Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
ε τωρα λες μαλακιες....
"δηλαδη αν ΔΕΝ εχω εκτος εδρας νικη και εχω μαζεψει 11 ποντους ειμαι ομαδα πουτανα;;;;;
και στα 7 γκολ που εφαγα πηγα να παιξω τελευταια αγωνιστικη την προκριση που σημαινει οτι μια ομαδα- πουτανα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ...."
ΠΑΠΑΡΑ.....ξερω καλα οτι τωρα κουνας καταφατικα το κεφαλακι σου αλλα θελεις να χαιδεψεις τα αυτια καποιων μαλακηδων μαξιμοπιπων και δεν το παραδεχεσαι .....
χου ρε........
εδω τα λες βρωμιλο οταν καποιος σου αναγερε την 7αρα ανοιξε τα κουλα σου και δες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σαν γνήσιος γαύρος,είσαι και πουστράκι αγάμητο και π... γιος
ντροπή στα μουνόπανα της τρούμπας και σκατά στη σκατοθύρα τους
είναι ίσως η μόνη φορά που συντάσσομαι με το μπινελίκωμα που έριξες.
οχι για την οπαδική προτίμηση αλλά για την ειρωνεία σε ηλικιωμένους και νεκρούς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ξανακαντο και δες οτι δεν λεω ΟΤΙ ΜΑΖΕΨΑΜΕ 11 ΠΟΝΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΦΑΓΑΜΕ 7
Διαβασε προσεκτικα τι γραφω και θα καταλαβεις....
επειδη εχω καλη προθεση δεχομαι οτι στην βιασυνη σου εκανες λαθος...
ζητα ομως και μια συγνωμη,αντρικιο ειναι ;) ;) ;)

ε τωρα λες μαλακιες....
δηλαδη αν ΔΕΝ εχω εκτος εδρας νικη και εχω μαζεψει 11 ποντους ειμαι ομαδα πουτανα;;;;;

και στα 7 γκολ που εφαγα πηγα να παιξω τελευταια αγωνιστικη την προκριση που σημαινει οτι μια ομαδα- πουτανα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ....
ΠΑΠΑΡΑ.....ξερω καλα οτι τωρα κουνας καταφατικα το κεφαλακι σου αλλα θελεις να χαιδεψεις τα αυτια καποιων μαλακηδων μαξιμοπιπων και δεν το παραδεχεσαι .....
χου ρε........

βλεπεις τι γραφω;;;;;;ειναι σαφες....(νομιζω) ;) ;) ;)

Πρόκριση στο uefa πήγες να παίξεις αν θυμάμαι καλά...είχες 4 βαθμούς, με 7 πέρναγες ως 2ος? Δ θυμάμαι...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
είναι ίσως η μόνη φορά που συντάσσομαι με το μπινελίκωμα που έριξες.
οχι για την οπαδική προτίμηση αλλά για την ειρωνεία σε ηλικιωμένους και νεκρούς.
μη λες μαλακιες και τα πιστευει το βρωμοσκουληκο....
και μην παρεξηγειτε ''επιτηδες'' οτι λεει ο αλλος....
δεν ειρωνευτηκε το παιδι απλα ειπε ενα λογο για τον οποιο γινονται πορειες ....
φαινεται λαθαρα ο αλλος ο κομπλεξικος ο κλσσικος τυπος μαλακα ''και καλα'' βρηκε ευκαιρια να την πει σε ενα γαυρο για να βγαλει κομπλεξ....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ό,τι πιο ΒΡΩΜΙΚΟ και ΣΥΧΑΜΕΡΟ υπάρχει και αγωνιστικά και οπαδικά
αυτός είναι ο gayros

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επ,παλερμο....τι εγινε ανθρωπε μου κ εχεις πρασινες βουλιτσες?πες τα για το γαυρο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μη λες μαλακιες και τα πιστευει το βρωμοσκουληκο....
και μην παρεξηγειτε ''επιτηδες'' οτι λεει ο αλλος....
δεν ειρωνευτηκε το παιδι απλα ειπε ενα λογο για τον οποιο γινονται πορειες ....
φαινεται λαθαρα ο αλλος ο κομπλεξικος ο κλσσικος τυπος μαλακα ''και καλα'' βρηκε ευκαιρια να την πει σε ενα γαυρο για να βγαλει κομπλεξ....

τα παραδείγματα χρηστίδη ήταν άτοπα....
αντί να τα βάζει με τις πορείες των συνταξιούχων και του αλέξη να ασχοληθεί με όποια άλλη πορεία υπάρχει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παρεξήγηση λύθηκε.
και έχεις τρελλό χιούμορ ρε μπαγάσα.....
Ακου κι άλλη χορηγία....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
a. Έχει μνημονευτεί σε, άσχετο με τον ολυμπιακό, αγώνα, από το μεγάλο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος είχε πει: «Στο Champions League πρέπει να είσαι πάντα σοβαρός, είτε παίζεις με τη Ρεάλ είτε με τον ολυμπιακό». Υπάρχει μεγαλύτερη καταξίωση από το να γίνεσαι διεθνές σημείο αναφοράς; (Έστω και ως παράδειγμα χείριστης ευρωπαϊκής ομάδας.)

@Κομπε

Δεν αμφιβάλλω για τα υπόλοιπα που γράφεις αν και δεν τα ξέρω αλλά σε αυτό που παραθέτω έπεσες θύμα της βαζελικής προπαγάνδας.
Δες τις πραγματικές δηλώσεις Ferguson

"The key factor in European games is respect, whether we are playing Inter Milan or Real Madrid. Real Madrid deserve that recognition any way, their record speaks for itself," said Ferguson.

Για να καταλάβεις από που ενημερώνεστε κάποιοι βάζελοι...

@PersonaNonGrata

Μάλλον παρεξηγήθηκα καθώς ο γραπτός λόγος μπορεί να αποδειχθεί κάπως περιοριστικός.
Φυσικά και δεν ειρωνεύομαι τους συνταξιούχους ή τον Αλέξη αλλά την καραμέλλα των βάζελων γνωστή και ως "πορεία" στην Ευρώπη.

@Souhdos13

¨Εχω δηλώσει την πηγή των γραφομένων. Αυτό έχει σημασία ή αν αυτά που αναπαράγω είναι σωστά ή λάθος?
Ο Γκαγκάτσης έγινε πρόεδρος το 2001. Από τότε στο πρωτάθλημα έχουμε τις ίδιες νίκες νομίζω. Στο κύπελλο ο απολογισμός είναι πολύ πιο απολαυστικός. Τι κατάλαβες τώρα? Μην αρχίσεις πάλι τις παπαριές πως στα derbies δεν βγάζουν τον πρωταθλητή...
Φυσικά και δεν τον βγάζουν αλλά αν δεν μπορείς να δείξεις μία κάποια ανωτερότητα σε τόσους αγώνες είναι λογικό (?!) που νικάτε την όποια ευρωπαική ομάδα και μετά βγαίνετε στα ραδιόφωνα λέγοντας πως θα έπρεπε να είσασταν πρωταθλητές Ελλάδος!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

@Palermo

Μπρε καρντάση πρασίνισες? Τι έγινε? Πήρες κι άλλη "χορηγία" από τον Βγενόπουλο?  :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
@Souhdos13

¨Εχω δηλώσει την πηγή των γραφομένων. Αυτό έχει σημασία ή αν αυτά που αναπαράγω είναι σωστά ή λάθος?
Ο Γκαγκάτσης έγινε πρόεδρος το 2001. Από τότε στο πρωτάθλημα έχουμε τις ίδιες νίκες νομίζω. Στο κύπελλο ο απολογισμός είναι πολύ πιο απολαυστικός. Τι κατάλαβες τώρα? Μην αρχίσεις πάλι τις παπαριές πως στα derbies δεν βγάζουν τον πρωταθλητή...
Φυσικά και δεν τον βγάζουν αλλά αν δεν μπορείς να δείξεις μία κάποια ανωτερότητα σε τόσους αγώνες είναι λογικό (?!) που νικάτε την όποια ευρωπαική ομάδα και μετά βγαίνετε στα ραδιόφωνα λέγοντας πως θα έπρεπε να είσασταν πρωταθλητές Ελλάδος!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Οταν εχουμε τις ιδιες νικες,ουτε εσυ δειχνεις καποια ανωτεροτητα απεναντι μου.
Το ''δικο σου'' επιχειρημα ειναι οτι τα ντρεμπι βγαζουν τον πρωταθλητη.Εσυ ποσταρεις μονο τα μεταξυ μας για να αποδειξεις οτι δεν φταιει ο Γκαγκατσης.Ετσι πιστευεις οτι το απιδεικνυεις?Σου ξαναλεω πηγαινε ψαξε τα διαιτητικα σφυριγματα κτλπ.Αν εκει βρεις ισορροπια στις αδικιες και στις ευνοιες,τοτε ναι ρε μαγκα θα αποδεικνυες οτι δεν φταιει.
ΥΓ:Θα κατσω να ακουσω τις ραδιοφωνικες εκπομπες σημερα το βραδυ και αυριο ''σου ερχομαι'' με αποφθεγματα.Θα ερθω να σε ενημερωσω για το τι ειπε ο καθε παρλιακος γαυρος στο ραδιοφωνο για να κανουμε μια ωραια και εποικοδομητικη συζητηση.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
@Κομπε

Δεν αμφιβάλλω για τα υπόλοιπα που γράφεις αν και δεν τα ξέρω αλλά σε αυτό που παραθέτω έπεσες θύμα της βαζελικής προπαγάνδας.
Δες τις πραγματικές δηλώσεις Ferguson

"The key factor in European games is respect, whether we are playing Inter Milan or Real Madrid. Real Madrid deserve that recognition any way, their record speaks for itself," said Ferguson.

Για να καταλάβεις από που ενημερώνεστε κάποιοι βάζελοι...

@PersonaNonGrata

Μάλλον παρεξηγήθηκα καθώς ο γραπτός λόγος μπορεί να αποδειχθεί κάπως περιοριστικός.
Φυσικά και δεν ειρωνεύομαι τους συνταξιούχους ή τον Αλέξη αλλά την καραμέλλα των βάζελων γνωστή και ως "πορεία" στην Ευρώπη.

@Souhdos13

@Palermo

Μπρε καρντάση πρασίνισες? Τι έγινε? Πήρες κι άλλη "χορηγία" από τον Βγενόπουλο?  :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαγκα εγραψες....
ξερεις ποσο καιρο ψαχνω να το βρω αυτο με τον φεργκιουσον;;;;
το ηξερα αλλα δεν μπορουσα να το βρω.....
μην περιμενεις βεβαια να σταματησει η καραμελλα αφου αυτο ειναι το οξυγονο που τους συντηρει....
επειδη το κατεχεις αν μπορεις βρες τις δηλωσεις του γκαρι νεβιλ που μετα απο ενα αποτυχημενο παιχνιδι της γιουναιτεντ για το πρωταθλημα τους αποδοκιμαζαν και οταν ρωτηθηκε για αυτο στην συνεντευξη τυπου απαντησε:ο κοσμος ξεχναει ευκολα...
ξεχναει οτι ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!(ΟΣΦΠ) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ......
ηταν λιγο μετα απο την πρωτη ηττα του θρυλου στο τσαμπιονς και φυσικα θεωρηθηκε ''κατορθωμα'' απο ολοκληρη γιουναιτεντ....
αυτο βεβαια επιμελως εχει αποκρυφτει....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ηταν λιγο μετα απο την πρωτη ηττα του θρυλου στο τσαμπιονς και φυσικα θεωρηθηκε ''κατορθωμα'' απο ολοκληρη γιουναιτεντ....

ρε πήγαινε σε κάνα στριπ να ξελαμπικάρεις.....
άκου κατόρθωμα να νικήσει η μαν γιου το γαύρο .....

ρε ταράτσααααααααααααααααααααα που είσαι ρε να ακούσεις τι λέει ο στόμας του......
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε πήγαινε σε κάνα στριπ να ξελαμπικάρεις.....
άκου κατόρθωμα να νικήσει η μαν γιου το γαύρο .....

ρε ταράτσααααααααααααααααααααα που είσαι ρε να ακούσεις τι λέει ο στόμας του......
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
ξεχνας οτι ο ολυμπιακος ηταν μια ομαδα που ειχε 17 παιχνιδια ανικητος και η γιουναιτεντ εκανε την πρωτη νικη νικη!!!!!
δεν υποστηριζω οτι μας φοβαται η μαντσεστερ ,δεν ειμαι βαζελος εγω.... :grin: :grin: :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ναι ρε τσουκαλά...το πρώτο πράγμα που βλέπεις μπαίνοντας στο μουσείο του ολντ τράφφορντ δεν είναι ούτε τα πρωταθλητριών,ούτε τα πρωταθλήματα,ούτε το άγαλμα του Μπάσμπι
είναι φωτογραφίες από τη νίκη μέσα στην αθήνα επί του...δαφνοπιπωμένου μεγαθήριου της οικουμένης!!! :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom