Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παναθηναικος φιλε.δεν υπαρχει το βαζελος
Σωστος! Μη δινουμε και δικαιωματα σε κατι παιδακια(χρηστιδης)που ζητημα αν το πουλακι τους ξεπερναει το μεγεθος δαχτυληθρας και μας το παιζουν και γαμιαδες! Και ειναι και αμπαλοι!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
το νου σας βλεπω να πεφτουν warn και ban.ειναι και ο αντι on line..... :grin:
γιατι;;; το λαγος δεν ειναι βρισια .....
ισα ισα ειναι μαγκια να τρεχεις γρηγορα....
γλιτωνεις απο πολλες δυσκολες καταστασεις  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Χρηστιδι,να σε ρωτησω κατι?
Εχεις παιξει ποτε σου ποδοσφαιρο και μας παριστανεις τον ειδημονα,ή ολα κ ολα που λες οτι ξερεις ειναι απο tv,internet,εφημεριδες και ραδιοφωνο?

dimos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εσυ να λες οι αλλοι να μη λενε ρε τενεκε?αντε κοτοπουλο που θα μας το παιξεις και ξυπνητζης απο το πουθενα και πισω απο ενα pc.σε ολα εχεις γνωμη και ολο μαλακιες λες.απο ολους καραμουζα τρως ρε.ΞΥΠΝΑΑΑΑ ΡΕΕΕ.ΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε Χρηστιδι,να σε ρωτησω κατι?
Εχεις παιξει ποτε σου ποδοσφαιρο και μας παριστανεις τον ειδημονα,ή ολα κ ολα που λες οτι ξερεις ειναι απο tv,internet,εφημεριδες και ραδιοφωνο?
γραψε εσυ οτι γουσταρεις και ασε με εμενα να γραφω τα δικα μου...
ο.κ.;;;;

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εσυ να λες οι αλλοι να μη λενε ρε τενεκε?αντε κοτοπουλο που θα μας το παιξεις και ξυπνητζης απο το πουθενα και πισω απο ενα pc.σε ολα εχεις γνωμη και ολο μαλακιες λες.απο ολους καραμουζα τρως ρε.ΞΥΠΝΑΑΑΑ ΡΕΕΕ.ΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Dimo ασ'τον.
Οταν παει φανταρος θα τον στρωσουν...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εισαι τοσο ηλιθιος που δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεω....
αν το προβλημα σου ειναι να πεις ,πες ελευθερα .αν το προβλημα σου ειναι να μην πω εγω αυτα που γουσταρω και σπαμαρεις ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο να το ρυθμισει
εγω δεν μπορω να κανω κατι....
δεν ειπα να μην πεις εσυ τα δικα σου,αλλα εσυ λες μονο μαλακιες και επιτιθεσαι σε μενα προσωπικα και το καταλαβαινουν ολοι αυτο...
λες να εχω προβλημα με ολους τους βαζελους που γραφουν εδω;;;;
κατι κλωναρια σαν και σενα που στελνει ο σαπιοκοιλιας δημιουργουν προβλημα.....
αιντε νουμερα....

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εισαι τοσο ηλιθιος που δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεω....
αν το προβλημα σου ειναι να πεις ,πες ελευθερα .αν το προβλημα σου ειναι να μην πω εγω αυτα που γουσταρω και σπαμαρεις ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο να το ρυθμισει
εγω δεν μπορω να κανω κατι....
δεν ειπα να μην πεις εσυ τα δικα σου,αλλα εσυ λες μονο μαλακιες και επιτιθεσαι σε μενα προσωπικα και το καταλαβαινουν ολοι αυτο...
λες να εχω προβλημα με ολους τους βαζελους που γραφουν εδω;;;;
κατι κλωναρια σαν και σενα που στελνει ο σαπιοκοιλιας δημιουργουν προβλημα.....
αιντε νουμερα....
Τα 'χεις βαλει με ολους και λογικο ειναι να πνεουν μενεα εναντιον σου.
Τεσπα,παραδεξου οτι υποστηριζεις μια ακαθαρτη ομαδα.
Χαιρομαι που δεν ειμαι γαυρος.
Οσο για τις ποδοσφαιρικες σου γνωσεις? Πλανασαι πλανη οικτραν! Και εισαι και πολυ θυμα! Εντελως ΜΗ αντικειμενικος.
Εγω τουλαχιστον εχω παιξει και 9 σαιζον στο Περιφερειακο Πρωταθλημα(πρωην Δ' Εθνικη)και 1,5 σαιζον στη Γ΄(Νοτιος).Και σε 3 διαφορετικες ομαδες.
Και οσο για τη βρωμια του Ελλ.Ποδ. ασε να ξερω κατι παραπανω.
Απο τον καναπε του σπιτιου σου δεν μπορει να ξερεις περισσοτερα.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εγω τουλαχιστον εχω παιξει και 9 σαιζον στο Περιφερειακο Πρωταθλημα(πρωην Δ' Εθνικη)και 1,5 σαιζον στη Γ΄(Νοτιος).Και σε 3 διαφορετικες ομαδες.
τωρα οφειλω να ομολογησω την προσφορα σου στο ελληνικο ποδοσφαιρο ,που δεν ειναι αλλη απο το οτι ....ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ....!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αφου σταματησε να λέει ασυναρτησιες ο Χρηστιδης  ηρεμησαμε!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τωρα οφειλω να ομολογησω την προσφορα σου στο ελληνικο ποδοσφαιρο ,που δεν ειναι αλλη απο το οτι ....ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ....!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Αφου σταματησε να λέει ασυναρτησιες ο Χρηστιδης  ηρεμησαμε!
αρα το παραδεχεσαι :2funny: :2funny:

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε γελοιε δεν ημουν παικτης Α' ή Β' Εθνικης.Παιζω και τωρα ερασιτεχνικα.Ουτως ή αλλως δεν το εκανα σαν κυριο επαγγελμα.Μαθε και ορθογραφια(και σε αυτο ακομα σκραπα εισαι!) ειναι μπαλα και οχι μπαλλα!
Καλα σου κανουν και σε γαμανε στα μπινελικια.Τοσο ξεφτιλας εισαι.
Ειμαι ομως και 100% σιγουρος οτι ολα αυτα που λες κρυμμενος πισω απο το pc σου,δεν θα τολμαγες face to face.KOTA!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom