Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.341
- Πόντοι
- 28.246
ΥΠΟΠΤΟ πολυ ΥΠΟΠΤΟ που ο τυπος ζεμπου ανεβάζει συνεχεια μπουστικα γκιφ. φαινεται να διαθέτει μεγαλη ποικιλία . θα ελεγε κανεις σαν να τα εχει ηδη αποθηκευμένα στον υπολογιστη του σε κανα φακελο στο ντεσκτοπ. εξτρα μπόνους τιπ το λαηκ απο το γνωστό κακολντ μέλος παιχνιδι στο μπουστικο γκιφ του τυπου ζεμπου …..
ο τυπος βαδιζει σε επικίνδυνα αχαρτογραφητα μονοπάτια κρούω το κώδωνα του κινδύνου
Τύπε σπηλιά (σπηλιά ??? ) τίνος είσαι?Τι κρακ και μεθ ρε ψυχανωμαλε καθυστερημένε Τουρκολαγνε?
Τι μου το έστειλες αυτό ρε ζώον?
Έκαναν επεισόδιο μέσα στην Κύπρο για ένα μη υβριστικό πανό?
Η μπύρα 13 και ο πουστης και πρεζακιας προσκύνησαν τον Αττίλα 74.
Τα είπε ο Αταμάν.
Άντε πήγαινε να προσκυνήσεις τα παπάρια του Ετσεβιτ τωρα
Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο | LiFO
«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»www.google.com
Ti σχέση έχει ο Ανδρέας Παπανδρέου με το ΣΥΡΙΖΑ που μου λες ;;;;δεν τη μπορώ τη κλάψα για όλα τα θέματα ..
τι στο καλό δεν περάσατε καμιά εκπαίδευση -σκληραγωγία -"αλητεία" ?
τα πάντα όλα στο πιάτο τα είχατε ρεεεεεεεέ ? θείο δώσε και δώσε μου,θείο πλήρωσε να πάρω το πτυχίο ?
Λοιπόν λίγες κουβέντες επειδή είσαι καλό παιδί και άλλωστε δεν είμαστε σε πολιτικό νήμα !!
Άσε τον Ανδρέα , μιλάς με KGB ,
και σκέψου πως ο λαός σας έδωσε την εξουσία ,την δεύτερη μάλιστα φορά μετά το ΟΧΙ που κάνατε ΝΑΙ
και τα κάνατε κώλος ....από χρηματιστήριο ενέργειας-πλειστηριασμούς μέχρι Πρέσπες και μνημόνιο-υπερταμείο 99 χρόνια
Αν δεν ήταν ο Κούλης ,κάποιος άλλος Κούλης θα βρισκότανε που θα τα έκανε μουνί αλλά εσείς όπως είπαμε τα κάνατε κώλος...
Για το αληθές του λόγου ,για την επαλήθευση της ανοησίας που σας δέρνει αρκεί μιά ματιά στην Κασσελειάδα σας
Ti σχέση έχει ο Ανδρέας Παπανδρέου με το ΣΥΡΙΖΑ που μου λες ;;;;
ρε με ξενα κολυβα κανετε κηδεια.... και το ευρωπαικο να μην παρουμε εσεις θα ειστε τα απο περσι πουτανακια μας
θα παιξω 1760 ευρω νικη Παναθας με Ρεαλ
Για την Βάσω ?Πενθούμε ρε μουνόπανο.
to πιανω του κυριου το βαζο τις κυριαςΓια την Βάσω ?
Ti σχέση έχει ο Ανδρέας Παπανδρέου με το ΣΥΡΙΖΑ που μου λες ;;;
μωρή τρελοΜαρκέλα ο πάτος σου έγινε σπιλιά και δεν χορταίνεις φάπα ,κατσίβελο
τι ασχολεισαι ρε με την καθε τρελοκοτσιδουαν δεν παρουν τιποτα φετος που σιγουρα κατι θα παρουν εδω μεσα θα λιωσουν τα κοκκαλα τουςμωρή τρελοΜαρκέλα ο πάτος σου έγινε σπιλιά και δεν χορταίνεις φάπα ,κατσίβελο
με εξιτάρει το νικ Μαρκέλα της σπιλιάς , δεν έχω σπρώξει γκόμενα να τη λένε Μαρκέλατι ασχολεισαι ρε με την καθε τρελοκοτσιδουαν δεν παρουν τιποτα φετος που σιγουρα κατι θα παρουν εδω μεσα θα λιωσουν τα κοκκαλα τους
μαρκελα σε περιμενει η σαρμελαμε εξιτάρει το νικ Μαρκέλα της σπιλιάς , δεν έχω σπρώξει γκόμενα να τη λένε Μαρκέλα