μωρέ τη σαρμέλα τους την δίνουμε δωρεάν , τσο+λο όσο θέλουνε τα σάψαλαμαρκελα σε περιμενει η σαρμελα
το πρόβλημα είναι ότι επιβαρύνουν τα δημόσια ταμεία με χάπια-εξετάσεις που σωρηδόν τους συνταγογραφούν τα γιατρουδάκια της μίζας
μωρέ τη σαρμέλα τους την δίνουμε δωρεάν , τσο+λο όσο θέλουνε τα σάψαλαμαρκελα σε περιμενει η σαρμελα
αρα ο αδωνις επιασε τους γιατρους που κουραριζαν και μπουκωνανε τα ψυχακια αμαρτια ειναι που θα βρουν τωρα γιατριαμωρέ τη σαρμέλα τους την δίνουμε δωρεάν , τσο+λο όσο θέλουνε τα σάψαλα
το πρόβλημα είναι ότι επιβαρύνουν τα δημόσια ταμεία με χάπια-εξετάσεις που σωρηδόν τους συνταγογραφούν τα γιατρουδάκια της μίζας
άστο να το πάρει ο αέρας ...όπως τη σημαία....αρα ο αδωνις επιασε τους γιατρους που κουραριζαν και μπουκωνανε τα ψυχακια αμαρτια ειναι που θα βρουν τωρα γιατρια
ρε κατσίβελο κροσάκι σε μπανάρουνε για τις λαλακίες που λες στα οπαδικά νήματα ,ξέμεινα από μπαταρία δονητή
έλα που δεν σου αρέσει , τι να σου βάλω ?Τι ψυχανωμαλη αδερφή!
Με τι κάθεται στο δωματιακι του και τον παίζει?
Άρρωστος
δηλαδης φιλε μου και κλωνοτριβεται και κωλοτριβεταιέλα που δεν σου αρέσει , τι να σου βάλω ?
κανά ψωλολείβαδο θες για να στανιάρεις βρε markosp (Mαρκέλα) ακα spilia ?
την βρίσκει να τον μπινελικιάζουν , αμεα κροσάρα με τον πάτο σαν σπηλιάδηλαδης φιλε μου και κλωνοτριβεται και κωλοτριβεται
μηπως γνωριζεις προγραμμα και τιμουλα ? τις κριτικες τις ειδατην βρίσκει να τον μπινελικιάζουν , αμεα κροσάρα με τον πάτο σαν σπηλιά
γαμώ τα σόου με τον κατσίβελο , μιλάμε για best παραπληγικό τον έχουν περιχύσει σε όλα τα νήματαμηπως γνωριζεις προγραμμα και τιμουλα ? τις κριτικες τις ειδα
στειλτον στον χυσε μεσα μηπως ψαχνει για συνεταιρογαμώ τα σόου με τον κατσίβελο , μιλάμε για best παραπληγικό τον έχουν περιχύσει σε όλα τα νήματα
τι δεν είσαι μωρή ξεφτίλω markosp που σε έχει ψωλοχύσει όλο το σάι ,ηλίθιο γυφτοκροσάκι
το εκανε για να κρατησει ψιλα το ορθοδοξο αισθηματι δεν είσαι μωρή ξεφτίλω markosp που σε έχει ψωλοχύσει όλο το σάι ,ηλίθιο γυφτοκροσάκι
πάλι σκίστηκες να παίρνεις τσιμπούκια παρδαλέ ,ξαλάφρωσες άκα όλη την Πόλη λούζερ παραπληγικέ
Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι κώλοι.
Ο Σάντσο Πάντσα της Ρομπερτας
χωρίς μπινελίκι και φτύσιμο στη μάπα σου με τα καυλόσπυρα δεν ζείς μωρή καθυστέρω Μαρκέλα εεεέ ?είμαι ένα αγάμητο κροσάκι με καυλόσπυρα που αυνανίζω το πουλάκι μου όταν με βρίζουν , χώνω και τη βούρτσα της μαμας μου στη κωλάθρα μου όταν με ξεφτιλίζουνε στο ιντερνετ
για λύπηση είναι αλλά έχει πλάκα όταν τον γλεντάς@ROB. C μην παίζεις το παιχνίδι του ρε μλκ.
Attention whore είναι...