Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάτε καλά ρε σεις; Εδώ έπαιρνε τον Βρύζα Εθνική. Εδώ έπαιρνε τον Πάτσα και ακόμα τον παίρνει. Εδώ έπαιρνε και παίρνει ακόμα τον Γκούμα και δεν παίρνει τον Ταβλαρίδη που έχει σκουπίσει ό,τι κυκλοφορεί στη Γαλλία. Τι να συζητάμε; Δεν έπαιρνε τον Άτζα τόσο καιρό και μόλις βγήκε η βρώμα πως θα ερχότανε Ολυμπιακό τον κάλεσε! Έπαιρνε Καφέ και Βενετίδη και δεν τους άφηνε να παίξουνε λεπτό σε 20 ματς! Ούτε για να ξεπιαστούνε για 2 λεπτά στο τέλος...
ΕΔΩ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ!!!
ο πούστης ο Ρεχαγκλίδης πρέπει να έχει πάρει μάστερ στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού...χαχαχα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρεεεεεεεεεε...........ο χρηστίδης που χάθηκε μετα τον...μακεδονικό χαλβα?..........και κάποια άλλα παιδάκια?.......τους είπε κανείς ρε κάφροι...
κλάμαααααααααααααααααα......
πίκραααααααααααααααααα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ο πούστης ο Ρεχαγκλίδης πρέπει να έχει πάρει μάστερ στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού...χαχαχα

Εσύ θα ανήκεις σίγουρα σε αυτούς του κωλοτούμπες που το 2004 έβγαιναν στους δρόμους και πανηγύριζαν,στα προκριματικά του μουντιάλ έλεγαν αυτά που έγραψες τώρα,στα προκριματικά του euro 2008 κάνανε χαρούλες και στα τελικά του euro ξανά μια από τα ίδια.Τελικά ο τίτλος "προπονητής του καναπέ" σε εκφράζει απόλυτα.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Εσύ θα ανήκεις σίγουρα σε αυτούς του κωλοτούμπες που το 2004 έβγαιναν στους δρόμους και πανηγύριζαν,στα προκριματικά του μουντιάλ έλεγαν αυτά που έγραψες τώρα,στα προκριματικά του euro 2008 κάνανε χαρούλες και στα τελικά του euro ξανά μια από τα ίδια.Τελικά ο τίτλος "προπονητής του καναπέ" σε εκφράζει απόλυτα.

Δεν ξέρω αν είναι ο εν λόγω που λές...πάντως υπάρχουν πολλοί τέτοιοι....όταν κάποτε ρώτησα κάποιον με ποιούς ποδοσφαιριστές να αντικαταστήσει Τσιάρτα-Ζαγοράκη (που σταμάτησαν) και Μπασινά (που δεν μπορεί)....με κοίταγε....

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν είναι ο εν λόγω που λές...πάντως υπάρχουν πολλοί τέτοιοι....όταν κάποτε ρώτησα κάποιον με ποιούς ποδοσφαιριστές να αντικαταστήσει Τσιάρτα-Ζαγοράκη (που σταμάτησαν) και Μπασινά (που δεν μπορεί)....με κοίταγε....

Μερικοί δεν αναγνωρίζουν τι σημαίνει να σε παίρνει κάποιος από το μηδέν αφού μέχρι τότε η Ελλάδα ανήκε στο ίδιο επίπεδο με την Αλβανία και να σε φτάνει όχι μόνο στα τελικά του euro 2 φορές και σχετικά εύκολα αλλά και στην κορυφή το 2004 που ίσως τα εγγόνια μας να μην το ξαναζήσουν. Χειρότερο πράγμα από την αχαριστεία δεν υπάρχει.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μερικοί δεν αναγνωρίζουν τι σημαίνει να σε παίρνει κάποιος από το μηδέν αφού μέχρι τότε η Ελλάδα ανήκε στο ίδιο επίπεδο με την Αλβανία και να σε φτάνει όχι μόνο στα τελικά του euro 2 φορές και σχετικά εύκολα αλλά και στην κορυφή το 2004 που ίσως τα εγγόνια μας να μην το ξαναζήσουν. Χειρότερο πράγμα από την αχαριστεία δεν υπάρχει.

Έχεις 1.000% δίκιο...τα ίδια λέω και εγώ...αλλά ποιός ακούει??? :think: :think: :think:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
καμμιά σχέση...
δεν παίζει τέτοια περίπτωση.......
εγώ θα έπρεπε τώρα να ήμουνα μονίμως μπαν........

για να μην πούμε για τον παλέρμο που θα έπρεπε να έχουν δώσει το αι πι του στη θύρα 7 μ αυτά που γράφει κατά καιρούς...........
To εχει ο Τσουκαλας ρε αλλα ειναι ασχετος απο υπολογιστες και δεν ξερει πως να τον βρει. :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κλείσατε για τον Δεκέμβρη με 1 εκ.ευρώ τον Ζουέλα της Ξάνθης για στόπερ

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Κλείσατε για τον Δεκέμβρη με 1 εκ.ευρώ τον Ζουέλα της Ξάνθης για στόπερ

Δεν πιστεύω ότι κάνει ο Ζουέλα για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ αλλά μάλλον αποτελεί λύση ανάγκης λόγω περιορισμένων επιλογών την προσεχή μεταγραφική περίοδο.Ευχάριστα νέα ο αποκλεισμός του Σαριέγκι από την αποστολή για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ο καλύτερος παίκτης που θα πάρει ο Παναθηναϊκός είναι ο νεαρός μπασκετμπολίστας από τη Γεωργία. Απίστευτος πραγματικά.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν πιστεύω ότι κάνει ο Ζουέλα για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ αλλά μάλλον αποτελεί λύση ανάγκης λόγω περιορισμένων επιλογών την προσεχή μεταγραφική περίοδο.Ευχάριστα νέα ο αποκλεισμός του Σαριέγκι από την αποστολή για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Αν δεν ειχαμε παρει τον Μελισση το καλοκαιρι,θα ελεγα οτι δεν θα με χαλαγε να κανω ενα πειραμα με τον Ζουελα.Στην παρουσα φαση ομως η αμυνα χρειαζεται παικτες που να ξερεις οτι μπορουν να ανταπεξερθουν στις απαιτησεις του Παναθηναικου.
Σημερα,μετα τον αποκλεισμο Μουν,Νιλσον ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ο Μελισσης θα παρει φανελα βασικου,ειτε ως στοπερ,ειτε ως δεξι μπακ(βλεπε Πανθρακικο).Το θεμα ειναι να μπουν μεσα και να καθαρισουν το ματσακι απο νωρις για να μην ''τρεχουμε'' παλι.Μην ξεχναμε οτι το Σαββατο παμε στην Ν.Σμυρνη και ο Πανιωνιος δεν αστειευεται...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Αν δεν ειχαμε παρει τον Μελισση το καλοκαιρι,θα ελεγα οτι δεν θα με χαλαγε να κανω ενα πειραμα με τον Ζουελα.Στην παρουσα φαση ομως η αμυνα χρειαζεται παικτες που να ξερεις οτι μπορουν να ανταπεξερθουν στις απαιτησεις του Παναθηναικου.
Σημερα,μετα τον αποκλεισμο Μουν,Νιλσον ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ο Μελισσης θα παρει φανελα βασικου,ειτε ως στοπερ,ειτε ως δεξι μπακ(βλεπε Πανθρακικο).Το θεμα ειναι να μπουν μεσα και να καθαρισουν το ματσακι απο νωρις για να μην ''τρεχουμε'' παλι.Μην ξεχναμε οτι το Σαββατο παμε στην Ν.Σμυρνη και ο Πανιωνιος δεν αστειευεται...

Πολύ φοβάμαι ότι θα βάλει κεντρικό δίδυμο Βύντρα-Γκούμα αν παίξει ο Μελίσσης δεξί μπακ δεν θα είναι ότι καλύτερο,εμένα δεν μου άρεσε σε αυτή τη θέση στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.Αν δεν βάλει Κλέιτον από την αρχή είναι απαράδεκτος.Πάντως πιστεύω ότι μπροστά θα διατηρήσει τους Μάντζιο-Σαλπιγγίδη όπως και δεξιά τον Γκάμπριελ.Ο Ζουέλα είναι εύκολη λύση για μένα και διατηρώ επιφυλάξεις.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πολύ φοβάμαι ότι θα βάλει κεντρικό δίδυμο Βύντρα-Γκούμα αν παίξει ο Μελίσσης δεξί μπακ δεν θα είναι ότι καλύτερο,εμένα δεν μου άρεσε σε αυτή τη θέση στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.Αν δεν βάλει Κλέιτον από την αρχή είναι απαράδεκτος.Πάντως πιστεύω ότι μπροστά θα διατηρήσει τους Μάντζιο-Σαλπιγγίδη όπως και δεξιά τον Γκάμπριελ.Ο Ζουέλα είναι εύκολη λύση για μένα και διατηρώ επιφυλάξεις.
Συμφωνω.Αν ειναι να βαλει τον Μελισση να τον βαλει στοπερ.Για Κλειτον εισαι επισης σωστος.ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινησει βασικουρα σημερα.Για μπροστα θα ηθελα να δω Ρουκαβινα βασικο...Ας ξεκουρασει τον Σαλπι ενοψει Πανιωνιου...Και προσωπικα θα ηθελα να δω και λιγο Πετροπουλο,εστω σαν αλλαγη...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γκολάρα ο γκάμπριελ.......άντε να δούμε και τίποτις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom