baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
μην βριζεις φιλαρακι μου.στα αρχιδια μας
μην βριζεις φιλαρακι μου.στα αρχιδια μας
Στο πάτο σουστα αρχιδια μας
από αυτοκράτορας κατάντησε σαν την γαβριέλα επίΞεχνάς τους τέσσερεις πολύτιμους πόντους του ευρωπαναθηναικου
Έτσι τους γαμαει ο Ολυμπιακός!έτσι, ελλάς ευρώπη παναθηναικός
χαίρεται όλη η ελλάδα σήμεραΠλακωσανε τα παιδια της τρουμπας που εχουν πουτανες για μαναδες...Πισω στις σελιδες της ομαδουλας σας και αφηστε τον Παναθηναικο εκει που ειναι.Μου κανατε και το milko cup να φαινεται τσου λου καραγκιοζηδες!
Αλαφούζος του χρόνου ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματααπό αυτοκράτορας κατάντησε σαν την γαβριέλα επίΣτάζιΚόκκαλη , ούτε ιντερτότο
Μωρή υστερική τελευταία κομπλεξικη πουστρα που σε έχει τσούξει η σουφρα σου!Πλακωσανε τα παιδια της τρουμπας που εχουν πουτανες για μαναδες...Πισω στις σελιδες της ομαδουλας σας και αφηστε τον Παναθηναικο εκει που ειναι.Μου κανατε και το milko cup να φαινεται τσου λου καραγκιοζηδες!
οχι μαναδες ρε και οικογενειες τι διαολο να πουμε.ΕΛΕΟΣΠλακωσανε τα παιδια της τρουμπας που εχουν πουτανες για μαναδες...Πισω στις σελιδες της ομαδουλας σας και αφηστε τον Παναθηναικο εκει που ειναι.Μου κανατε και το milko cup να φαινεται τσου λου καραγκιοζηδες!
κατάλαβα ....είναι στα χνάρια τουΑλαφούζος του χρόνου ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα
Εσύ γελάς που βρίζει μανάδες ο αλλος μπράβο ρε ρομπ συγχαρητήριακατάλαβα ....είναι στα χνάρια τουΕΣΣΔΣωκράτη... θα γλεντάνε όλα τα χωριά της ευρώπης ....
Θέλω Χοντρό, απαιτώ το Μίλκο μας
με Μπουλουτ που παμεκατάλαβα ....είναι στα χνάρια τουΕΣΣΔΣωκράτη... θα γλεντάνε όλα τα χωριά της ευρώπης ....
Άντζελο τσατιστηκε με άλλον που βρίζει ......μικροψυχις ο @ΑΝΤΖΕΛΟ που δεν καταλαβαίνει τον πόνο του άλλου ....κατάλαβα ....είναι στα χνάρια τουΕΣΣΔΣωκράτη... θα γλεντάνε όλα τα χωριά της ευρώπης ....
Εσύ γελάς που βρίζει μανάδες ο αλλος μπράβο ρε ρομπ συγχαρητήρια
Ασε μας και εσυ ρε φιλε...Οταν μας βριζουν αυτοι,ειναι ολα ενταξει δηλαδη???Πιο πολυ ασχολουνται με τον Παναθηναικο παρα με το τσιρκο τους στη τελικη...Τι ειναι το κονφερενς αλλωστε???Μια λιγκα που αποτελειται απο ομαδες μετριου εως πολυ χαμηλου αναστηματος...Να ξερουμε τι λεμε!Οχι ο,τι μας συμφερει.οχι μαναδες ρε και οικογενειες τι διαολο να πουμε.ΕΛΕΟΣ
σαν τον Δραμινό τον Μάκη Ευθυμιάδη τα βλέπουμε όλα κόκκινα , ματώσαμε αφούΆντζελο τσατιστηκε με άλλον που βρίζει ......μικροψυχις ο @ΑΝΤΖΕΛΟ που δεν καταλαβαίνει τον πόνο του άλλου ....
Και οι μανάδες που κολλάνε ρε μάγκα?Ασε μας και εσυ ρε φιλε...Οταν μας βριζουν αυτοι,ειναι ολα ενταξει δηλαδη???Πιο πολυ ασχολουνται με τον Παναθηναικο παρα με το τσιρκο τους στη τελικη...Τι ειναι το κονφερενς αλλωστε???Μια λιγκα που αποτελειται απο ομαδες μετριου εως πολυ χαμηλου αναστηματος...Να ξερουμε τι λεμε!Οχι ο,τι μας συμφερει.
και εγω τους βριζω και κανω καυλαντα αλλα οχι οικογενειες ειναι τοσο απλοΑσε μας και εσυ ρε φιλε...Οταν μας βριζουν αυτοι,ειναι ολα ενταξει δηλαδη???Πιο πολυ ασχολουνται με τον Παναθηναικο παρα με το τσιρκο τους στη τελικη...Τι ειναι το κονφερενς αλλωστε???Μια λιγκα που αποτελειται απο ομαδες μετριου εως πολυ χαμηλου αναστηματος...Να ξερουμε τι λεμε!Οχι ο,τι μας συμφερει.
αστον ρε ετοιμος να κλαψει ειναι κλειδωμενος στο μπανιο του.Και οι μανάδες που κολλάνε ρε μάγκα?
Ασε μας και εσυ ρε φιλε...Οταν μας βριζουν αυτοι,ειναι ολα ενταξει δηλαδη???Πιο πολυ ασχολουνται με τον Παναθηναικο παρα με το τσιρκο τους στη τελικη...Τι ειναι το κονφερενς αλλωστε???Μια λιγκα που αποτελειται απο ομαδες μετριου εως πολυ χαμηλου αναστηματος...Να ξερουμε τι λεμε!Οχι ο,τι μας συμφερει.
Και οι μανάδες που κολλάνε ρε μάγκα?