κλασσικοι βαζελοι.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....κοντος ψαλμος αλληλουγια μαγκακο.....16 Νοεμβριου στο ΟΑΚΑ.....βλεπω την τσιρλιντερ απο το ΝΒΑ να φυγαδευεται προς Ατλαντα μερια.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι ειναι φιλε.Περσι η ομαδα δεν ηταν καλη γενικα.Ειχε χτυπητες ελλειψεις.Φετος εχει δυναμωσει αφανταστα.Θα το διαπιστωσεις και μονος σου.Το σφυριγμα μαρς ηταν το φουλ του Διαμαντιδη στον Πεν?σιγα ρε πολυμπροσταδες.....μην ειστε και πολυ μπροστα και χαθειτε στη πορεια...κρατηθειτε λιγο ρε που τα δυο τελευταια χρονια εχει γινει απονομη πρωταθληματος με προεδρικο διαταγμα και 3-2 σκορ....
κρατηθειτε ρε πολυμπροσταδες που ενα σφυριγμα μαρς θα χανατε για πλακα το πρωταθλημα.....
δηλαδη αμα δεν εισασταν πολυμπροσταδες και εισασταν απλα καλυτεροι τι θα γινοτανε;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κλασικη μουσικη.κλασσικός χρηστίδης......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν και μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έχει δοκιμαστεί σε δύσκολους αγώνες, έχει δείξει καλά στοιχεία. Όμως εκεί είναι δύσκολα τα πράγματα...Πιστεύω ότι και το Χ επιτυχία θα είναι.έτσι από περιέργεια (και εν γνώσει μου πως θα ακούσω παπαριές), εσείς οι παναθηναϊκοί τι πιστεύετε πως θα κάνει ο ΟΣΦΠ με τη Γαλατά;
Μπα!! Δεν το έχω το χάρισμα που έχει ο μέγας αστρολόγος.ο χορταρεας εισαι ρε τυπε?![]()
![]()
![]()
![]()
Σκέτος κούκλος δεν είναι; Ειδικά με αυτό το κίτρινο το χνουδωτό...
Τι έγινε ρε όλοι ρεπό έχουν σήμερα?
Γειά σου ρε απόλυτε αρχηγέ.
ναι ρε βγηκαν για γκομενες μαλλον
διαβασες τα χτεσινα ποστ στο τοπικ του γαυρου?
Τι να διαβάσω πάλι μαλακίες θα λένε τα κοτοπουλάκια.Πάλι μια από τα ίδια χτες και μετά αναρωτιούνται
γιατί τους κάνουμε καζούρα.![]()
ρε λεγανε για αλλα
πολυ γελιο
σημερα μου λεγε ενας γαυρος οτι η γαλατα ειναι ομαδα,ενω η βερντερ της πλακας
και του λεω καλα ρε η βερντερ εριξε 5 στην μπαγερν,και μου απαντα,γιατι η μπαγερν εχει ομαδα?![]()
ρε λεγανε για αλλα
πολυ γελιο
σημερα μου λεγε ενας γαυρος οτι η γαλατα ειναι ομαδα,ενω η βερντερ της πλακας
και του λεω καλα ρε η βερντερ εριξε 5 στην μπαγερν,και μου απαντα,γιατι η μπαγερν εχει ομαδα?![]()