Έλεος γαμω την αγαμία μου στην μπάλα Τουλάχιστον αντέδρασαν.
Στο μπάσκετ τι να πω τρίτο δικό σου ματς που χάνεις φέτος μετά από ΟΣΦΠ . Μακάμπι η απόλυτη ξενερα.καλυτερα 5-0 και πουτσα τζειμς παρά αυτό
Έλεος γαμω την αγαμία μου στην μπάλα Τουλάχιστον αντέδρασαν.
Στο μπάσκετ τι να πω τρίτο δικό σου ματς που χάνεις φέτος μετά από ΟΣΦΠ . Μακάμπι η απόλυτη ξενερα.καλυτερα 5-0 και πουτσα τζειμς παρά αυτό
3 χαμένα παιχνίδια στην παράταση το μπάσκετ , είσαι μπροστά σε ισοφαρίζουν και χανειςυ στην παράταση , προπαντός το σημερινό σκέτη αυτοκτονία 1,27 πριν τελειώσει ήσουν 7 πόντους μπροστά ,Για ποδόσφαιρο για 50 λεπτά κοιμόντουσαν μετά έδειξαν πράγματα,αν υπήρχε ακόμα 4-5 λεπτά θα ισοφαρίζαν
Εχτες επαιζε μια ομαδα με μπατζετ 6 μυρια , με μια ομαδα με μπατζετ 16 μυρια
Η μια ειχε ομως στον παγκο τον Αταμαν και η αλλη τον Ομπραντοβιτς
Ειδα το παιχνιδι στην κανονικη διαρκεια και μετα εβαλα τα ρουχα μου και πηγα για ποτο και εκλαιγα και τα 100 ευρω στοιχημα.
Βρε μπουνταλα Αταμαν , και ο 1ετης φοιτητης ΑΣΟΕ ξερει οτι ευρωλιγκα με 7 ατομα ροτεισον δε βγαινει. Εχεις παει 3 φορες στην παραταση και 3 φορες εφυγες με σκυμμενο το κεφαλι.
ΥΓ Καποιος σχετικος με το μπασκετ να μου εξηγησει τι ζορι τραβαει με τον Αντετοκουμπο. Εχτες με τα κοντα 4-5αρια της παρτιζαν μια χαρα ταιριαζε Ειναι πιο γρηγορος απο Παλτοβσκι
Εχτες επαιζε μια ομαδα με μπατζετ 6 μυρια , με μια ομαδα με μπατζετ 16 μυρια
Η μια ειχε ομως στον παγκο τον Αταμαν και η αλλη τον Ομπραντοβιτς
Ειδα το παιχνιδι στην κανονικη διαρκεια και μετα εβαλα τα ρουχα μου και πηγα για ποτο και εκλαιγα και τα 100 ευρω στοιχημα.
Βρε μπουνταλα Αταμαν , και ο 1ετης φοιτητης ΑΣΟΕ ξερει οτι ευρωλιγκα με 7 ατομα ροτεισον δε βγαινει. Εχεις παει 3 φορες στην παραταση και 3 φορες εφυγες με σκυμμενο το κεφαλι.
ΥΓ Καποιος σχετικος με το μπασκετ να μου εξηγησει τι ζορι τραβαει με τον Αντετοκουμπο. Εχτες με τα κοντα 4-5αρια της παρτιζαν μια χαρα ταιριαζε Ειναι πιο γρηγορος απο Παλτοβσκι