πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.637
- Πόντοι
- 12.056
Που είσαι φίλε μου αλκοολα...κερναω λικέρ παξιμάδι και καφέ......
Που είσαι φίλε μου αλκοολα...κερναω λικέρ παξιμάδι και καφέ......
να αυτα γινονται και ευτυχως δεν θα ερθει το μαλακισμενο να σπασει μπαλες παλι...μιά χαρά πάλι οΜπαρτζώκαςΑλιόνσο
Αν είχε τους παίκτες του Ιβάν θα πηγαίναμε β'εθνική
Στο μπάσκετ ουδέν σχόλιο για την ομάδα τουΟυρουγουανούσκακιστή
οχι ακομα η διαφορα ειναι μικρη δεν εχει σιγουρεψει οτι δεν σπαει ο διαολος το ποδαρι του και παμε για πρωταθλημα...Άρα αύριο τελειώνει
Έρχεται άλλος προπονητής με πολύ μεγάλες περγαμηνές Βασίλης Σπανούληςμιά χαρά πάλι οΜπαρτζώκαςΑλιόνσο
Αν είχε τους παίκτες του Ιβάν θα πηγαίναμε β'εθνική
Στο μπάσκετ ουδέν σχόλιο για την ομάδα τουΟυρουγουανούσκακιστή
αυτός κι αν είναι για τα πανηγύρια ...Έρχεται άλλος προπονητής με πολύ μεγάλες περγαμηνές Βασίλης Σπανούλης
Ρε α γαμήσου κωλομπαράΦίλε μου @dimigoall Μάζεψατε ότι πουτσα κυκλοφορούσε σε Ευρώπη και Ελλάδα αυτή την εβδομάδα...
Με τον χέστη τον Μαντζιο,για 2-0
5+...πόνταρε όσο προλαβαινεις...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ιωαννιδης χακ τρικ....
ξεκαθαρο 2-0
μαλακας Ιωαννιδης εχασε εκει το τετ-α-τετ ισοπαλια..
Τεράστιος Κουεσταςμαλακας Ιωαννιδης εχασε εκει το τετ-α-τετ ισοπαλια..
κουεστα ειναι καλος τερματοφυλακαςΤεράστιος Κουεστας
δεν υπαρχει διαθεσιμη πτηση με την πρωτη ευκαιρια θα την κανει....Eφυγε ο Αλονσος??
Στα μήλα και στο κουτσό σας βλέπω πρωταθλητές ΕυρώπηςΡε α γαμήσου κωλομπαρά
για το κοπρόσκυλο τον αχταρμαν ήταν που θίγεται οταν του λες οτι οι κωλοτουρκοι είναι εισβολείς δολοφόνοι καννίβαλοιΟι άνθρωποι κάνουν μαθήματα πατριωτισμού και βγάλανε πανί για την εισβολή στη Κύπρο 1924-1974....Ειναι πιο ηλιθιοι και από τους ηλιθιους τελικά δεν εξηγείτε αλλιως....
Είπαμε 25 χρόνια τσουκαλάς δεν καταλαβαίνετε ουτε τι σας γράφουν.....Ο Ολυμπιακός εχει και ο Παναθηναικος ΔΕΝ εχει. Ο Ολυμπιακος ειναι και ο παναθηναικακος ΔΕΝ ειναι.
Γουεμπλει τελος. Φιλαδελφεια θα λετε και θα κλαίτε.
Εσύ μάλλον πρέπει να είσαι αυτός που το έφτιαξε και το κρέμασε....Δεν εξηγείτε αλλιώς αυτό που γράφεις....για το κοπρόσκυλο τον αχταρμαν ήταν που θίγεται οταν του λες οτι οι κωλοτουρκοι είναι εισβολείς δολοφόνοι καννίβαλοι