Αυτό ακριβώς λέω, έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου και πιστεύω ότι ΗΔΗ έχει συμμαζέψει τα αποδυτήρια.κολιτε δε φτει ο Ολαδοσ φτενε αφτι που πιρανε πεκτεσ που δε τους ξερι ο Ολαδοσ
Αυτό από μόνο του είναι μια πληγή λιγότερη.
Αυτό ακριβώς λέω, έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου και πιστεύω ότι ΗΔΗ έχει συμμαζέψει τα αποδυτήρια.κολιτε δε φτει ο Ολαδοσ φτενε αφτι που πιρανε πεκτεσ που δε τους ξερι ο Ολαδοσ
κολιτε θελι ενα αμιτικο χαφ διπλα στο Ντουντου γιατι ο ντουντου ινε σεντερ χαφ και οχι αμιντικο,μαρκαρι αλα δεν ινε η κιρια δουλια του,οπος και ενα γριγορο πεκτι αλα καστιγιο διπλα στο ντιογκο,και ενα αμοιντικο με μιαλο και γριγορο γιατι ο Ατχζασ ψοφισεο ολυμπιακός έχει παικταράδες τεχνικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα δέσουν μεταξύ τους.
Ο Ντιόγκο έχει στοιχεία Πελέ (άριστος κεφαλιστής, απίστευτη επιτόπια τρίμπλα-δες τι έκανε στο βου και θα καταλάβεις) αλλά χρειάζεται δουλειά πρώτον σε ομάδα με ευρωπαική δομή (δλδ δεν τα κάνω όλα μόνος μου) και δεύτερον με τους υπόλοιπους....
Ο Ολυμπιακός φέτος έχει γεμίσει με παικταράδες από τη μέση και μπροστά που όμως μαρκάρουν με τα μάτια, ή δεν είχαν μάθει ποτέ να γυρίζουν άμυνα.
Μόνο ο Γκαλέττι είναι πλήρης παίκτης. Είναι άριστος στη θέση που παίζει, έχει πνευμόνια, μαρκάρει και γυρίζει σαν το σκυλί, έχει θανατηφόρο μονοκόμματο σουτ και παίζει για την ομάδα και όχι τον εαυτό του........
Παικταράς δεν είναι αυτός που κουνάει τη φανέλα στην 7, αλλά αυτός που αγωνίζεται με τους υπόλοιπους 7.........
Ο καστίγιο σε αυτή την ομάδα με αυτους του παίκτες θα κάνει μόνο κακό....κολιτε θελι ενα αμιτικο χαφ διπλα στο Ντουντου γιατι ο ντουντου ινε σεντερ χαφ και οχι αμιντικο,μαρκαρι αλα δεν ινε η κιρια δουλια του,οπος και ενα γριγορο πεκτι αλα καστιγιο διπλα στο ντιογκο,και ενα αμοιντικο με μιαλο και γριγορο γιατι ο Ατχζασ ψοφισε
εσύ πρέπει να είσαι συγγενής του βύντρα...Σαριεγκι τζιολη ροντριγκο σοουζα νιλσον σπυροπουλε ουστ!!!!
κολιτε εγο ενα σαραβακο ιθελα να δο !!!!!!!!!!!!εσύ πρέπει να είσαι συγγενής του βύντρα...
δεν εξηγείται αλλιώς.........
θα μας πει ο άδωνις τώρα ότι ο Λουκάς είναι ο νέος Σαραβάκος.......κολιτε εγο ενα σαραβακο ιθελα να δο !!!!!!!!!!!!
Για Σαριεγκι και Τζιολη να πω και εγω ουστ.Για Νιλσον αν και δεν συμφωνω,μπορω να σε δικαιολογησω.Για Σπυρο γιατι?Τελος αν εβγαλες τον Ροντριγκο ασχετο απο 3 ματς που εχει παιξει μπραβο ρε φιλε.Βλεπεις πολυ μπροστα.Σαριεγκι τζιολη ροντριγκο σοουζα νιλσον σπυροπουλε ουστ!!!!
εσύ πρέπει να είσαι συγγενής του βύντρα...
δεν εξηγείται αλλιώς.........
ρε ο Σαραβακοσ ιτανε αμαρτια που δε τον αφισε ο δικος σασ να πεξι εξο,ντροπι και μετα λενε για βαζεχα ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ιτανε αλι κλασι εβροπαικιθα μας πει ο άδωνις τώρα ότι ο Λουκάς είναι ο νέος Σαραβάκος.......
Θα αργήσει ο νέος Σαραβάκος μάλλον. Ο Μητσάρας ήτανε παίκτης που άκόμα και οι μεγάλες ευρωπαικές ομάδες της εποχής του δεν είχανε αντίδοτο να τον αντιμετωπίσουνε. Ήτανε απρόβλεπτος και αποτελεσματικότατος.θα μας πει ο άδωνις τώρα ότι ο Λουκάς είναι ο νέος Σαραβάκος.......
θα νε καλοσ μονο στι προπονισι και μολισ σφιγουν τα γαλατα τρεμιΗ χρησιμοποίηση του βύντρα από όλους τους προπονητές του παο, καθώς και του ρεχάγκελ, από το 2005 και μετά, αποτελεί κατ' εμέ ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά μυστήρια όλων των εποχών...
Αυτός ο παίχτης είναι σοβαρός λόγος να σταματήσεις να βλέπεις τα παιχνίδια του βάζελου...
Μιλάμε για κακοποίηση του αθλήματος...
εδο ρε σιγκρινανε το Σαραβακο με το Νινι αν ινε δινατονΘα αργήσει ο νέος Σαραβάκος μάλλον. Ο Μητσάρας ήτανε παίκτης που άκόμα και οι μεγάλες ευρωπαικές ομάδες της εποχής του δεν είχανε αντίδοτο να τον αντιμετωπίσουνε. Ήτανε απρόβλεπτος και αποτελεσματικότατος.
Φιλε ο Βυντρα θελει επειγοντως μεταμοσχευση εγκεφαλου.ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ.Τιποτα παραπανω,τιποτα παρακατω.Αν δεν εχεις μυαλο θα εισαι μια ζωη στην φαπα,οχι μονο στο ποδοσφαιρο αλλα και στην ζωη σου.Αποψη δικη μου.Η χρησιμοποίηση του βύντρα από όλους τους προπονητές του παο, καθώς και του ρεχάγκελ, από το 2005 και μετά, αποτελεί κατ' εμέ ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά μυστήρια όλων των εποχών...
Αυτός ο παίχτης είναι σοβαρός λόγος να σταματήσεις να βλέπεις τα παιχνίδια του βάζελου...
Μιλάμε για κακοποίηση του αθλήματος...
Σαριεγκι τζιολη ροντριγκο σοουζα νιλσον [size=12pt]σπυροπουλε[/size] ουστ!!!!
να πούμε στους παραλίες βάζελους ορισμένα πράματα μιας και παρακολουθώ βάζελο πολλά χρόνια από κοντά...Για Σαριεγκι και Τζιολη να πω και εγω ουστ.Για Νιλσον αν και δεν συμφωνω,μπορω να σε δικαιολογησω.Για Σπυρο γιατι?Τελος αν εβγαλες τον Ροντριγκο ασχετο απο 3 ματς που εχει παιξει μπραβο ρε φιλε.Βλεπεις πολυ μπροστα.
Φιλε ο Βυντρα θελει επειγοντως μεταμοσχευση εγκεφαλου.ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ.Τιποτα παραπανω,τιποτα παρακατω.Αν δεν εχεις μυαλο θα εισαι μια ζωη στην φαπα,οχι μονο στο ποδοσφαιρο αλλα και στην ζωη σου.Αποψη δικη μου.
να πούμε στους παραλίες βάζελους ορισμένα πράματα μιας και παρακολουθώ βάζελο πολλά χρόνια από κοντά...
Ο Νίλσον αγοράστηκε ως δεξί χαφ και έχει παίξει από δεξί μπακ μέχρι σέντερ μπακ....
Ο Σπυρόπουλος είναι το καλύτερο αριστερό μπακ αυτή τη στιγμή ελληνικής καταγωγής.
Δεν είναι πολύ καλός αμυντικά αλλά έχει άριστη τεχνική κατάρτιση, και έχει πολύ καλή σέντρα.
Αδωνη. Πες στο συγγενή σου ότι ακόμα και ο Διαμαντίδης μετά από 6 χρόνια καθημερινής προπόνησης θα είχε μάθει να κάνει σέντρα με το καλό πόδι και να σουτάρει στο τέρμα.....
Επίσης πες του ότι υπάρχουν και άλλα αθλήματα να δοκιμάσει την τύχη του.
Σαριεγκι τζιολη ροντριγκο σοουζα νιλσον σπυροπουλε ουστ!!!!