σε ...γλώσσα καρμπυρατέρ είσαι σπεσιαλίστας πρωτοπόρος ωρέ κατσίβελοΈτσι βαθιά με γλώσσα.....
άντε Καυλή χρονιά, να είσαι πάντα με γιομάτες τις
ΜΑΡΚΗΣΙΟΣ ΝΤΕ ΣΑΝΤ: ΓΙΑΤΙ Η ΦΥΣΗ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΟΥΣ GAY | apodytiriakias.gr
σε ...γλώσσα καρμπυρατέρ είσαι σπεσιαλίστας πρωτοπόρος ωρέ κατσίβελοΈτσι βαθιά με γλώσσα.....
Εγω αμα πω οτι τα ειχα πει για τη Σκατογρια,
Μια χαρά μπήκε το 2024
Μόλις αυξήθηκε η ένταση στις προπονήσεις άρχισαν και οι θλάσεις καλά για τον χοντρό Αργεντινό αναμενόμενο αλλά τον Ολλανδό που φλεξαρει όλη την ώρα τα μπούτια δεν περίμενα να κλαταρει αμέσως
Μην ξανασχοληθείς μαζί μου αυτιστική τρύπα.σε ...γλώσσα καρμπυρατέρ είσαι σπεσιαλίστας πρωτοπόρος ωρέ κατσίβελο
άντε Καυλή χρονιά, να είσαι πάντα με γιομάτες τιςτρύπεςτσέπες
ΜΑΡΚΗΣΙΟΣ ΝΤΕ ΣΑΝΤ: ΓΙΑΤΙ Η ΦΥΣΗ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΟΥΣ GAY | apodytiriakias.gr
Τί σκας; μεχρι 21:45 θα το εχει καθαρίσει το ματσακι με τα παπάκια, 3-0. Ενα πεντάλεπτο θα χασεις από τον 6αστεροΠειτε μου παλι σημερα τι θα κανουμε με τους αγωνες?
Εγω δν μπορω να βλεπω και ποδοσφαιρο στο γηπεδο και μπασκετ κινητο!!!
Εκει στη Superleague-Euroleage γαμιεστε!
Kαι τι θα κανω μετα???Τί σκας; μεχρι 21:45 θα το εχει καθαρίσει το ματσακι με τα παπάκια, 3-0. Ενα πεντάλεπτο θα χασεις από τον 6αστερο
Αφού δεν επιτρέπονται θεατές στη Λεωφόρο μέχρι μεσα Φεβρουαρίου! Αλλάξε κάτι;Kαι τι θα κανω μετα???
Θα ειμαι γηπεδο με το κινητο?????
Ή θα παρω τη μηχανη μετα το 3-0 να παω σπιτι ναδω μπασκετ?????
Γαμω την καταδικη μου,μονο σε εμας τα κανουν αυτα ΓΤΧ!
κλαιωΤο ξεχασα και εγω ετοιμαζομουν για γηπεδο!!!!!!
Εχω χαλια!!!
Αστα να πανε!!!!!
αυτα να πανε, εσυ να μην πας σημεραΑστα να πανε!!!!!
ξεκόλλα από τα καθρεφτάκια και την ανόητη μίρλα ,ΤζούλιαΜην ξανασχοληθείς μαζί μου αυτιστική τρύπα.
Καλή χρονιά.
Η Τζούλια τουλάχιστον ήταν και διάσημηξεκόλλα από τα καθρεφτάκια και την ανόητη μίρλα ,Τζούλια
Για γούρι στην αρχή του Τερίμ βιντεάκι άγιασμα
ναι !!Η Τζούλια τουλάχιστον ήταν και διάσημη
πέρυσι τέτοιο καιρό άρχισε η καθίζηση της ομάδας ,από Γενάρη σερνόντουσανΕγω αμα πω οτι τα ειχα πει για τη Σκατογρια,
παλι γραφικως θα ειμαι και θα βγουν και θα μου λενε οχι δν ειναι ετσι!
1.5 χρονο τωρα πηγαιναμε απο τραυματισμους σε τραυματισμους με τον ΚωλοΣερβο.
Υπομονη και θα ερθουν αλλες ποιο Πρασινες μερες.
Ο Αργεντινος δν μας πολυενδιαφερει γιατι εχομε αλλους,αλλα ο Ολλανδος ειναι θεμα!
TI N 'AYTO ΡΕ!!!!!!!!!ξεκόλλα από τα καθρεφτάκια και την ανόητη μίρλα ,Τζούλια
Για γούρι στην αρχή του Τερίμ βιντεάκι άγιασμα
Περαστικά μανΚαποιοι με φαγανε!!!!
Τσιμπησα Covid!!!!
Φτου φτου φτου στο κακο το ματι!!!!