ο,τι να ναι...αμα σε βολευει ετσι, δεν θα στο χαλασω εγω...
δηλαδη εσυ νομιζεις οτι αποχωρησαμε για να παρουμε την ευρολιγκα????ο,τι ναναι...στην ευρωλιγκα δεν ειχαμε κανενα προβλημα, ειτε ριχναμε 30αρες ειτε τρωγαμε 30αρες...δεν αλλαξε τιποτα...για το ελληνικο πρωταθλημα εγινε η αποχωρηση....
δηλαδη εσυ νομιζεις οτι δωσαμε χρονο και χρημα, γι αυτο αλλαξαν τα πραγματα????ο,τι ναναι...το μπατζετ ειναι πολυ μικροτερο απο τα προηγουμενα χρονια....και κανενα χρονο δεν δωσαμε...τον μπαρτζωκα τον ειχαμε και παλια και εφυγε με κλοτσιες, γιατι τα κωθωνια πιστευαν οτι αυτος φταιει που δεν μπορουμε να κερδισουμε τον βαζελο....και φετος με κλωτσιες θα εφευγε, αν υπηρχε ακομα ο βαζελοκοπουλος...γιατι ο παπαγιαννης θα μας εβαζε 30 ποντους και θα κερδιζατε, οπως τα προηγουμενα χρονια...δεν ξεχασε το μπασκετ ο παπαγιαννης, απλα εφυγε ο βαζελακοπουλος...ουτε ο φαλ ειναι καλυτερος απο τον μιλουτινοφ, που ξεφτυλιζοταν καθε χρονο απο τον παπαγιαννη....ο βαζελακοπουλος λειπει....
αλλα αν ειναι νοιωθεις λιγοτερο πονο, εγω μαζι σου ειμαι : "κανενα μεχρι τελους δεν εκανε τιποτα"