Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 30,0%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    373

Επισκέπτης
Πλέζουρα μην τους πειράζεις ρε συ , σημασία έχει το ευ αγωνίζεσθαι
sleep.gif
δεν τους πειραζω ρε φιλε..
ισα-ισα που καταγγελω το παρακρατος του κοκκαλη..

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
ρε συ οπως τα λεει ο καρουλιας ο παο θα παρει το κυπελλο  ...  που φτανει η γελοιοτητα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τελικά στον Παναθηναϊκό θα περιμένουμε για νίκη όταν σχηματίσει κυβέρνηση ο Γιώργος

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Στεναχωρημένος μου φάνηκε ο Κλέυτον , τον κόβω να πηγαίνω καρφί στα κωλόμπαρα ...  :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μιλαω πολυ σοβαρα τωρα γιατι αυτη η κωμωδια πρεπει καποια στιγμη να τελειωνει....
αν υπαρχει καποιος νομικος θελω να με συμβουλεψει....
μας λενε συνεχεια στη νετ οτι η βερντερ με 2 (δυο) ευκαιριες εβαλε 2 (δυο) γκολ....
το ματς ετυχε και το ειδα και ειδα τουλαχιστον 3 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ αποκρουσεις του τζορβα  και μια ευκαιρια στο 93 του αλμειδα που δεν χανεται και την εστειλε αουτ.....
θελω λοιπον να ρωτησω αν επειδη τα λενε δημοσια (στην προσπαθεια τους ως συνηθως να κρατησουν το φρονημα των βαζελων ψηλα)εχω δικαιωμα να καταθεσω καποια αγωγη για ''προσβολη νοημοσυνης'' και προσπαθειας ''χειραγωγησης συνειδησεων'' και να απαιτησω καποια οικονομικη αποζημιωση....
εννοειτε οτι θα παραβρεθω στο δικαστηριο με το βιντεο του αγωνα για να το δειξω στην εδρα....
παρακαλω πολυ να με ενημερωσετε αν εχω τυχη σε αυτη μου την προσπαθεια.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.083
Πόντοι
42.697
μιλαω πολυ σοβαρα τωρα γιατι αυτη η κωμωδια πρεπει καποια στιγμη να τελειωνει....
αν υπαρχει καποιος νομικος θελω να με συμβουλεψει....
μας λενε συνεχεια στη νετ οτι η βερντερ με 2 (δυο) ευκαιριες εβαλε 2 (δυο) γκολ....
το ματς ετυχε και το ειδα και ειδα τουλαχιστον 3 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ αποκρουσεις του τζορβα  και μια ευκαιρια στο 93 του αλμειδα που δεν χανεται και την εστειλε αουτ.....
θελω λοιπον να ρωτησω αν επειδη τα λενε δημοσια (στην προσπαθεια τους ως συνηθως να κρατησουν το φρονημα των βαζελων ψηλα)εχω δικαιωμα να καταθεσω καποια αγωγη για ''προσβολη νοημοσυνης'' και προσπαθειας ''χειραγωγησης συνειδησεων'' και να απαιτησω καποια οικονομικη αποζημιωση....
εννοειτε οτι θα παραβρεθω στο δικαστηριο με το βιντεο του αγωνα για να το δειξω στην εδρα....
παρακαλω πολυ να με ενημερωσετε αν εχω τυχη σε αυτη μου την προσπαθεια.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ρωτα τον Παπαρίων.
Αυτός ξέρει απο μηνύσεις και αγωγές.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δού λόγια......μια το γκόλ φάουλ ,μια το δοκάρι και μια η ανύπαρκτη άμυνα μας το στέρησαν......ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ.......
Κ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ.....γ...το μ....της μ....σου με τις επιλογές σου για την άμυνα.....για χα΄τηρι σου ρε παλιόπουστα πληρώνουμε τωρα.....που να σου γαμήσω τα λεφτά που πήρες απο τις μίζες και απ τον μισθό σου......σά΄λτα γαμήσου καριόλη........ΑΥΤΑ .....τα υπόλοιπα αύριο ήρεμα...μην γαμοσταυριθώ με κανένα και δεν το θέλω......

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε κανουμε πλακα;;;; :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
ουραγος σε αστειο ομιλο σχεδον σιγουρα αποκλεισμενος και καμμια αυστηρη κριτικη παρα χου χου και αλλαξοκωλιες λιβαθηνου με ματζιο.....
τι γινεται ρε;;;;;
που ειναι οι αξεχαστες βραδιες που ψαχνανε ολοι οι εγκριτοι να βρουν τα προβληματα του θρυλου σε αμυνα επιθεση κεντρο αποδυτηρια,προπονητικο κεντρο,προπονητη,προεδρο,γενικο αρχηγοκλπ;;;;;
τι εγινε ρε;;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
δού λόγια......μια το γκόλ φάουλ ,μια το δοκάρι και μια η ανύπαρκτη άμυνα μας το στέρησαν......ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ.......
Κ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ.....γ...το μ....της μ....σου με τις επιλογές σου για την άμυνα.....για χα΄τηρι σου ρε παλιόπουστα πληρώνουμε τωρα.....που να σου γαμήσω τα λεφτά που πήρες απο τις μίζες και απ τον μισθό σου......σά΄λτα γαμήσου καριόλη........ΑΥΤΑ .....τα υπόλοιπα αύριο ήρεμα...μην γαμοσταυριθώ με κανένα και δεν το θέλω......
παππου κατσε ρε..δεν σε βριζουμε εσενα οτι & να μας πεις..

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Οπα ρε φιλαράκο , που τις είδες τις 3 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ αποκρούσεις του τζόρβα...για τα ευκολάκια που πήγαιναν πάνω του λες?
Χαίρω πολύ , προφανώς και τα έπιασε - Οταν όμως τσίτωσαν τα πράγματα και σοβάρεψαν οι φάσεις , τα έπνιξε κανονικά ο μελλοντικός τερματοφύλακας της επόμενης δεκαετίας. Σκέτη πνίχτρα ήταν ο άτιμος ...

Επισκέπτης
σαριεγκι στην νετ..
με 2 κρικους σαν τελειωμενη πουτανα..
θα κερδισουμε τα επομενα 2 απο τα 3 παιχνιδια..
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
θα πεσω κατω απο το γελιο..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε στα αρχιδια μου εμενα η υψηλη κριτικη και οι παπαριες...
εμενα νε ενδιαφερει γιατι δεν σας ξεσκιζουνε οι δημοσιογραφοι ;;;;;;
ουραγοι σε ομιλο της πλακας και ειναι χαχα και χου χου :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Οπα ρε φιλαράκο , που τις είδες τις 3 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ αποκρούσεις του τζόρβα...για τα ευκολάκια που πήγαιναν πάνω του λες?
Χαίρω πολύ , προφανώς και τα έπιασε - Οταν όμως τσίτωσαν τα πράγματα και σοβάρεψαν οι φάσεις , τα έπνιξε κανονικά ο μελλοντικός τερματικός της επόμενης δεκαετίας. Σκέτη πνίχτρα ήταν ο άτιμος ...
ακου τωρα πολυ σοβαρα....
ο τζορβας ειναι μεγαλος τερματοφυλακας και εχει πορεια...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.083
Πόντοι
42.697
βαλτε ρε Γεωργιου τωρα στο ραδιο 97,8 fm.
εχει τον Αλέφαντο.
τι καθεστε και βλεπετε ΝΕΤ?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδες βαζελος δεν ειμαι,ειμαι παοκτσης αλλα με καιει λιγο το οτι δεν μπορουμε να σταυρωσουμε νικη γενικα ολες οι ελληνικες ομαδες εξω.την καζουρα κ τις μαλακιες που λεμε μεταξυ μας την κανω κ εγω αλλα οταν παιζεις σε μεγαλες διοδγανωσεις κ εχεις υποτιθεται ελπιδες κ κανεις γαργαρες δεν μ αρεσει.τοσα φραγκα δωσατε,επιτελους δειτε την λιγο αλλιως κ ψαξ τε τι σας φταιει ρε.αντε κ λευτερια απο τα χρεη στην παοκαρα μου

Επισκέπτης
εχει τον Αλέφαντο.
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
με γκαλετι,ντιογκο,νταρκο θα τραβηξουν τα παθη του χριστου..
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
89
Πόντοι
4.545
εχει τον Αλέφαντο.

O Aλεφας ειναι ο Παγκαλος του ποδοσφαιρου.
Στα λογια ολα τα ξερει και ειναι πρωτος αλλα
οταν ερθει η σειρα του να ενεργησει τα κανει πουτανα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom