λαγος ισως;;;;;παναθηναικος φιλε.δεν υπαρχει το βαζελος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
λαγος ισως;;;;;
το νου σας βλεπω να πεφτουν warn και ban.ειναι και ο αντι on line.....
τους δικους σου λυπαμαι ρε που σε καμαρωνουν καθε μεραλαγος ισως;;;;;
Σωστος! Μη δινουμε και δικαιωματα σε κατι παιδακια(χρηστιδης)που ζητημα αν το πουλακι τους ξεπερναει το μεγεθος δαχτυληθρας και μας το παιζουν και γαμιαδες! Και ειναι και αμπαλοι!παναθηναικος φιλε.δεν υπαρχει το βαζελος
γιατι;;; το λαγος δεν ειναι βρισια .....το νου σας βλεπω να πεφτουν warn και ban.ειναι και ο αντι on line.....
ισα ισα ειναι μαγκια να τρεχεις γρηγορα....
γλιτωνεις απο πολλες δυσκολες καταστασεις
γιατι ψαχνεσαι ρε καραγκιοζη μαζι μου;;;;;τους δικους σου λυπαμαι ρε που σε καμαρωνουν καθε μερα
πες οτι γουσταρεις και μην ασχολιεσαι μαζι μου ρε νουμερο....
γραψε εσυ οτι γουσταρεις και ασε με εμενα να γραφω τα δικα μου...Ρε Χρηστιδι,να σε ρωτησω κατι?
Εχεις παιξει ποτε σου ποδοσφαιρο και μας παριστανεις τον ειδημονα,ή ολα κ ολα που λες οτι ξερεις ειναι απο tv,internet,εφημεριδες και ραδιοφωνο?
ο.κ.;;;;
Dimo ασ'τον.εσυ να λες οι αλλοι να μη λενε ρε τενεκε?αντε κοτοπουλο που θα μας το παιξεις και ξυπνητζης απο το πουθενα και πισω απο ενα pc.σε ολα εχεις γνωμη και ολο μαλακιες λες.απο ολους καραμουζα τρως ρε.ΞΥΠΝΑΑΑΑ ΡΕΕΕ.ΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Οταν παει φανταρος θα τον στρωσουν...
εισαι τοσο ηλιθιος που δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεω....εσυ να λες οι αλλοι να μη λενε ρε τενεκε?αντε κοτοπουλο που θα μας το παιξεις και ξυπνητζης απο το πουθενα και πισω απο ενα pc.σε ολα εχεις γνωμη και ολο μαλακιες λες.απο ολους καραμουζα τρως ρε.ΞΥΠΝΑΑΑΑ ΡΕΕΕ.ΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
αν το προβλημα σου ειναι να πεις ,πες ελευθερα .αν το προβλημα σου ειναι να μην πω εγω αυτα που γουσταρω και σπαμαρεις ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο να το ρυθμισει
εγω δεν μπορω να κανω κατι....
δεν ειπα να μην πεις εσυ τα δικα σου,αλλα εσυ λες μονο μαλακιες και επιτιθεσαι σε μενα προσωπικα και το καταλαβαινουν ολοι αυτο...
λες να εχω προβλημα με ολους τους βαζελους που γραφουν εδω;;;;
κατι κλωναρια σαν και σενα που στελνει ο σαπιοκοιλιας δημιουργουν προβλημα.....
αιντε νουμερα....
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
τρεχα λαγε.......
στην Ασέα?
Τα 'χεις βαλει με ολους και λογικο ειναι να πνεουν μενεα εναντιον σου.εισαι τοσο ηλιθιος που δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεω....
αν το προβλημα σου ειναι να πεις ,πες ελευθερα .αν το προβλημα σου ειναι να μην πω εγω αυτα που γουσταρω και σπαμαρεις ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο να το ρυθμισει
εγω δεν μπορω να κανω κατι....
δεν ειπα να μην πεις εσυ τα δικα σου,αλλα εσυ λες μονο μαλακιες και επιτιθεσαι σε μενα προσωπικα και το καταλαβαινουν ολοι αυτο...
λες να εχω προβλημα με ολους τους βαζελους που γραφουν εδω;;;;
κατι κλωναρια σαν και σενα που στελνει ο σαπιοκοιλιας δημιουργουν προβλημα.....
αιντε νουμερα....
Τεσπα,παραδεξου οτι υποστηριζεις μια ακαθαρτη ομαδα.
Χαιρομαι που δεν ειμαι γαυρος.
Οσο για τις ποδοσφαιρικες σου γνωσεις? Πλανασαι πλανη οικτραν! Και εισαι και πολυ θυμα! Εντελως ΜΗ αντικειμενικος.
Εγω τουλαχιστον εχω παιξει και 9 σαιζον στο Περιφερειακο Πρωταθλημα(πρωην Δ' Εθνικη)και 1,5 σαιζον στη Γ΄(Νοτιος).Και σε 3 διαφορετικες ομαδες.
Και οσο για τη βρωμια του Ελλ.Ποδ. ασε να ξερω κατι παραπανω.
Απο τον καναπε του σπιτιου σου δεν μπορει να ξερεις περισσοτερα.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ηρεμηστε
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
τωρα οφειλω να ομολογησω την προσφορα σου στο ελληνικο ποδοσφαιρο ,που δεν ειναι αλλη απο το οτι ....ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ....!!!!!!Εγω τουλαχιστον εχω παιξει και 9 σαιζον στο Περιφερειακο Πρωταθλημα(πρωην Δ' Εθνικη)και 1,5 σαιζον στη Γ΄(Νοτιος).Και σε 3 διαφορετικες ομαδες.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τωρα οφειλω να ομολογησω την προσφορα σου στο ελληνικο ποδοσφαιρο ,που δεν ειναι αλλη απο το οτι ....ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ....!!!!!!
αρα το παραδεχεσαιΑφου σταματησε να λέει ασυναρτησιες ο Χρηστιδης ηρεμησαμε!
Ρε γελοιε δεν ημουν παικτης Α' ή Β' Εθνικης.Παιζω και τωρα ερασιτεχνικα.Ουτως ή αλλως δεν το εκανα σαν κυριο επαγγελμα.Μαθε και ορθογραφια(και σε αυτο ακομα σκραπα εισαι!) ειναι μπαλα και οχι μπαλλα!τωρα οφειλω να ομολογησω την προσφορα σου στο ελληνικο ποδοσφαιρο ,που δεν ειναι αλλη απο το οτι ....ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ....!!!!!!
Καλα σου κανουν και σε γαμανε στα μπινελικια.Τοσο ξεφτιλας εισαι.
Ειμαι ομως και 100% σιγουρος οτι ολα αυτα που λες κρυμμενος πισω απο το pc σου,δεν θα τολμαγες face to face.KOTA!
Kεκτημενη ταχυτητα δωρητη,δεν τον προλαβα,ουτε συνηθιζω να αλλαζω τις απαντησεις μου αφου τις γραψω.Μετα το ειδα.αρα το παραδεχεσαι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K