athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.084
- Πόντοι
- 12.756
επιβαλλεται τωραεσυ δεν ησουν που δεν ασχολησαι με αθλητικα πλεον?
επιβαλλεται τωραεσυ δεν ησουν που δεν ασχολησαι με αθλητικα πλεον?
μπαλα βλεπεις η εκει αναβαλεται τωρα?επιβαλλεται τωρα
βλεπω αναγκαστικαμπαλα βλεπεις η εκει αναβαλεται τωρα?
Να φύγει η σαβούρα ο Αλαφουζος. Ωραία τα λες . Και ποιός θα έρθει??? Ξέρεις κάτι, γιατί δεν έχω ακούσει κανέναν να ενδιαφέρεται????Το θέμα είναι να φύγει η σαβούρα ο Αλαφούζος. Μακάρι το συλλαλητήριο να είναι η αρχή του ξεκουμπίσματος, που δεν το πολυπιστευω, αλλά δεν είναι πρόεδρος αυτός να πάει ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό ψηλά.
Αλάνια , ξέρετε μήπως πως μπορούμε να βρούμε εισιτήρια για φάιναλ φορ σε είκοσι περίπου μερουλες?
Ψήθηκα άγρια να κάνω την καταδρομική Γερμανία αλλά σε κάτι site που τα πουλάει έχει κάτι ακραία 700αρικα και 1000 αρια ευρώ, για τις τιμές των εισιτηρίων
Οκ είπαμε ένα 200αρι 300αρι άντε βαριά 400αρι να δώσουμε αλλά όχι και 1000αρι ρε φιλε !
Αν έχει κάποιος προαγορασμενο από κάνα site της euroleague ευχαρίστως το αγοράζω ! Η γενικά αν μπορεί να μου δώσει κάποιος που ξέρει κατευθυντήριες πως να βρούμε άμεσα ένα καλό εισιτήριακι για ημιτελικά και τελικό.
Μπάρος καλέ φίλε του φίλου Σεσκου με τους μετασχηματιστές λαχείοσκεφτεσαι και βλεπεις σαν βαζελος.
δεν γινεται κουβεντα ετσι.
Για να πουλησει καποιος κατι πρεπει να του ανηκει!!!!!Κανέναν δεν ξέρω. Ίσως γιατί όλοι ξέρουν ότι δεν πουλάει. Ίσως γιατί ζητάει παράλογα πράγματα για να έχει την ομάδα όμηρο και εργαλείο. Οπότε δεν εμφανίζεται και αγοραστής. Ο Τράκης αν εμφανιστεί πωλητήριο είναι ένας πιθανός ενδιαφερόμενος.
Γιατί με τη λογική δεν ξέρουμε κανέναν αγοραστή, λες και θα έμπαινε στον κόπο να μας ενημερώσει αν υπήρχε, μένουν όλοι αυτοί ιδιοκτήτες ομάδων που τις κρατάνε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Εδώ μέχρι και προπονητή πήρε με πολιτικά κριτήρια. Για να στηρίξει το αφήγημα Μητσοτάκη περί ελληνοτουρκικής φιλίας. Τα αποτελέσματα γνωστά. Τουλάχιστον στο μπάσκετ πήγε η ομάδα Φ4.
εσυ ασε τα σαπια και στειλε αρνια,μοσχαρια,σουτζουκ-λουκουμ,κρεμαγιερα να γινουμεΞέρω πολύ καλά την.οικογενεια Κώστα Γιαννακοπούλου ...ακούω ;;τι θέλετε;
ναι προεδρευω ειμαι και εγω αλλος ενας ελληνας προεδρος.Μπάρος καλέ φίλε του φίλου Σεσκου με τους μετασχηματιστές λαχείο
εκτός από τηλεοπτικός οπαδός του οσφπ ,συμμετέχεις ενεργά στο ΔΣ του Ερμή ? μήπως φήμες ?
https://www.newsbeast.gr/weekend/ar...lektes-pou-trigirnoun-san-skies-stous-dromous
εσυ θα το φας το σουτζουκ δεν την γλυτωνεις.εσυ ασε τα σαπια και στειλε αρνια,μοσχαρια,σουτζουκ-λουκουμ,κρεμαγιερα να γινουμε
ειμαι ενας ΔΕΞΙΟΣ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κυριοςναι προεδρευω ειμαι και εγω αλλος ενας ελληνας προεδρος.
τον φαγατε τον σεσκουλινο αρχιβαζελας δικο σας παιδι και του φερθηκατε ασχημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσυ θα το φας το σουτζουκ δεν την γλυτωνεις.
μελαχροινή 1,75+Ξέρω πολύ καλά την.οικογενεια Κώστα Γιαννακοπούλου ...ακούω ;;τι θέλετε;
Μου αρεσει εντωμεταξυ που μερικοι μας λενε να υποστηριζουμε τις Ελληνικες ομαδες στην Ευρωπη...Ολοι με τη Μπαρτσα σημερα λοιπον!Ο σεβασμος κερδιζεται,δεν απαιτειται με το ετσι θελω!Τα θέματα που έχει η ομάδα τα ξέρουμε.
Η Ρεάλ δεν έδωσε κανένα ματς.
Έχει εσωτερικά προβλήματα....
Με κωλοφαρδία κερδίσαμε Φενέρ,Μπαρτσα,Μονακό,τις 2 με 20αρες....
Το 80% των Ολυμπιακων εδω μεσα,γιατι τωρα εδω μεσα γραφουμε,ειναι πολυ σωστοι,το αλλο 20.Μου αρεσει εντωμεταξυ που μερικοι μας λενε να υποστηριζουμε τις Ελληνικες ομαδες στην Ευρωπη...Ολοι με τη Μπαρτσα σημερα λοιπον!Ο σεβασμος κερδιζεται,δεν απαιτειται με το ετσι θελω!
Κ αύριο με Άστον Βίλα κ το Σάββατο με την Σλοβενα στη γιουροβιζιονΜου αρεσει εντωμεταξυ που μερικοι μας λενε να υποστηριζουμε τις Ελληνικες ομαδες στην Ευρωπη...Ολοι με τη Μπαρτσα σημερα λοιπον!Ο σεβασμος κερδιζεται,δεν απαιτειται με το ετσι θελω!
Καλά τα λέει ο τύπος ....έχει κρυφοβαζελογαυρους.......Το 80% των Ολυμπιακων εδω μεσα,γιατι τωρα εδω μεσα γραφουμε,ειναι πολυ σωστοι,το αλλο 20.
Απλως λιγο καλμα,δν σου λεω να υποστηριζεις,αλλα μν βαζεις και φωτια!
Ώπα ρε Πανούλη!Μου αρεσει εντωμεταξυ που μερικοι μας λενε να υποστηριζουμε τις Ελληνικες ομαδες στην Ευρωπη...Ολοι με τη Μπαρτσα σημερα λοιπον!Ο σεβασμος κερδιζεται,δεν απαιτειται με το ετσι θελω!
Κανέναν δεν ξέρω. Ίσως γιατί όλοι ξέρουν ότι δεν πουλάει. Ίσως γιατί ζητάει παράλογα πράγματα για να έχει την ομάδα όμηρο και εργαλείο. Οπότε δεν εμφανίζεται και αγοραστής. Ο Τράκης αν εμφανιστεί πωλητήριο είναι ένας πιθανός ενδιαφερόμενος.
Γιατί με τη λογική δεν ξέρουμε κανέναν αγοραστή, λες και θα έμπαινε στον κόπο να μας ενημερώσει αν υπήρχε, μένουν όλοι αυτοί ιδιοκτήτες ομάδων που τις κρατάνε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Εδώ μέχρι και προπονητή πήρε με πολιτικά κριτήρια. Για να στηρίξει το αφήγημα Μητσοτάκη περί ελληνοτουρκικής φιλίας. Τα αποτελέσματα γνωστά. Τουλάχιστον στο μπάσκετ πήγε η ομάδα Φ4.