Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
ΑΜΕΑ κανονικόΚανε μπε να κλασεις τις καποτες!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ΑΜΕΑ κανονικόΚανε μπε να κλασεις τις καποτες!!!
Uefa Mafia.Ψυχραιμία από εδώ και πέρα και ο Τούρκος και η ομάδα θα τα φτιάξει τα πράγματα.
Στο 1ο και 4ο δεκάλεπτο γίνανε πολλά και από εμάς και τα Κοράκια μας σφάξανε,αλλα η ομάδα δείχνει πρόσωπο όλη τη χρονιά.
Ήρεμα και θα πάρουμε το επόμενο!!
Ο Μητρογλου ηταν σε αλλο γηπεδο με χορταρι και αλλη ομαδαΟ Μήτρογλου ήταν ανύπαρκτος σήμερα
Ο χουαντσο ήταν όχι μόνο ανύπαρκτος αλλά έκανε κ μαλακίες λάθη ...
Οι άλλοι χωρίς δεύτερο ψηλό ο ΠΑΟ κάναν πάρτυ στα επιθετικά ριμπάουντ.....
Ντελουλου
Τι να καταλάβω ;; Ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναν πάρτυ στα επιθετικά αφού χουαντσο ήταν καλός κ ο Μήτογλου ( τ9 γράφει Μήτρογλου )Ο Μητρογλου ηταν σε αλλο γηπεδο με χορταρι και αλλη ομαδα
Διαβασε τη στατιστικη για τα ριμπαουντ και πες μου το καταλαβες ( αν μπορεις ) για Χουαντσο και του υπολοιπους
![]() Παναθηναϊκός: «Μάρτυρες καταδρομικής επιχείρησης από τις αλήστου μνήμης σφαγές επί ημερών Μπερτομέου»Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία του Game 1 στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Μακάμπι αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «όταν παίζουν με τον ιδρώτα των αθλητών, με τα συναισθήματα των εκατομμυρίων φιλάθλων του, με τα χρήματα που επενδύει, ο Παναθηναϊκός χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και...
|
Οντως ετσι ειναι, απλα εγω το λεω πιο τεχνικα για οσους καταλαβαινουνo αγώνας στο καλάθι κρίθηκε με μιά ομάδα ψυχολογικά καλύτερα προετοιμασμένη να παίξει τελικό
Aυτοί ήρθανε για πόλεμο στο οακα και μεις για γιορτούλα...
Τα φταίει ο ένας ,φταίει ο άλλος δεν προσφέρουν τίποτα ....δεν πάθαμε καμιά συντριβή ..ούτε είναι τυχαία η Μακάμπι..
Ανασύνταξη για τα επόμενα ματς
μα ο κωστακης δεν εφυγε απο τον αλυμπιακο επειδη ηθελε να παιζει πανω απο 20 λεπτα?3 ο Σλούκας μόνος του ενώ θα είμαι καλός στο τελευταίο δεκάλεπτο θα του βγαίνει η γλώσσα στα 35 του αν δεν βοηθάει ο βιλντοζα κ ειδικά σε πέντε ματς σε 9 μέρες
τυπε δεν ειναι μονο θεληση.....η αριστη διοικηση σας σας εχει με 1 (ενα) ΨΗΛΟ φετος....ζηστε με τα παραμυθιαΟντως ετσι ειναι, απλα εγω το λεω πιο τεχνικα για οσους καταλαβαινουν
Το να βαλεις τριποντο ειναι θεμα αξιας και ταλεντου. Το να παρεις ριμπαουντ ειναι θεμα θελησης
15 επιθετικα ριμπαουντ αυτοι, 6 εμεις
Τυπαρα ο Τουρκος μας εχει αφησει με εναν ψηλο. Η διοικηση εδωσε 22 μυρια, η δικια σου 15.τυπε δεν ειναι μονο θεληση.....η αριστη διοικηση σας σας εχει με 1 (ενα) ΨΗΛΟ φετος....ζηστε με τα παραμυθια
Εμαθα παλι ο Ακαιντιν το κανε το θαυμα τουΓιοβάνοβιτς ποροποροπομ πορομ πομ πομ![]()
Ο καλυτερος παιχτης σας στο πρωτο, εκανε τη μαλακια του Μουκουντι σημερα, ετσι ειναι η μπαλα….Εμαθα παλι ο Ακαιντιν το κανε το θαυμα του
Aκριβώς, karma is bitch.Γιατί είχε βγάλει και γλώσσα ο κωλότουρκος για τον Γκαρσία.Ο καλυτερος παιχτης σας στο πρωτο, εκανε τη μαλακια του Μουκουντι σημερα, ετσι ειναι η μπαλα….