Επισκέπτης
δεν τους πειραζω ρε φιλε..Πλέζουρα μην τους πειράζεις ρε συ , σημασία έχει το ευ αγωνίζεσθαι![]()
ισα-ισα που καταγγελω το παρακρατος του κοκκαλη..
δεν τους πειραζω ρε φιλε..Πλέζουρα μην τους πειράζεις ρε συ , σημασία έχει το ευ αγωνίζεσθαι![]()
μιλαω πολυ σοβαρα τωρα γιατι αυτη η κωμωδια πρεπει καποια στιγμη να τελειωνει....
αν υπαρχει καποιος νομικος θελω να με συμβουλεψει....
μας λενε συνεχεια στη νετ οτι η βερντερ με 2 (δυο) ευκαιριες εβαλε 2 (δυο) γκολ....
το ματς ετυχε και το ειδα και ειδα τουλαχιστον 3 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ αποκρουσεις του τζορβα και μια ευκαιρια στο 93 του αλμειδα που δεν χανεται και την εστειλε αουτ.....
θελω λοιπον να ρωτησω αν επειδη τα λενε δημοσια (στην προσπαθεια τους ως συνηθως να κρατησουν το φρονημα των βαζελων ψηλα)εχω δικαιωμα να καταθεσω καποια αγωγη για ''προσβολη νοημοσυνης'' και προσπαθειας ''χειραγωγησης συνειδησεων'' και να απαιτησω καποια οικονομικη αποζημιωση....
εννοειτε οτι θα παραβρεθω στο δικαστηριο με το βιντεο του αγωνα για να το δειξω στην εδρα....
παρακαλω πολυ να με ενημερωσετε αν εχω τυχη σε αυτη μου την προσπαθεια....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παππου κατσε ρε..δεν σε βριζουμε εσενα οτι & να μας πεις..δού λόγια......μια το γκόλ φάουλ ,μια το δοκάρι και μια η ανύπαρκτη άμυνα μας το στέρησαν......ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ.......
Κ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ.....γ...το μ....της μ....σου με τις επιλογές σου για την άμυνα.....για χα΄τηρι σου ρε παλιόπουστα πληρώνουμε τωρα.....που να σου γαμήσω τα λεφτά που πήρες απο τις μίζες και απ τον μισθό σου......σά΄λτα γαμήσου καριόλη........ΑΥΤΑ .....τα υπόλοιπα αύριο ήρεμα...μην γαμοσταυριθώ με κανένα και δεν το θέλω......
το ματς ετυχε και το ειδα και ειδα τουλαχιστον 3 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ αποκρουσεις του τζορβα και μια ευκαιρια στο 93 του αλμειδα που δεν χανεται και την εστειλε αουτ.....
ρε στα αρχιδια μου εμενα η υψηλη κριτικη και οι παπαριες...δού λόγια......μια το γκόλ φάουλ ,μια το δοκάρι και μια η ανύπαρκτη άμυνα μας το στέρησαν......ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ.......
Κ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ.....γ...το μ....της μ....σου με τις επιλογές σου για την άμυνα.....για χα΄τηρι σου ρε παλιόπουστα πληρώνουμε τωρα.....που να σου γαμήσω τα λεφτά που πήρες απο τις μίζες και απ τον μισθό σου......σά΄λτα γαμήσου καριόλη........ΑΥΤΑ .....τα υπόλοιπα αύριο ήρεμα...μην γαμοσταυριθώ με κανένα και δεν το θέλω......
ακου τωρα πολυ σοβαρα....Οπα ρε φιλαράκο , που τις είδες τις 3 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ αποκρούσεις του τζόρβα...για τα ευκολάκια που πήγαιναν πάνω του λες?
Χαίρω πολύ , προφανώς και τα έπιασε - Οταν όμως τσίτωσαν τα πράγματα και σοβάρεψαν οι φάσεις , τα έπνιξε κανονικά ο μελλοντικός τερματικός της επόμενης δεκαετίας. Σκέτη πνίχτρα ήταν ο άτιμος ...
ο τζορβας ειναι μεγαλοςτερματοφυλακαςπνίχτης και εχει πορεια...
βαλτε ρε Γεωργιου τωρα στο ραδιο 97,8 fm.
εχει τον Αλέφαντο.
τι καθεστε και βλεπετε ΝΕΤ?
Γαμάει!!!βαλτε ρε Γεωργιου τωρα στο ραδιο 97,8 fm.
εχει τον Αλέφαντο.
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..βαλτε ρε Γεωργιου τωρα στο ραδιο 97,8 fm.
εχει τον Αλέφαντο.
βαλτε ρε Γεωργιου τωρα στο ραδιο 97,8 fm.
εχει τον Αλέφαντο.