1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ειναι φονιας ο μικρος καιψυχρος...ασε τις μαγκιες....
ναι αφού μου συστήθηκε ως Τοτός.......
ειναι φονιας ο μικρος καιψυχρος...ασε τις μαγκιες....
πιοσ ???Kατάλαβες τι έγραψε;
ρε συ πρεποει να μαθουν ποσο βρωμικη ομαδα ειναι.ειμαι σιγουρος πως στην ερωτηση που τους εχω κανει δεν ξερουν την απαντηση.αυτοι που τους βοηθησαν να το παρουν τοτε δεν ξερουν οτι δουλευουν πλεον στην παε σημερα.απλα ακουνε τσουκαλα και οτι πει βγαινουν και τα λενε ασχετα αν ειναι μαλακιες.ρε μην ασχολείσαι με τα καριόλια.....
Οταν έπεσαν οι Ναζί, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης τους βάζαν πατάτες στα μάτια, τους έκοβαν τα πουλιά και τους τα έβαζαν στο στόμα.......
Απλά κανένα νούμερο δεν καταλαβαίνει ότι όσο δε μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι σωστά την εξουσία που έχεις και της γαμάς το σπίτι που την πέταγε, κάποια στιγμή αυτοί που γαμούσες θα σε γαμήσουν χωρίς σάλιο μέχρι να σε λιώσουν.
Ο Τοτός. (Ο περσόνας και γέλασε ο hristidis)πιοσ ???
εγο γελαο σινεχια ,φχαριστο κολιτε για τι μετα παντοσΟ Τοτός. (Ο περσόνας και γέλασε ο hristidis)
Σου απαντησε ο Sexpeare ρετσιρωνης?μπαλωκας?ποιος γαυρος ξερει να μου πει κατι για αυτα τα ονοματα?
καπως ετσι!!για να μην τον κουραζω λοιπον ας μας βαλει ποσους τιτλους πηραμε εμεις επι χουντας και ποσους ο γαυρος ετσι για να δουμε ποια ειναι η ομαδα της χουντας η ας μου γραψει ποιους προεδρους ειχε τοτε ο γαυρος στα χρονια της χουντας.αντε να σας μαθω λιγο ιστορια λεβεντες μου.χριστιδη ασε τον καστιγιο και διαβασε εδω να μαθεις.ο καστιγιο δεν ειπε πως το παιχνιδι με το λεβαδειακο ηταν στημενο?Σου απαντησε ο Sexpeare ρε
Μονο που σου απαντησε με την ''τεχνικη'' του ''αλλα λογια να αγαπιομαστε''.
Περιμενε λιγο ακομα,θα σου ξανααπαντησει.Τωρα ψαχνει στο google για να βρει αδιαψευστη ανακοινωση οτι και εμεις ειχαμε κανει κατι παρομοιο η και χειροτερο το 1948.
ο καστίγιο το παιδί-θαύμα της θύρας 7 πάντα έλεγε μόνο ότι τον συνέφερε...........καπως ετσι!!για να μην τον κουραζω λοιπον ας μας βαλει ποσους τιτλους πηραμε εμεις επι χουντας και ποσους ο γαυρος ετσι για να δουμε ποια ειναι η ομαδα της χουντας η ας μου γραψει ποιους προεδρους ειχε τοτε ο γαυρος στα χρονια της χουντας.αντε να σας μαθω λιγο ιστορια λεβεντες μου.χριστιδη ασε τον καστιγιο και διαβασε εδω να μαθεις.ο καστιγιο δεν ειπε πως το παιχνιδι με το λεβαδειακο ηταν στημενο?
Εκτος απο καλο παιδι,ειναι και μεγαλος παικτης με πολλη ορεξη για μπαλαο καστίγιο το παιδί-θαύμα της θύρας 7 πάντα έλεγε μόνο ότι τον συνέφερε...........
τους κούναγε τη φανέλα και τον έκαναν ήρωα.
τόσο μαλάκες είναι.
αφού μάλιστα από την πολλή όρεξη αγνοεί τις εντολές του προπονητή του και εκτελεί τα φάουλ μόνος του.Εκτος απο καλο παιδι,ειναι και μεγαλος παικτης με πολυ ορεξη για μπαλα
στα εχουμε ξαναπει για την χουντα εχεις 3 τιτλους στα μεσα της χουντας και εχω ενανκαπως ετσι!!για να μην τον κουραζω λοιπον ας μας βαλει ποσους τιτλους πηραμε εμεις επι χουντας και ποσους ο γαυρος ετσι για να δουμε ποια ειναι η ομαδα της χουντας η ας μου γραψει ποιους προεδρους ειχε τοτε ο γαυρος στα χρονια της χουντας.αντε να σας μαθω λιγο ιστορια λεβεντες μου.χριστιδη ασε τον καστιγιο και διαβασε εδω να μαθεις.ο καστιγιο δεν ειπε πως το παιχνιδι με το λεβαδειακο ηταν στημενο?
Εκτος απο καλο παιδι,ειναι και μεγαλος παικτης με πολυ ορεξη για μπαλα
Ξερεις ποια ειναι η διαφωνια μου σαυτα που ποσταρεις?Οτι καθεσαι και γραφεις σεντονια για πραγματα που στο συγκεκριμενο θρεντ που τα γραφεις δεν θα τα παρει κανεις στα σοβαρα.Θα σου πρότεινα φιλικά να μην το παρακάνεις με το emoticon του jerking. Αμαυρώνει τις πρωτοπόρες απόψεις που απέκτησες για το ποδόσφαιρο με την αυτοδιδακτική μέθοδο και μάλλον και λίγο με την βοήθεια Silva.
¨Οντως ξέρω λιγότερο ποδόσφαιρο από εσένα (ως κριτής μιλάω) αλλά αφού λειτουργείς αυτοδικαίως ωσάν καθηγητής σε τέτοια θέματα, συγχώρεσε μου που έψαξα στο Google να βρω ποιος είναι ο Τσιρώνης και ο Μπαλώκας.Μην μου μονογράψεις το γραπτό ακόμα. Δεν τριγυρνάω σε οπαδικούς συνδέσμους για να μαθαίνω από παρα-μορφωμένους ανθρώπους ποιος είναι ο εργοδότης των 2 αυτών κυρίων. Μετράει που όταν αναφέρομαι στις βρωμιές του ΠΑΟ έβαλα και την πηγή από όπου αντέγραψα? ¨Η θα έπρεπε να ξαναγράψω 30 bullet points από την αρχή με δικά μου λόγια για να σου δείξω πόσο γνώστης είμαι μήπως και με περάσεις τάξη???
Κατά βάση ΟΛΕΣ οι κουβέντες περί αθλητικών είναι ψιλοχαζές εξ ορισμού κατά την γνώμη μου. ¨Οταν καμιά φορά χαζολογούμε για τις ομάδες μας, καλό θα ήταν να μιλάμε για την ουσία και να μην καταφεύγουμε σε επιχειρήματα του ύφους "Καλά, μιλάτε εσείς που...(βάλτε διαιτητική πουστιά εδώ)" ή στην δική σου περίπτωση να μην απαξίωνεις κάποια επιχειρήματα μόνο και μόνο επειδή τα αντέγραψα από καποιον που τα είχε γράψει καλλίτερα σε άλλο φόρουμ, το οποίο φυσικά ανέφερα κι ως πηγή μου.
Ισχύουν αυτά που γράφτηκαν? Για την ταμπακέρα φυσικά δεν έγινε κουβέντα. Και βλέποντας το πιο ευρέως, η ταμπακέρα είναι το θέαμα. Τα γραφόμενα μου φυσικά και δεν έχουν σκοπό ούτε να το παίξω ιστορία, ούτε να νουθετήσω κανέναν, ούτε -πιο πολύ- να έρθω σε αντιμαχία με οποιονδήποτε για ένα τόσο ευτελές θέμα που καμιά φορά το παίρνουμε πολύ σοβαρά.
Ελπίζω να τα πούμε κι όταν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση,
Υ.Γ. Μιλάς εσύ για Δούρο ρε, που ψαρεύεις τα videakia σου από το Youtube? Δικιά σου κάμερα δεν έχεις?
μήπως δε θυμάσαι πότε είχαμε χούντα;στα εχουμε ξαναπει για την χουντα εχεις 3 τιτλους στα μεσα της χουντας και εχω εναν
2 η αεκ