athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.260
- Πόντοι
- 12.756
μπερδεμένα μας τα λες καρντάσηΊσα ίσα λέω ότι τον καταλαβαίνω ..παράδειγμα ήθους κ αξιών ο φίλος Πάνος ...τον προκάλεσε ο άλλος ο γαύρος κ τον προκάλεσε κ ο.κρυφογσυρς Μαξιμίλιαν.......
Απλώς φταίει ο Πάνος που τούς είπε ( ρε)
τέλειωσε ρε..όπως τα λες είναι !!!Ο συγκεκριμένος γαύρος προβοκάρει...
Όταν τρώνε τσιμπούκια εξαφανίζεται.
Αλλά ποτέ δεν τον είδα να βρίζει μάνες,οικογένειες και να εύχεται καρκίνους σε οικογένειες και παιδιά.
Ας το λήξουμε εδώ.
Αν στείλει διεύθυνση ο άλλος θα τα πούμε από κοντά.
δεν γίνεται να συμφωνούμε πάντα ...Τυπε ξερεις οτι σε παω αλλα απογοητευεις με αυτη την αντιδραση....
Έλα μαν.Καβαλαω σάξο κ έρχομαι Αθήνα .... διαιτητής θα είμαι
θα ερθω να σφουγγαρισω τα αιματα και μετα θα παμε να φαμεΈλα να κάνεις την cheerleader....
Ο συγκεκριμένος γαύρος προβοκάρει...
Όταν τρώνε τσιμπούκια εξαφανίζεται.
Αλλά ποτέ δεν τον είδα να βρίζει μάνες,οικογένειες και να εύχεται καρκίνους σε οικογένειες και παιδιά.
Ας το λήξουμε εδώ.
Αν στείλει διεύθυνση ο άλλος θα τα πούμε από κοντά.
Εγω να του βαλω χερι γιατι;Ειμαι ο κηδεμονας του;μπερδεμένα μας τα λες καρντάση
τέλειωσε ρε..όπως τα λες είναι !!!
η μαρκέλα έσπαγε @@ κ έβριζε πουτάνες κ πουτάνες
Ε ο άλλος που δεν τον ήξερε ,τα πήρε ...ξέφυγε ..
Τέλος !!!!
Για δες το Ροδοπάκι-κελεμπίας τι ψάχνει από χτες ?
δεν γίνεται να συμφωνούμε πάντα ...
Ο τύπος είχε ψωμοτύρι το πουτάνες ,σε όλα τα αθλητικά νήματα !!! ε για πουτάνες άκουσε !!!!
Θα έλεγα πως έπρεπε εσείς να του βάλετε ένα στοπ αλλά όχι ... ο καθένας είναι υπόλογος στον εαυτό του
Χτες σε μένα κάποια λούγκρα μου είπε ότι ήθελα να ακούσω γαμωμάνες ... ποιά η διαφορά με αυτόν που κατηγορούμε ?
δεν πειράζει , υπάρχει τρόπος για χαλαρό σαβούριασμα
εσύ τον ήξερες τον κύριο με το στρινγκάκι και παρά ταύτα ξέφυγες...Εγω να του βαλω χερι γιατι;Ειμαι ο κηδεμονας του;
Αμα εσπαγε αρχιδια κανετε αναφορες και τον μπλοκαρει απο το νημα ο Αντι οπως και εκανε...οι γαμωμανες,τα μαχαιρωματα στη καρδια,οι καρκινοι κτλ οτι και να λες δεν δικαιολογουνται.
Και εγω ξεφυγα χθες με το μουνοπανο τον Μπαροκ αλλα εχω τη μικρη δικαιολογια οτι το μουνοπανο εβρισε πρωτο τη μανα μου και το ειχε ξανακανει στο παρελθον πουστικα με αρχικα λεξεων γιατι ως γνωστον η πουτανοικετρα δεν εχει αρχιδια.....
ΦΙΛΕ ΔΙΑΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΜΩΜΑΝΕΣ ..για εμενα πες οτι θεςεσύ τον ήξερες τον κύριο με το στρινγκάκι και παρά ταύτα ξέφυγες...
ο άλλος είναι φρέσκος, τρελάθηκε με τα ολοσέλιδα του αρχιτρόλακα μάρκου
Γνώμη μου πως ούτε η "μαρκέλα" έπρεπε να μπαναρισθεί , νταξ τον συνηθήσαμε , τζέρτζελο γινόταν
Νικηφορου Ουρανου 22.Περιοχη Εξαρχειων.Αν βρεις το θαρρος,ελα...Εγω παιζω ανοιχτα να ξερεις!Οταν λεω πως θα σε αφησω στο τοπο,το εννοω!Δικια σου η ευθυνη.Στείλε διεύθυνση.
έληξεεεεεεέ αμάνΦΙΛΕ ΔΙΑΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΜΩΜΑΝΕΣ ..για εμενα πες οτι θες
Μονο αναρχικος δεν ειμαι ρε καθυστέρα...Το 19' Χ.Α εβαλα!Σου εχουνε κανει τη κωλοτρυπα σαν ορθανοιχτο τουνελ και λες εμενα πουστρακι...Τραβα να τη βρεις με κανενα τραβελο και ασε τις μαγκιες σε εμενα.Εγω μια χαρα ειμαι εδω που ειμαι!Ρε μαλακα πας καλα και εσυ;Θα κατσεις τωρα να ασχοληθεις με ενα αναρχιδο πουστρακι που δεν ξερεις κιολας σαν πουστρακι που ειναι τι θα κουβαλησει μαζι του οταν βρεθειτε;
Μονο τραβελια ψωνιζεις ή σε γαμανε και Πακιστανοι;Μονο αναρχικος δεν ειμαι ρε καθυστέρα...Το 19' Χ.Α εβαλα!Σου εχουνε κανει τη κωλοτρυπα σαν ορθανοιχτο τουνελ και λες εμενα πουστρακι...Τραβα να τη βρεις με κανενα τραβελο και ασε τις μαγκιες σε εμενα.Εγω μια χαρα ειμαι εδω που ειμαι!
Εγω τον δινω,δεν τον παιρνω σαν και εσενα...Εχεις μπερδευτει μαλλον!Μονο τραβελια ψωνιζεις ή σε γαμανε και Πακιστανοι;
Για εψες καλα τα λες για το ΓΑΜΩΜΑΝΕΣ!έληξεεεεεεέ αμάν
κάτι άλλο ....
με τους πατεράδες δεν πρέπει να είμαστε ευαίσθητοι ?
Δεν λέω για το νετ που στα τέτοια μας τα πάντα όλα
Έξω δεν μου έχει τύχει αλλά σκέφτομαι πως για μάνα ίσως είμαι ελαστικός..
για πατέρα όμως ...
Μωρε τον δινεις τον κωλο σιγουρα....Εγω τον δινω,δεν τον παιρνω σαν και εσενα...Εχεις μπερδευτει μαλλον!
ολα μεσα ειναιέληξεεεεεεέ αμάν
κάτι άλλο ....
με τους πατεράδες δεν πρέπει να είμαστε ευαίσθητοι ?
Δεν λέω για το νετ που στα τέτοια μας τα πάντα όλα
Έξω δεν μου έχει τύχει αλλά σκέφτομαι πως για μάνα ίσως είμαι ελαστικός..
για πατέρα όμως ...
Πολλα απωθημενα με τις μανες των αλλων εχεις πουστρακι....μαλλον με τη δικια σου ειχες πικρες εμπειριες.Η μανα σου ναι,οντως...Καθε φορα που με βλεπει καβλωμενο,στηνει κωλο κατευθειαν...
Η δικια μου μια χαρα ειναι...Για τα νυχτοπερπατηματα της δικιας σου της μανουλας δε ξερω τραβελοπουστα...Τη τελευταια φορα τη παρτουζωναν 4 πακιστανοι ταυτοχρονα!Ετσι μου ειπανε...Κοιτα να τη μαζεψεις λιγο...Πολλα απωθημενα με τις μανες των αλλων εχεις πουστρακι....μαλλον με τη δικια σου ειχες πικρες εμπειριες.