στο Μπαιρακτάρη πάντα σουβλάκι με μοσχάρι γύροΑκούω τι τσακισες?
Θωμά το κλασσικό κεμπάπ που φτιάχνει στο κάρβουνο
στο Μπαιρακτάρη πάντα σουβλάκι με μοσχάρι γύροΑκούω τι τσακισες?
Ναι να το σπάσειςστο Μπαιρακτάρη πάντα σουβλάκι με μοσχάρι γύρο
Θωμά το κλασσικό κεμπάπ που φτιάχνει στο κάρβουνο
Μπαιρακταρης , σταθερη αξια, αλλα με προσοχη , γιατι μια φορα κοντεψα να λιποθυμησω απο 3 μεριδες κεμπαπ1 στο πόδι από Μπαιρακτάρη
και 2 κομπλέ απέναντι στο Θανάση με 2 μπυρόνια στο τραπέζι
Με όλα τα παρελειπομενα τυπε?Μπαιρακταρης , σταθερη αξια, αλλα με προσοχη , γιατι μια φορα κοντεψα να λιποθυμησω απο 3 μεριδες κεμπαπ
Λοιπον εγω με βολευ ειμαι εντελως ασχετος αλλα η Ρουξ Ντιμιτρεσκου ειναι η μονη αθλητρια που γνωριζω
Τσακο εσύ κρητική μαντινάδαχερι χερι βλεπω ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ με καταδικασμενους ποινικους,συκοφαντες,καταχραστες...
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ
οι κολοσσοί του πνεύματος λέγανε ότι η Άτροπος την στιγμή της πρώτης αναπνοής του κάθε ανθρώπου ,κριμα ρε πουστη μου να φευγουν ανθρωποι τοσο νεοι...
ο απόφοιτος σωφρονιστηρίου είτε θα γλείφει του σάη τις "αρχές"χερι χερι βλεπω ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ με καταδικασμενους ποινικους,συκοφαντες,καταχραστες...
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ
Άσχετο με το νήμα, αλλά όντως υπάρχει διαφήμιση που ξεκινά με το «θες να κάνεις τσιμπουκόχειλα χωρίς ενέσεις»; Αν ναι, με τέτοιο επιθετικό μάρκετινγκ, έχω μείνει πολύ πίσω.μπουχέ άσε τη κλάψα, σινιαρίσου - φούσκω τα χείλια νά 'σαι καύλαααα τη Κυριακή ,
το αφεντικό της πόλης ο Γαμαικανός σε θέλει τζιτζί ...
σίγουρα επιθετικό μάρκετινγκ και πετυχημένο μπορώ να πω !!Άσχετο με το νήμα, αλλά όντως υπάρχει διαφήμιση που ξεκινά με το «θες να κάνεις τσιμπουκόχειλα χωρίς ενέσεις»; Αν ναι, με τέτοιο επιθετικό μάρκετινγκ, έχω μείνει πολύ πίσω.
Μυρωδιαδες αυτός σας έχει παει πιπα κωλο όλα αυτά τα χρόνια,να τα λεμε ολα
Αυτο το βιντεο ητανε με ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑ ή χωρις??
Aυτο το εψαχνα καιρο ρε Μυρωδιαδες!!!!
Ο καλυτερος προπονητης της Ευρωπης
Επειδη εχετε πολυ ασθενης μνημη και τα γραφω στο νημα της ομαδας μου γιατι ξερω οτι σας τρωει και πιο πολυ ειστε εδω παρα εκει!!!!!
Και φέτος τελικό κτλ προς το παρόνΑυτο το βιντεο ητανε με ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑ ή χωρις??
Για περυσι-προπερυσι ισχυει αυτο που γραφεις,αλλα για τις υπολοιπες NOT!!!
Και για αυτο γραφω ασθενης μνημη!
Για φετο εχομε ακομα!Και φέτος τελικό κτλ προς το παρόν