You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
τι λες μωρή καθυστερημένη φλόμπα ? τι έσβησε ρε παραπληγικέ ? όλα στο τουίτερ του είναι ρε μπουχεσοστράκιΝαι βρε καθυστερημένε πουστη.
Ο Γιαζιτζι δε σταμάτησε να είναι Πουστοτουρκος.
Τη φετινή ανάρτηση την έσβησε όταν του ετριξαν τα δόντια απο την ΠΑΕ και αναγκάζεστε οι ομοφυλόφιλοι βαζελοι να ψάξετε twitter ποστς του προηγούμενων ετών.
Σε αντίθεση με τον πουστη και πρεζακια και τη θύρα 13 που ζητούσαν συγγνώμη στον Αταμάν για την Κύπρο.
Ρόμπα σας έκανε.
Βρεχει χυσι στο Παρίσι και τώρα στη Μαδρίτη γιουσουφακια
Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο | LiFO
«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»www.google.com
εσένα πρέπει να σε είχα μαρκαλέψει με τον προηγούμενο λογαριασμό σου , πήγαινες και έβριζες και στου παοκ το νήμα , ε κατσίβελε ?
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Συγγνωμη για την ενοχληση ειχα μια ανησυχια βραδυατικα αμα ο Πουστρακης ο Σλουκας επεστρεψε στις μεγαλες Ευρωπαικες εμφανισεις;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ο Πουστρακηηηηηηηηηηηςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....ο Σλουκααααααααααααααςςςςςςςςςςςςς!!!!
Σλούκας 3 (1/1 τρίποντο, 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 λάθη)
Σλούκας 3 (1/1 τρίποντο, 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 λάθη)
τι λες ρε ξεμωραμένο κροσάκι ?Ρε αιωνια καθυστερημένε Αλβανέ των Αμπελοκήπων ακόμα να μάθεις ελληνικά?
Τη φετινή ανάρτηση με τον Κεμάλ έσβησε σου λέω μωρή Τουρκαλβανα, μετά από παρέμβαση της ΠΑΕ.
Όχι ότι και πάλι θέλουμε τον Πουστότουρκο στην ομάδα.
Μακάρι να τραυματιστεί.
Εσείς προσκυνάτε τους Μεμετηδες,τους γλειφετε και τους ζητάτε συγγνώμη.
ποιοί είσαστε εσείς ρε λεβιέ που δεν τον θέλετε ? έκανες ψηφοφορία ρε αυτιστικέ ?
οι περσινές αναρτήσεις μωρή ηλίθια δεν πιάνονται ?
Sorococo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 699
- Πόντοι
- 81
Μπορει και ΑΕΚ να ειναι ????...... Βαση της Περιγραφης Προεδρου το λεω ??????ΠΑΟΚ είσαι δλδ.
Μια χαρά Έλληνες παίκτες έχει ρε τύπε.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Παρακαλουνται οσοι παρουν τσαμπα εισιτηρια με τη Τσελσι να αγορασουν εισιτηριο με τον Αρη για να παρουν τσαμπα εισιτηριο με τον Ατρομητο στο κυπελλο....ετοιμα και τα λεωφορεια για να φερουν τους βαζελοβλαχους απο τα χωρια!!!
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ;
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ;
και δάχτυλα βάζεις κ ψωλές βάζεις ρε τρύπιε κατσίβελοΒάλε δάχτυλα με το Τουίτερ του Τούρκου μωρή Αλβανα και πηγαίνει να προσκυνήσεις τον Αταμάν μαζί με την μπύρα 13.
Ελληνικά δεν καταλαβαίνεις καλα,δεν μπορώ να επαναλαμβάνομαι.
«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»www.google.com
νομίζεις ηλίθια πως όλοι οι οπαδοί παο αεκ παοκ είναι υπάλληλοι σαν της Λ7
βάλε τα χεράκια σου στα μάγουλα κ άνοιχτα, κάνε και ααααααα
κατσίβελο, στα αποδυτήρια είναι αλήθεια ότι δούλευες δωρεάν και καθάριζες τις ντουζιέρες ?Βάλε δάχτυλα με το Τουίτερ του Τούρκου μωρή Αλβανα και πηγαίνει να προσκυνήσεις τον Αταμάν μαζί με την μπύρα 13.
Ελληνικά δεν καταλαβαίνεις καλα,δεν μπορώ να επαναλαμβάνομαι.
Μα είναι φυσικό η Τουρκαλβανική Μπύρα 13 να αισθάνεται δικό της άνθρωπο έναν Τούρκο.Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο | LiFO
Sorococo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 699
- Πόντοι
- 81
Αντι- Παναθηναικη Εδω Μεσα !!!!!!!! Ετσι Λεγατε Και Περσι Οταν μας Πηρανε Σλουκα ΚΑΙ μετα εγινε Οτι Αναφερει ποιο πανω Ο @ROB. C
εγω ολυμπιακος ειμαι !... Γιατι ετσι μεγαλωσα ! Και δεν αλλαζει η Ομαδα !!!! Αλλα αυτο δε με κανει και ΣκατοΓαυρο σαν μερικους μερικος !!!!! ....
Πρεπει να ειμαστε Αντικειμενικοι !!!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ νωρις να λεμε Οτιδηποτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Περσι! Πηραν Την ΚΟΥΠΑ ενω προπερσι ηταν στο πατο !!!!!!!
ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ λοιπον ! και κοιτατε !!!!
Fun Fact !
ΑΝ !! ΑΝ!!!!! Το Παρει Του Χρονου καμια ( Παρι - Στη Δευτερη Χρονια της στη Λιγκα ) ΜΗ σας φανει Παραξενο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????
ΑΝ ! ΛΕΩ ????
εγω ολυμπιακος ειμαι !... Γιατι ετσι μεγαλωσα ! Και δεν αλλαζει η Ομαδα !!!! Αλλα αυτο δε με κανει και ΣκατοΓαυρο σαν μερικους μερικος !!!!! ....
Fun Fact !
ΑΝ !! ΑΝ!!!!! Το Παρει Του Χρονου καμια ( Παρι - Στη Δευτερη Χρονια της στη Λιγκα ) ΜΗ σας φανει Παραξενο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????
ΑΝ ! ΛΕΩ ????
φίλε , λένε "τώρα στα γεράματα μάθε γέρο γράμματα"Αντι- Παναθηναικη Εδω Μεσα !!!!!!!! Ετσι Λεγατε Και Περσι Οταν μας Πηρανε Σλουκα ΚΑΙ μετα εγινε Οτι Αναφερει ποιο πανω Ο @ROB. C
Fun Fact !
ΑΝ ! ΛΕΩ ????
Είναι θέμα αγωγής !!!
Όταν ήμουνα μικρός χτυπιόμουνα για τον Κωνσταντίνου όπως οι γερογαβριέλες για τον Σλούκα
Μου είπανε λοιπόν ότι ο παίκτης είναι επαγγελματίας
Μα έλεγε πως για πάντα τριφυλάρα ,απάντησα !!! ναί αυτά συνηθίζονται με τους παίκτες , είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ μου εξήγησαν !!!
Τέλος !!!
Sorococo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 699
- Πόντοι
- 81
Φαινετε Εδω Εχουμε Πολλους Που ειναι Ακομα Μικροι !!!!.φίλε , λένε "τώρα στα γεράματα μάθε γέρο γράμματα"
Είναι θέμα αγωγής !!!
Όταν ήμουνα μικρός χτυπιόμουνα για τον Κωνσταντίνου όπως οι γερογαβριέλες για τον Σλούκα
Μου είπανε λοιπόν ότι ο παίκτης είναι επαγγελματίας
Μα έλεγε πως για πάντα τριφυλάρα ,απάντησα !!! ναί αυτά συνηθίζονται με τους παίκτες , είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ μου εξήγησαν !!!
Τέλος !!!
Εστι ειναι Φιλε ! Σε βρησκω 100% Σωστο !!!!!!!!!!!!
Sorococo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 699
- Πόντοι
- 81
Αν και σε Συμπαθω ! Εισαι Αρρωστος ΑΠΛΑ!!!!!!!!!! Πηγες τωρα κι εψαξες να βρεις , Και να Ανευασεις Αυτο ???????????Ο εθνικος σας υμνος, κωλοτουρκοι, Νενεκοι.
Μαλιστα !!!!!!???????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΑΜ !
έκανες κρακ ρε γιωτόμπαλο κατσίβελε ?Καθυστερημένε ψυχανωμαλε Τουρκολαγνε και Αφρικανολαγνε no-lifer με χιούμορ Σεφερλή κάτσε να περασεις το 1/2 της ζωής σου στο μπουρδέλα.com
Καληνύχτα
πάρε λινκ να δαχτυλιαστείς με την ομάδα σου στο Τζαμί , μπάι (σεξουαλ)
Ολυμπιακός: Στο τζαμί του Βοτανικού πολλοί μουσουλμάνοι παίκτες του για το ραμαζάνι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K