Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Όχι,Μπαρτσα η Ρεαλ...θα μεινει λες;
Όχι,Μπαρτσα η Ρεαλ...θα μεινει λες;
ελα βρε μαλακα τι αναγκη εχεις εσυ;τοσα βγαζεις σε μια γυρα στους μετασχηματιστεςθες να στα δωσει την προηγουμενη μηπως?
Είμαι αλλά δεν υποστηρίζω γενικά τίποτα. Έχω υπάρξει αθλητής συλλόγου πριν χρόνια και ξέρω το τι σημαίνει στήσιμο. Ένας λόγος που δεν συνέχισα, είναι ότι ενώ εγώ έδινα το 100%, άλλοι έβγαζαν λεφτά στην πλάτη μου. Οπότε άλλαξα τομέα και πλέον απλά βλέπω για διασκέδαση. Αλλά δεν φοράω παρωπίδες.Καμμία αντιπαλότητα δεν έχουνε εδώ.
Πλακέτα και καυλάντα.
Δεν μπορεί,κάποια ομάδα θα είσαι....
Αθηναίος είσαι?
χεζονια κλπ εμεις δεν με χαλαειΌχι,Μπαρτσα η Ρεαλ...
σας δινουμε τον σικμα αν θελετε.Όχι,Μπαρτσα η Ρεαλ...
Οχι,φιλε και λιγα λεω...Πολυ μας ειχανε ζαλισει το παπαρο τελευταια!Αν δεν ειχαμε υποστει τη σφαγη στο τριτο game,θα την τελειωναμε τη σειρα νωριτερα.Ξυδακι να μοιρασουμε επισης στους γαμωσπιτους της γαυρονοβα...Ήρεμα μαν.
No politica
Τύπε, μιας και μιλάς για κωλοφαρδία και αναφέρει τη Ρεάλ αν πάμε τελικό, μήπως θυμάσαι πως παρατάχθηκε η Ρεάλ πέρυσι στον τελικό απέναντί σου, για να έχουμε καλό ερώτημα;επειδη ειστε κωλοφαρδοι για 100η φορα παιζει και να το παρετε,οχι οτι εχετε ομαδα αλλα σας παει το αστρο μπορει η ρεαλ στον τελικο να εχει την μιση ομαδα απο τραυματισμους ταβαρες μουσα κλπ.
Ηδονη να βλεπεις και να ξαναβλεπεις τον Γιουλ να τους στερει το τροπαιο για δευτερη συνεχομενη φορα.Αυτο αρμοζει στα ξεσκισμενα πουστρακια του λιμανιου.Τύπε, μιας και μιλάς για κωλοφαρδία και αναφέρει τη Ρεάλ αν πάμε τελικό, μήπως θυμάσαι πως παρατάχθηκε η Ρεάλ πέρυσι στον τελικό απέναντί σου, για να έχουμε καλό ερώτημα;
Μήπως της έλειπε από το ματς σχεδόν όλη της η frontline, ήτοι οι Πουαριέ, Γιαμπουσέλε, Ντεκ, Κορνελί και Αλοθέν; Το ξέχασες μπρε;
Τύπε θα έβαζα και Λεσορ και ας έχασε 11 βολέςΣήμερα σε ένα παιχνίδι που παιζόταν η χρονιά στην Ευρωλίγκα, τράβηξαν 4 παίχτες. Ναν και οι 3 που έχουν εμπειρία από τέτοια σημαντικά παιχνίδια, Σλουκας, Παπαπέτρου και ο Ισπανός όλοι οι άλλοι (εκτός Καλαιτζακη ) είχαν ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ άγχος
Ο Γκραντ και ο Μητογλου εχουν εξαφανιστει γενικωςΣήμερα σε ένα παιχνίδι που παιζόταν η χρονιά στην Ευρωλίγκα, τράβηξαν 4 παίχτες. Ναν και οι 3 που έχουν εμπειρία από τέτοια σημαντικά παιχνίδια, Σλουκας, Παπαπέτρου και ο Ισπανός όλοι οι άλλοι (εκτός Καλαιτζακη ) είχαν ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ άγχος
Ας μην εκανε μαλακιες ο μιστερ μπιν και να τον κραταγε!Ο Σλουκας σου φταιει???Παει εκει που υπαρχει αποδοχη και σεβασμος!Τον Σλούκα δεν τον έχω ξαναδει να πανηγυρίζει έτσι
Τόσα χρόνια καταπιεσμένος,επιτέλους εκδηλώθηκε
Ο Νανν στους σφιγμους θυμιζει Γκαλη, λες και επαιζε σε προπονηση
Ας μην εκανε μαλακιες ο μιστερ μπιν και να τον κραταγε!Ο Σλουκας σου φταιει???Παει εκει που υπαρχει αποδοχη και σεβασμος!