι να διαφωνήσεις βέβαια γιατί αυτό σημαίνει ότι όσο κοιμάστε και δεν ξυπνάτε εγώ θα ράβω αστέρια

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.468
Πόντοι
6.536
Για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να σπρωχτείς αλλά να έχεις και πολύ καλή ομάδα εσύ δεν θέλεις να δεχθείς ότι έχεις σμπρωχθει αλλά δεν έχεις ομάδα για να το πάρεις ενώ εγώ όταν σπρώχτηκα είχα και ομάδα και έτσι πολύ απλά το πήρα .
Που λέμε κάτι διαφορετικό?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.745
Πόντοι
2.606
Που λέμε κάτι διαφορετικό?
Δεν θέλω να ακούω για παράγκες ποιος μπορεί να πάρει πρωτάθλημα όταν παίζεται τόσο πολύ χρήμα από πίσω χωρίς σπρώξιμο ; Έχεις καλή ομάδα σε σμπρωχνει και η διαιτησία και το παίρνεις τώρα τα άλλα είναι για δικές της Δευτέρας ο βαζελος στο μπάσκετ είχε καλή ομάδα σπρώχθηκε και πήρε η μήπως όχι ;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.468
Πόντοι
6.536
Δεν θέλω να ακούω για παράγκες ποιος μπορεί να πάρει πρωτάθλημα όταν παίζεται τόσο πολύ χρήμα από πίσω χωρίς σπρώξιμο ; Έχεις καλή ομάδα σε σμπρωχνει και η διαιτησία και το παίρνεις τώρα τα άλλα είναι για δικές της Δευτέρας ο βαζελος στο μπάσκετ είχε καλή ομάδα σπρώχθηκε και πήρε η μήπως όχι ;
Φέτος δεν σπρώχτηκε στο μπάσκετ,αλλά σε προηγούμενα χρόνια ναι.

Ισχύει αυτό το σκεπτικό στην πράξη.
Με κάποιες μικρές εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Ο ΠΑΟΚ δεν νομίζω ότι σπρώχτηκε πέρσι,είχε καλή ομάδα,έκατσαν και οι συγκυρίες και το πήρε.
Αυτή είναι η εξαίρεση.
Επίσης όταν το έπαιρνες με 30 βαθμούς τι να το κάνεις το σπρώξιμο?

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
446
Πόντοι
21
Το νέο Φάληρο δεν είναι Καρτιέ λατεν ή συγγρου όλο ευθεία μετά αριστερά δεν είναι σαμψ Ελίζε και σίγουρα η ακτή Μιαούλη δεν είναι λεωφόρος κρουαζετ αν θες κύπελλο θα ματώσεις στον Πειραιά για να το πάρεις
Επανάληψη του περσινού θα γίνει....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.745
Πόντοι
2.606
Φέτος δεν σπρώχτηκε στο μπάσκετ,αλλά σε προηγούμενα χρόνια ναι.

Ισχύει αυτό το σκεπτικό στην πράξη.
Με κάποιες μικρές εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Ο ΠΑΟΚ δεν νομίζω ότι σπρώχτηκε πέρσι,είχε καλή ομάδα,έκατσαν και οι συγκυρίες και το πήρε.
Αυτή είναι η εξαίρεση.
Επίσης όταν το έπαιρνες με 30 βαθμούς τι να το κάνεις το σπρώξιμο?
Μα ακόμα και στα χρόνια που ο ολυμπιακός το έπαιρνε με χαοτική διαφορά βαθμών φωνάζατε και σπρώχνονταν στο λέω εγώ αλλά όχι ρε φίλε βούλωσε το έχει ομαδάρα ο αντίπαλος φέρε και εσύ και μίλησε .
Ομάδα καλη καλή είχατε στη Ριζούπολη άλλα το πρωτάθλημα εκεί δεν σας το πήρε η παράγκα αλλά εμείς η 7 νταηλίκι

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.468
Πόντοι
6.536
Μα ακόμα και στα χρόνια που ο ολυμπιακός το έπαιρνε με χαοτική διαφορά βαθμών φωνάζατε και σπρώχνονταν στο λέω εγώ αλλά όχι ρε φίλε βούλωσε το έχει ομαδάρα ο αντίπαλος φέρε και εσύ και μίλησε .
Ομάδα καλη καλή είχατε στη Ριζούπολη άλλα το πρωτάθλημα εκεί δεν σας το πήρε η παράγκα αλλά εμείς η 7 νταηλίκι
Στην Ριζούπολη,αν είχαμε αρχηγό αποστολής τον κυρ Σάββα και όχι έναν τυχάρπαστο,θα το είχαμε πάρει 0-3 άνευ αγώνα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.745
Πόντοι
2.606
Στην Ριζούπολη,αν είχαμε αρχηγό αποστολής τον κυρ Σάββα και όχι έναν τυχάρπαστο,θα το είχαμε πάρει 0-3 άνευ αγώνα.
Ο ρεηπαπης είναι φανατικός οπαδός του σαββα εγώ όχι δεν με εξέφραζε ποτέ τον θεωρούσα γλειωδη χάρηκα όταν αποχώρησε από την θέση του τον εκτιμώ μόνο ως ποδοσφαιριστή. Της ομαδος

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.468
Πόντοι
6.536
Ο ρεηπαπης είναι φανατικός οπαδός του σαββα εγώ όχι δεν με εξέφραζε ποτέ τον θεωρούσα γλειωδη χάρηκα όταν αποχώρησε από την θέση του τον εκτιμώ μόνο ως ποδοσφαιριστή. Της ομαδος
Υπάρχουν προφανώς πολλά που δεν γνωρίζεις για τον συγκεκριμένο.
Δεν ήταν αυτό που φαινόταν.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.745
Πόντοι
2.606
Υπάρχουν προφανώς πολλά που δεν γνωρίζεις για τον συγκεκριμένο.
Δεν ήταν αυτό που φαινόταν.
Το τι ήταν πίσω από αυτά που εξέφραζε δημόσια δεν με αφορούν ο θεσμικός του ρόλος στον ολυμπιακό μπορεί να είχε αποτέλεσμα αλλά δεν ταυτίστηκα ποτέ με τις απόψεις του .εμεις είμαστε «στρατηγός» σιωπή και πράξεις στελθ καταστάσεις να περνάς από το ραντάρ άφαντος και αποτελεσματικός

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.468
Πόντοι
6.536
Το τι ήταν πίσω από αυτά που εξέφραζε δημόσια δεν με αφορούν ο θεσμικός του ρόλος στον ολυμπιακό μπορεί να είχε αποτέλεσμα αλλά δεν ταυτίστηκα ποτέ με τις απόψεις του .εμεις είμαστε «στρατηγός» σιωπή και πράξεις στελθ καταστάσεις να περνάς από το ραντάρ άφαντος και αποτελεσματικός
Αυτά τώρα δεν υπάρχουν.
Τότε ναι.
Εσάς σας είχε ελευθέρους,ανεξέλεγκτους ο Κόκκαλης,δεν τόλμησε να σας αγγίξει.
Ο Ολυμπιακός για αυτόν ήταν όχημα για "δουλειές" και επενδύσεις.Ωφελημένοι βγήκατε βέβαια.
Εμάς είχε συνεχές κυνηγητό και ρουφιανιλίκι από την "οικογένεια".
Μετά (και απο)το Παγκράτι μαζέψανε αρκετούς οι τσέοι σιωπηρά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom