έχει κοκκινήσει ο σβέρκος και τα κωλομάγουλα σου αχόρταγεΚαλησπέρα παιδάκια...Να σας συστησω τον νεο σας ΜΠΑΜΠΑ ;![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
τσίμπα να στανιάρεις την καθιερωμένη τουλούμπα σου...
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
έχει κοκκινήσει ο σβέρκος και τα κωλομάγουλα σου αχόρταγεΚαλησπέρα παιδάκια...Να σας συστησω τον νεο σας ΜΠΑΜΠΑ ;![]()
Που τετοια τυχη![]()
Τον φούρνο που τον έχει? Δεν νομίζω στο ειρήνης και φιλίας γιατί αν αφήσει ο Δημητράκης την δόση απλήρωτη στην ΔΕΗ θα πέσουν πάλι στην μπαγκέτα του ΝΑΝΠαίχτης Γιουρόκαπ ο Φουρνιας
Πολύ καλός παιχταράς ρε μλκ.Τον φούρνο που τον έχει? Δεν νομίζω στο ειρήνης και φιλίας γιατί αν αφήσει ο Δημητράκης την δόση απλήρωτη στην ΔΕΗ θα πέσουν πάλι στην μπαγκέτα του ΝΑΝ![]()
τι προβλεπεις σπανουλη κοουτςΠολύ καλός παιχταράς ρε μλκ.
Τώρα να μας πει ο σκακιστής για τις βόμβες αν κάνουν για την ομάδα....
Δεν κατάλαβε ότι άνοιξε την πόρτα στον Σπανούλη ο κος Κασπάροφ της συμφοράς.....
Μη βριζεις μορη γαμιολα ηρεμαΟι πουτάνες τώρα ασχολούνται με το μπάσκετ.....
![]()
Με αυτές τις μεταγραφές αν δεν πάρει ευρωλίγκα-πρωτάθλημα πιστεύεις θα μείνει?τι προβλεπεις σπανουλη κοουτς
καλα ο σπανουλης δεν εφυγε απο το περιστερι γιατι θα πηγαινε σε ομαδα ευρωλιγκας?????Με αυτές τις μεταγραφές αν δεν πάρει ευρωλίγκα-πρωτάθλημα πιστεύεις θα μείνει?
Περιμένει ο μούλος στην γωνία....
![]()
Όχι,για Βιλερμπάν έπαιζε...καλα ο σπανουλης δεν εφυγε απο το περιστερι γιατι θα πηγαινε σε ομαδα ευρωλιγκας?????
τον ολυμπιακο εννοουσαν....
μηπως τοτε να παει στο γαμο του θαναση ανετοκουμπο ...να μην μενει σε απραξιαΌχι,για Βιλερμπάν έπαιζε...
Αλλά δεν τα βρήκανε.
Οπότε θα περιμένει....
Θα έχει ευκαιρία και μέσα στην χρονιά.
Όχι στον γαύρο ακόμα...
Εννοείται ότι ο Μπαρτζώκας είναι 5 κλάσεις πάνω του.....
![]()
Πολύ καλός παιχταράς ρε μλκ.
Τώρα να μας πει ο σκακιστής για τις βόμβες αν κάνουν για την ομάδα....
Δεν κατάλαβε ότι άνοιξε την πόρτα στον Σπανούλη ο κος Κασπάροφ της συμφοράς.....
Έχει τρελαθεί ο 7000 πάντως, δεν ανέχεται να κερδίζουν οι άλλοι τις εντυπώσεις στο επικοινωνιακό (γιατί το αγωνιστικό είναι άλλη τελείως κουβέντα). Δεν μπορεί να το διαχειριστεί αυτό.Εντάξει, ο Ολυμπιακός ανεβαίνει πολύ επίπεδο με Βεζένκοφ και Φουρνιέ. Θέλω να δω πώς θα τον διαχειριστεί ο σκακιστής, καθώς τους θέλει όλους στρατιωτάκια (αλλιώς παναγίες.. ) και ο Φουρνιέ μου βγάζει ότι κάνει τις τρέλες του. Στη ρακέτα έφυγε ο Πετρούσεφ και ο Φαλ με τους τραυματισμούς δε θα πολυπαίξει. Εμείς ενισχυθήκαμε στη ρακέτα και στα γκάρντ και λογικά φέτος ο Ισπανός θα ειναι καλύτερος και η ομάδα θα έχει ομοιογένεια, κάτι που έλειπε πέρσυ και φαινόνταν. Πλήρης είμαστε, απλά δυνάμωσε πολύ και ο Ολυμπιακός, θα είναι "πόλεμος" κάθε μάτς!