πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.523
- Πόντοι
- 12.056
μονο στα δικαστηρια εχει μαιμου?? ολη η ελλαδα ενα τσιρκο ειναιΚαι μν μου πεις οτι ειναι η μαιμου του δικαστηριου?
μονο στα δικαστηρια εχει μαιμου?? ολη η ελλαδα ενα τσιρκο ειναιΚαι μν μου πεις οτι ειναι η μαιμου του δικαστηριου?
Εγω παντως λογο δουλειας για πολλα χρονια περναγα εργαλεια στις χειροαποσκευες,χωρις πουθενα να πει καποιος κατι!μονο στα δικαστηρια εχει μαιμου?? ολη η ελλαδα ενα τσιρκο ειναι
μπορντελο ρεΕγω παντως λογο δουλειας για πολλα χρονια περναγα εργαλεια στις χειροαποσκευες,χωρις πουθενα να πει καποιος κατι!
Βρεθηκε μια καριολα στο Βενιζελος και ευτυχως ειχα μονο ενα Γαλλικο Bacho και μου λεει δεν περναει.
Αρχιζω κατι φωνες και ερχεται ο υπευθυνος και ολοκληρη ιστορια,λεω δεν το διαβατηριο μου ποσες φορες περναω απο αεροδρομια και τωρα τσινατε!
Στο τελος με αφησανε και το εδωσα εξω σε ενα φιλο που με πηγε αεροδρομειο.
Συναδελφος περναει για χρονια σουγια σε χειροαποσκευη και δεν μιλαει κανενας και πουθενα!
Οτι θελουν κανουν και στα αεροδρομεια.
Ε πες μας ότι από εκεί σου έχει μείνει το κουσουρι , έδιωξε τη. Μαϊμού γιατί σε γαμουσε ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι πως κατάντησες πουστηςεγω μεγαλωσα στο κεντρο και καποτε εφερε στον πατερα μου μια μαιμου γιατι την πηγε πρωτα στον τρελο τον παεζανο αλλα δεν την κρατησε
Τι δεν κατάλαβες φίλε η μαϊμού ήταν ο πρώτος γαμιας τουΠρωτον πως και γιατι ειχε μαιμου???
Δευτερον την κρατησε ο πατερας σου?
Ε πες μας ότι από εκεί σου έχει μείνει το κουσουρι , έδιωξε τη. Μαϊμού γιατί σε γαμουσε ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι πως κατάντησες πουστης
Τι δεν κατάλαβες φίλε η μαϊμού ήταν ο πρώτος γαμιας του
Τασούλα όχι σήμερα περνά αύριο να μου κάνεις πιπα όπως το λες και στο βίντεο,εκδηλωνεσαι κουφάλα
Ερχομαι να το γιορτασουμε. Κανε υπομονη μια μερα εμεινε.
χαρες που θα εκανε ο πατερας σου οταν γεννηθηκες με τετοιο αστερια γιο που εβγαλε ολο το κωριο θα κερναγεΤασούλα όχι σήμερα περνά αύριο να μου κάνεις πιπα όπως το λες και στο βίντεο,εκδηλωνεσαι κουφάλα
Σοφή η μαλακία σου.Αλλο ενα ρεσιταλ εμμονικου κοουτσαρισματος απο τον Αταμαν
Η πλακα ειναι οτι εχουν αρχισει και τον κραζουν και οι πληρωμενοι δημοσιογραφοι και μιλανε διακριτικα για "σφιχτο rotation"
ΠΧ Βαζει τον φανερα ανετοιμο Βιλντοζα ( 0 στα 6 σουτ ) και η ομαδα παιζει με 4 εναντιον 5
Εχει χωρισει την ομαδα σε παιδια και αποπαιδια και αυτους που φτυνει για μηνες ζηταει να του κερδισουν το παιχνιδι.
Ειναι κριμα , γιατι με τον παιχταρα Κεντρικ Ναν μπορει μεγαλα πραγματα
Για να μην τσιγκλαω και τους κομπλεξικους , τα υπολοιπα στο sdna.gr
οταν δεν βαζεις τον χτιστη(μωραιτης) αυτα παθαινεις...Σοφή η μαλακία σου.
Χωρίς Σλούκα και με ανέτοιμο Βιλντόζα σε μια δύσκολη έδρα(που τρώνε όλοι πούτσα)χάσαμε ευκολα σχετικά....
Δεν υπάρχει άλλος να μοιράσει παιχνίδι.
O Γκραντ κάνει καλά άλλες δουλειές σαν cg.
O Ναν ενώ εβαλε πολύ πράγμα μας έκανε μονοδιάστατους και εκανε και 5 λάθη στο β ημίχρονο.
Έλα πρωινό κρύο ΛιθουανικοΣοφή η μαλακία σου.
Χωρίς Σλούκα και με ανέτοιμο Βιλντόζα σε μια δύσκολη έδρα(που τρώνε όλοι πούτσα)χάσαμε ευκολα σχετικά....
Δεν υπάρχει άλλος να μοιράσει παιχνίδι.
O Γκραντ κάνει καλά άλλες δουλειές σαν cg.
O Ναν ενώ εβαλε πολύ πράγμα μας έκανε μονοδιάστατους και εκανε και 5 λάθη στο β ημίχρονο.