Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

dimos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε μην ασχολείσαι με τα καριόλια.....
Οταν έπεσαν οι Ναζί, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης τους βάζαν πατάτες στα μάτια, τους έκοβαν τα πουλιά και τους τα έβαζαν στο στόμα.......
Απλά κανένα νούμερο δεν καταλαβαίνει ότι όσο δε μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι σωστά την εξουσία που έχεις και της γαμάς το σπίτι που την πέταγε, κάποια στιγμή αυτοί που γαμούσες θα σε γαμήσουν χωρίς σάλιο μέχρι να σε λιώσουν.
ρε συ πρεποει να μαθουν ποσο βρωμικη ομαδα ειναι.ειμαι σιγουρος πως στην ερωτηση που τους εχω κανει δεν ξερουν την απαντηση.αυτοι που τους βοηθησαν να το παρουν τοτε δεν ξερουν οτι δουλευουν πλεον στην παε σημερα.απλα ακουνε τσουκαλα και οτι πει βγαινουν και τα λενε ασχετα αν ειναι μαλακιες.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τσιρωνης?μπαλωκας?ποιος γαυρος ξερει να μου πει κατι για αυτα τα ονοματα?
Σου απαντησε ο Sexpeare ρε :jerking: :jerking:
Μονο που σου απαντησε με την ''τεχνικη'' του ''αλλα λογια να αγαπιομαστε''.
Περιμενε λιγο ακομα,θα σου ξανααπαντησει.Τωρα ψαχνει στο google για να βρει αδιαψευστη ανακοινωση οτι και εμεις ειχαμε κανει κατι παρομοιο η και χειροτερο το 1948.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
«Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε κίνητρο»

Η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό του έδωσε κίνητρο για τη συνέχεια, όπως δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Επίσης, είπε πως μέσω των «πρασίνων» θα μπορέσει να διατηρηθεί σε καλό αγωνιστικό επίπεδο για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, που θα διεξαχθεί στη Νότια Αφρική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στόχος μου είναι να ετοιμαστώ όσο καλύτερα γίνεται για να είμαι έτοιμος στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί το 2010 στη Νότια Αφρική. Το ξέρω πως απομένει πολύς χρόνος μέχρι τότε, όμως επειδή πολλά μπορούν να συμβούν σε ένα χρόνο, πρέπει να είμαι προετοιμασμένος».

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ τόνισε πως η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό του έκανε καλό. «Αυτή η αλλαγή μου έκανε καλό, μου έδωσε περισσότερο κίνητρο. Εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός και ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Εάν παρέμενα στην Άρσεναλ θα είχα λιγότερες ευκαιρίες και θα ήταν δύσκολο να διατηρήσω τη θέση μου στην ενδεκάδα», σχολίασε ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ και αναφέρθηκε στις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα.

«Δυσκολεύτηκα λίγο να προσαρμοστώ, αλλά πλέον αποδίδω όλο και καλύτερα. Η ομάδα παίζει καλά, καταφέραμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Champions League και παλεύουμε για να κατακτήσουμε και το εγχώριο πρωτάθλημα. Τώρα πλέον χρειάζεται να συνεχίζω να δουλεύω σκληρά για να διατηρηθώ σε καλό επίπεδο, ώστε να συμμετάσχω στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010», κατέληξε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

dimos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σου απαντησε ο Sexpeare ρε :jerking: :jerking:
Μονο που σου απαντησε με την ''τεχνικη'' του ''αλλα λογια να αγαπιομαστε''.
Περιμενε λιγο ακομα,θα σου ξανααπαντησει.Τωρα ψαχνει στο google για να βρει αδιαψευστη ανακοινωση οτι και εμεις ειχαμε κανει κατι παρομοιο η και χειροτερο το 1948.
καπως ετσι!!για να μην τον κουραζω λοιπον ας μας βαλει ποσους τιτλους πηραμε εμεις επι χουντας και ποσους ο γαυρος ετσι για να δουμε ποια ειναι η ομαδα της χουντας η ας μου γραψει ποιους προεδρους ειχε τοτε ο γαυρος στα χρονια της χουντας.αντε να σας μαθω λιγο ιστορια λεβεντες μου.χριστιδη ασε τον καστιγιο και διαβασε εδω να μαθεις.ο καστιγιο δεν ειπε πως το παιχνιδι με το λεβαδειακο ηταν στημενο?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καπως ετσι!!για να μην τον κουραζω λοιπον ας μας βαλει ποσους τιτλους πηραμε εμεις επι χουντας και ποσους ο γαυρος ετσι για να δουμε ποια ειναι η ομαδα της χουντας η ας μου γραψει ποιους προεδρους ειχε τοτε ο γαυρος στα χρονια της χουντας.αντε να σας μαθω λιγο ιστορια λεβεντες μου.χριστιδη ασε τον καστιγιο και διαβασε εδω να μαθεις.ο καστιγιο δεν ειπε πως το παιχνιδι με το λεβαδειακο ηταν στημενο?
ο καστίγιο το παιδί-θαύμα της θύρας 7 πάντα έλεγε μόνο ότι τον συνέφερε...........
τους κούναγε τη φανέλα και τον έκαναν ήρωα.
τόσο μαλάκες είναι.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ο καστίγιο το παιδί-θαύμα της θύρας 7 πάντα έλεγε μόνο ότι τον συνέφερε...........
τους κούναγε τη φανέλα και τον έκαναν ήρωα.
τόσο μαλάκες είναι.
Εκτος απο καλο παιδι,ειναι και μεγαλος παικτης με πολλη ορεξη για μπαλα :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εκτος απο καλο παιδι,ειναι και μεγαλος παικτης με πολυ ορεξη για μπαλα :jerking: :jerking: :jerking:
αφού μάλιστα από την πολλή όρεξη αγνοεί τις εντολές του προπονητή του και εκτελεί τα φάουλ μόνος του.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
στα εχουμε ξαναπει για την χουντα εχεις 3 τιτλους στα μεσα της χουντας και εχω εναν
2 η αεκ

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Εκτος απο καλο παιδι,ειναι και μεγαλος παικτης με πολυ ορεξη για μπαλα :jerking: :jerking: :jerking:

Θα σου πρότεινα φιλικά να μην το παρακάνεις με το emoticon του jerking. Αμαυρώνει τις πρωτοπόρες απόψεις που απέκτησες για το ποδόσφαιρο με την αυτοδιδακτική μέθοδο και μάλλον και λίγο με την βοήθεια Silva.

¨Οντως ξέρω λιγότερο ποδόσφαιρο από εσένα (ως κριτής μιλάω) αλλά αφού λειτουργείς αυτοδικαίως ωσάν καθηγητής σε τέτοια θέματα, συγχώρεσε μου που έψαξα στο Google να βρω ποιος είναι ο Τσιρώνης και ο Μπαλώκας.Μην μου μονογράψεις το γραπτό ακόμα. Δεν τριγυρνάω σε οπαδικούς συνδέσμους για να μαθαίνω από παρα-μορφωμένους ανθρώπους ποιος είναι ο εργοδότης των 2 αυτών κυρίων. Μετράει που όταν αναφέρομαι στις βρωμιές του ΠΑΟ έβαλα και την πηγή από όπου αντέγραψα? ¨Η θα έπρεπε να ξαναγράψω 30 bullet points από την αρχή με δικά μου λόγια για να σου δείξω πόσο γνώστης είμαι μήπως και με περάσεις τάξη???

Κατά βάση ΟΛΕΣ οι κουβέντες περί αθλητικών είναι ψιλοχαζές εξ ορισμού κατά την γνώμη μου. ¨Οταν καμιά φορά χαζολογούμε για τις ομάδες μας, καλό θα ήταν να μιλάμε για την ουσία και να μην καταφεύγουμε σε επιχειρήματα του ύφους "Καλά, μιλάτε εσείς που...(βάλτε διαιτητική πουστιά εδώ)" ή στην δική σου περίπτωση να μην απαξίωνεις κάποια επιχειρήματα μόνο και μόνο επειδή τα αντέγραψα από καποιον που τα είχε γράψει καλλίτερα σε άλλο φόρουμ, το οποίο φυσικά ανέφερα κι ως πηγή μου.

Ισχύουν αυτά που γράφτηκαν? Για την ταμπακέρα φυσικά δεν έγινε κουβέντα. Και βλέποντας το πιο ευρέως, η ταμπακέρα είναι το θέαμα. Τα γραφόμενα μου φυσικά και δεν έχουν σκοπό ούτε να το παίξω ιστορία, ούτε να νουθετήσω κανέναν, ούτε -πιο πολύ- να έρθω σε αντιμαχία με οποιονδήποτε για ένα τόσο ευτελές θέμα που καμιά φορά το παίρνουμε πολύ σοβαρά.

Ελπίζω να τα πούμε κι όταν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση,

Υ.Γ. Μιλάς εσύ για Δούρο ρε, που ψαρεύεις τα videakia σου από το Youtube? Δικιά σου κάμερα δεν έχεις? :tooth: :tooth: :tooth:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Θα σου πρότεινα φιλικά να μην το παρακάνεις με το emoticon του jerking. Αμαυρώνει τις πρωτοπόρες απόψεις που απέκτησες για το ποδόσφαιρο με την αυτοδιδακτική μέθοδο και μάλλον και λίγο με την βοήθεια Silva.

¨Οντως ξέρω λιγότερο ποδόσφαιρο από εσένα (ως κριτής μιλάω) αλλά αφού λειτουργείς αυτοδικαίως ωσάν καθηγητής σε τέτοια θέματα, συγχώρεσε μου που έψαξα στο Google να βρω ποιος είναι ο Τσιρώνης και ο Μπαλώκας.Μην μου μονογράψεις το γραπτό ακόμα. Δεν τριγυρνάω σε οπαδικούς συνδέσμους για να μαθαίνω από παρα-μορφωμένους ανθρώπους ποιος είναι ο εργοδότης των 2 αυτών κυρίων. Μετράει που όταν αναφέρομαι στις βρωμιές του ΠΑΟ έβαλα και την πηγή από όπου αντέγραψα? ¨Η θα έπρεπε να ξαναγράψω 30 bullet points από την αρχή με δικά μου λόγια για να σου δείξω πόσο γνώστης είμαι μήπως και με περάσεις τάξη???

Κατά βάση ΟΛΕΣ οι κουβέντες περί αθλητικών είναι ψιλοχαζές εξ ορισμού κατά την γνώμη μου. ¨Οταν καμιά φορά χαζολογούμε για τις ομάδες μας, καλό θα ήταν να μιλάμε για την ουσία και να μην καταφεύγουμε σε επιχειρήματα του ύφους "Καλά, μιλάτε εσείς που...(βάλτε διαιτητική πουστιά εδώ)" ή στην δική σου περίπτωση να μην απαξίωνεις κάποια επιχειρήματα μόνο και μόνο επειδή τα αντέγραψα από καποιον που τα είχε γράψει καλλίτερα σε άλλο φόρουμ, το οποίο φυσικά ανέφερα κι ως πηγή μου.

Ισχύουν αυτά που γράφτηκαν? Για την ταμπακέρα φυσικά δεν έγινε κουβέντα. Και βλέποντας το πιο ευρέως, η ταμπακέρα είναι το θέαμα. Τα γραφόμενα μου φυσικά και δεν έχουν σκοπό ούτε να το παίξω ιστορία, ούτε να νουθετήσω κανέναν, ούτε -πιο πολύ- να έρθω σε αντιμαχία με οποιονδήποτε για ένα τόσο ευτελές θέμα που καμιά φορά το παίρνουμε πολύ σοβαρά.

Ελπίζω να τα πούμε κι όταν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση,

Υ.Γ. Μιλάς εσύ για Δούρο ρε, που ψαρεύεις τα videakia σου από το Youtube? Δικιά σου κάμερα δεν έχεις? :tooth: :tooth: :tooth:
Ξερεις ποια ειναι η διαφωνια μου σαυτα που ποσταρεις?Οτι καθεσαι και γραφεις σεντονια για πραγματα που στο συγκεκριμενο θρεντ που τα γραφεις δεν θα τα παρει κανεις στα σοβαρα.
Και εγω θα μπορουσα να κανω copy-paste αρθρα για διαιτητες,για να αποδειξω οτι ο Παναθηναικος δεν ηταν ομαδα της χουντας,κτλπ κτλπ.Οταν αυτα που θα ποσταρω θα προερχονται απο βιβλια οργανωμενων,απο γνωμες οπαδων του Παναθηναικου και τα ποσταρω στο θρεντ του γαυρου,πιστευεις οτι θα με παρουν πολλοι στα σοβαρα?
Φαντασου λιγο να ειχαμε θρεντ πολιτικων κομματων.Θα εμπαινε ο καθε δεξιος στα ''αριστερα'' τοπικ θα ελεγε τα δικα του και αντιστροφα.Οταν οι πηγες δεν ειναι αντικειμενικες,δεν πιστευω οτι μπορει να γινει ουσιαστικη συζητηση.
Στις μερες μας υπαρχουν 2 εννοιες που κανουν παρτι.Προπαγανδα και παραπληροφορηση.Εχουν μπει τοσο πολυ στην καθημερινοτητα μας που ''χρησιμοποιουνται'' καθημερινα και ακαταπαυστα.

Για τις πηγες τωρα.Το θεμα μου ειναι πιο πολυ το φιλτραρισμα που ΔΕΝ κανεις.
Σε καμια περιπτωση παντως δεν ηθελα να σε προσβαλλω γραφοντας οτι δεν εχεις αποψη.
Ισα-ισα σε αλλα θεματα οι παρεμβασεις σου ειναι πολυ σωστες και με πολυ χιουμορ.

Και εγω θα ηθελα να μιλαμε περισσοτερο για αγωνιστικα και λιγοτερο για ολα τα υπολοιπα.

ΥΓ:Η καμερα ειναι σιγουρα πιο αντικειμενικος κριτης απο τα επιχειρηματα καποιου που κατηγορει αυτον που ''μισει''. ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στα εχουμε ξαναπει για την χουντα εχεις 3 τιτλους στα μεσα της χουντας και εχω εναν
2 η αεκ
μήπως δε θυμάσαι πότε είχαμε χούντα;
ή είσαι ψεύτης, ή μαλάκας:
ΠΑΟ:
1969, 1970, 1972
ΟΣΦΠ:
1967, 1973, 1974

Κύπελλα:
ΠΑΟ:
1967, 1969
ΟΣΦΠ:
1968, 1971, 1973

Κόφτε τη μαλακία με τη χούντα εκτίθεστε

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8-2-81 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Η ΜΟΝΗ ΘΡΙΣΚΙΑ ΙΝΕ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
AYTA EINAI........

κλαφτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....................
ατιτλοι..................................
φιεστες,γλεντια,αρνια,κλαφτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom