Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αυτο ειναι πατριωτικο σωματειο γεματες οι ομαδες τους ανα αθλημα με ελληνες
όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια«Το μη χείρον βέλτιστον» ναι αλλα δεν ειναι Τουρκοι και υποστηρικτες των γκριζων λυκων
για χοιρο παρτε αυτον φοραει και αθλητικα παετοιμος να μας στερησει το 8ο αστερι«Το μη χείρον βέλτιστον» ναι αλλα δεν ειναι Τουρκοι και υποστηρικτες των γκριζων λυκων
κλασικη εξυπνακιστικη αντιδραση τρολ....ο εχθρος του γενους μου δεν ειναι ουτε οι αλλαχκπαρηδες ουτε οι ισλαμιστες ειναι οσοι ασπαζονται την ιδεολογια των γριζων λυκων και του νεοοθωμανισμουόσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
οι αλλαχκμπάρηδες της ομάδας σου είναι φιλοχριστιανοί ισλαμιστές εεεεεεέ ?
μην αναφέρεις όγδοο ....για χοιρο παρτε αυτον φοραει και αθλητικα παετοιμος να μας στερησει το 8ο αστερι
άρες μάρες ....κλασικη εξυπνακιστικη αντιδραση τρολ....ο εχθρος του γενους μου δεν ειναι ουτε οι αλλαχκπαρηδες ουτε οι ισλαμιστες ειναι οσοι ασπαζονται την ιδεολογια των γριζων λυκων και του νεοοθωμανισμου
Φευ αυτη η χωρα βριθει τουρκολαγνων ραγιαδων και γερμανοτσολιαδωνμην αναφέρεις όγδοο ....
θα καταρρεύσει το ΕΣΥ από τις εισαγωγές βασανισμένων συμπολιτών μας
άρες μάρες ....
ποιοί γκρίζοι λύκοι ρε μπαγλαμά ?
Η Τσιλέρ , ο Ετσεβίτ, ο Ερντογάν ,γκρίζοι λύκοι είναι ?
άντε που διάβασες στο τουίτερ μια γαβρολαλακία και φούσκωσε το πονεμένο κεφάλι σου ..
ηρέμησε καλή μου , πάρε φωτό το γένος σου που προανέφερες ώστε να φτιαχτείςΦευ αυτη η χωρα βριθει τουρκολαγνων ραγιαδων και γερμανοτσολιαδων
μην αναφέρεις όγδοο ....
θα καταρρεύσει το ΕΣΥ από τις εισαγωγές βασανισμένων συμπολιτών μας
άρες μάρες ....
ποιοί γκρίζοι λύκοι ρε μπαγλαμά ?
Η Τσιλέρ , ο Ετσεβίτ, ο Ερντογάν ,γκρίζοι λύκοι είναι ?
άντε που διάβασες στο τουίτερ μια γαβρολαλακία και φούσκωσε το πονεμένο κεφάλι σου ..
Γιουσουφακι τουρκου πανως δεν θα γινω ποτε..ηρέμησε καλή μου , πάρε φωτό το γένος σου που προανέφερες ώστε να φτιαχτείς
αδερφούλα δεν θα πάθεις κάτι που δεν έπαθες , μη φοβούΓιουσουφακι τουρκου πανως δεν θα γινω ποτε..
Τους εξήγησα την προπαγάνδα παραπανω. Δεν χρειαζεται αλλο...Γιουσουφακι τουρκου πανως δεν θα γινω ποτε..
Οι απαντησεις σου δειχνουν την ελλειψη επιχειρηματων παμε συνεχισεαδερφούλα δεν θα πάθεις κάτι που δεν έπαθες , μη φοβού