John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.412
- Πόντοι
- 2.846
Τύπε μιλάτε τουρκικα βλέπωdoğum günün kutlu olsun
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύπε μιλάτε τουρκικα βλέπωdoğum günün kutlu olsun
Ευχήθηκα μανΤύπε μιλάτε τουρκικα βλέπω
...απέχω, με έχουν πάγκοΕυχήθηκα μαν
Η ομάδα τα μιλάει νερό έχω μάθει ...
ξέμεινε είτε από μουρλόχαπα ,είτε από στραπόνια και σάλεψε εντελώς ο βλαμένος κλώνοςΤο παλληκάρι το μπορεί να κάνει είναι να βγάλει το στριγκ και να το κάνει σφεντόνα
Ο Ολυμπιακός εχει και ο Παναθηναικος ΔΕΝ εχει. Ο Ολυμπιακος ειναι και ο παναθηναικακος ΔΕΝ ειναι.Επειδη πηρατε το μιλκο (οπως το λεγατε μην ξεχνιομαστε) θα ξεχασουμε τι ευρωθιασος εισασταν στην Ευρωπη δεκαετιες ολοκληρες....
Θα τρωμε 4αρα εντος απο την τσελσυ και θα κραζετε σελιδες ολοκληρες εσεις που μονο περσι και προπερσι φαγατε 4αρες στο τηγανι οχι απο μια αλλα απο δυο μακαμπι!!Το χετε τερματισει τελειως 25 χρονια τσουκαλας σας εκανε τους περισσοτερους σαν τα μουτρα του.
Ο ανεψιός μου δεν μιλάει. Μόνο κατουράει και για αυτό τον επιπλήττω έντονα.καλα ρε ακομα μιλατε με βαζελους για το ποιος ειναι καλυτερος στην ευρωπη????
υπηρχε ενα νοημα τα τελευταια 50 χρονια, αλλα πλεον το θεμα θεωρειται ληξαν....
εχουμε ευρωπαικο τιτλο....πας, το βλεπεις.....ειναι εκει.......αυτοι οι φουκαραδες εχουν κατι χαρτονια με πορειες (σαν τους αφους στο μπασκετ).....
τι να συζηταμε με τυπους που μετρανε ξερωγω ημουν 5 φορες στους 4, 12 φορες στους 8, 32 φορες στους 64 και 180 φορες στους 116????!!!! οι τυποι ειναι για λυπηση....
μιλαει ο ροπαο για εμενα....Ο ανεψιός μου δεν μιλάει. Μόνο κατουράει και για αυτό τον επιπλήττω έντονα.
Έχει προστάτη σε έξαρση τυπε, μη κάνεις μανουραΟ ανεψιός μου δεν μιλάει. Μόνο κατουράει και για αυτό τον επιπλήττω έντονα.
Εσύ πλυσου χτενισου γιατί αύριο το βράδυ έρχεται ο εφιάλτης στο δρόμο με τίςdoğum günün kutlu olsun
Τέλεια γερμανικά και ξέρει πολύ καλό κλαρίνοΤύπε μιλάτε τουρκικα βλέπω
Γλου γλου γλουΕσύ πλυσου χτενισου γιατί αύριο το βράδυ έρχεται ο εφιάλτης στο δρόμο με τίς
βρε άρρωστε δεν έχεις κάποιον συγγενή να σε κοιτάξει ,να σε πάει νοσοκομείο για ψυχικό ρεκτιφιέ ?Καλώς σας βρήκα.
Έχω υποχρέωση να ξεφτιλιζω ολες τις καθυστερημένες και ομοφυλοφιλες πράσινες ευρωπουτανες.
Τι συνειρμούς?
Στα νεα ελληνικά ή μιλας και συ καλιαρντά σαν τη Ρομπέρτα?
Σκακιστης χθες δεν τα πηγε καλαΓλου γλου γλου
Θα συνεχίσω με ΣπανούληΣκακιστης χθες δνε τα πηγε καλα
του εκαναν σαχ
να πάρουνε Σπανούλη να προκόψουνεΣκακιστης χθες δνε τα πηγε καλα
του εκαναν σαχ
Ετοιμάσου ο φαρουτης έρχεται.Γλου γλου γλου
κούρασες ρε ηλίθιε , σε κράζει όλο το σάιτ ρε μπαγλαμαδόπουστα
αυριο αν δεν κερδισουμε Γαμαικανο φευγει νυχτα ο ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣκούρασες ρε ηλίθιε , σε κράζει όλο το σάιτ ρε μπαγλαμαδόπουστα