Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 30,0%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    373

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
πλεζουρα εισαι εδω γυρω;;;;;
ακου τι θα πω και θελω τη γνωμη σου....
ακουγα σημερα σπορ fm το τσατσονικολογιαννη στους μαλακοαντωνηδες (που εχουν το θρασος και εχουν δηλωσει οι παλιορουφιανοι ολυμπιακοι!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking:)και τι ακουσα και μου εφυγε το κεφαλι;;;;;;
αβαφερει τακα τακα την πιθανη ενδεκαδα με τον γερο-συνταξιουχο εκτος, εντελως

φυσιολογικα''....σα να μην ετρεχε τιποτα....
μιλαμε τωρα για την (και καλα)κορυφαια μεταγραφη του βαζελου και μια απο τις μεγαλυτερες (και καλα) στην ελλαδα....
η μηπως κανω λαθος και δεν παρουσιαστηκε ετσι το καλοκαιρι;;;; :think: :think: :think: :think:
αναφερει το τσατσονι λοιπον την ενδεκαδα και ξεκιναει να λεει κατι αλλες ασχετες παπαριες....
τον ρωταει ο πανουτσος :ρε τι εγινε;;;;γιατι δεν παιζει το καπη;;;;;τι αιτιολογια εδωσε ο τεντας;;;;
ειναι κουρασμενος λεει ο τσατσονικολογιαννης....
καλα του λεει ο καρπετ,αυτο ειπανε, για σενα στεκει η ειναι δικαιολογια;;;;;;(που σαφως ειναι και δεν παιζει ο μπαρμπας γιατι για ποιον λογο να παιξει αφου ειναι ''τελειωμενος'')
και τι λεει το θηριο ο αρχιτσατσος;;;;
ναι λεει ειναι κουρασμενος απο το ταξιδι με την εθνικη.... :o :o :o :o
και ρωταω εγω ο αφελης.....
κανεις τετοια ''υπερμεταγραφη'' την διαφημιζεις επικοινωνιακα οσο δεν παιρνει και δεν τον βαζεις να παιξει σε δυο απο τα πιο δυσκολα και κομβικα παιχνιδια της χρονιας(τουμπα,βερντερ)ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ θεωρεις ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ την μεταγραφη!!!!!!!
τι αλλο θα μπορουσε δηλαδη να ισχυει ;;;;;;
και αντι οι ''αντικειμενικοι'' να τολμησουν εστω να το βαλουν στο τραπεζι παραμυθιαζουν τον κοσμο και προσπαθουν (ως συνηθως) να κανουν το ασπρο μαυρο....
και σε ρωταω τωρα εγω εσενα....
καθομαστε εδω εμεις οι βασιλιαδες,οι μαγκες ,οι αυτοκρατορες,οι δυναστες με τους ντιογο,τους γκαλετηδες,τα προπονητικα,τα γεματα γηπεδα,ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!!!!(στον συλλογο)τα σταθερα βηματα μπροστα,την καταγραφη και προσπαθεια επιλυσης των οποιων κακως κειμένων(εδω παει η υγιεια ;))και τα βαζουμε (ιντερνετικα) με τα κακομοιρα τα βαζελακια
που προσπαθουν με αγωνια και με καθε ειδους ψεμμα και ανκριβεια να αποδειξουν και δικαιολογησουν την υπαρξη τους.....
ρε μαλακα μηπως ειμαστε υπερβολικοι και προκλητικοι;;;;; :think: :think: :think:
ελα λιγο στη θεση τους.....καταρχας εγω φοβαμαι οτι θα τα ειχα παρατησει....
φαντασου να εισαι βαζελος και να εχεις τον καθε πλε και τον καθε χρηστιδη να σου κανουν και χαβαλε.....
σκεψου λιγο αυτα που σου λεω και πες μου τη γνωμη σου.....
εγω λεω να τους αφησουμε για λιγο διαστημα(δοκομαστικα...)
τι λες;;;;;;;

Υ.Γ.βαζελακια τι γινεται με τον νινη;;;;;;εχει φυγει ο τεσσειρο....γιατι δεν παιζει;;;;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ο ''ελληνας'' μεσσι;;;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Θα σου απαντησω εγω λοιπον βαρα ελευθερα αντεχουν αφου βλεπεις οτι με την πρωτη μαλακια βγαζουν γλωσσα παλι ξεχασες το τι ακουγαμε το καλοκαιρι για τον τελειωμενο Κοκκαλη που θα τον σκισουν οι πολυμετοχικοι και για της μεγαλυτερες μεταγραφες που εχουν γινει ποτε στην Ελλαδα? τα θυμασε αυτα λοιπον για αυτο σου λεω μυαλο δεν βαζουν χτυπα αλυπητα.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Θα σου απαντησω εγω λοιπον βαρα ελευθερα αντεχουν αφου βλεπεις οτι με την πρωτη μαλακια βγαζουν γλωσσα παλι ξεχασες το τι ακουγαμε το καλοκαιρι για τον τελειωμενο Κοκκαλη που θα τον σκισουν οι πολυμετοχικοι και για της μεγαλυτερες μεταγραφες που εχουν γινει ποτε στην Ελλαδα? τα θυμασε αυτα λοιπον για αυτο σου λεω μυαλο δεν βαζουν χτυπα αλυπητα.
ρε εσυ σωστα μιλας αλλα για να σε βοηθησω να καταλαβεις τι εννοω θα σου εξηγησω παραυτα....
ειναι λοιπον μπροστα μου ενα μυρμηγκι που ΑΥΤΟ νομιζει οτι ειναι λιονταρι....
σε ρωταω λοιπον εγω πως πρεπει να το αντιμετωπισω;;;;
σαν λιονταρι που αυτο νομιζει οτι ειναι η σαν μυρμηγκι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειναι;;;; :think: :think: :think: :think:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
ρε εσυ σωστα μιλας αλλα για να σε βοηθησω να καταλαβεις τι εννοω θα σου εξηγησω παραυτα....
ειναι λοιπον μπροστα μου ενα μυρμηγκι που ΑΥΤΟ νομιζει οτι ειναι λιονταρι....
σε ρωταω λοιπον εγω πως πρεπει να το αντιμετωπισω;;;;
σαν λιονταρι που αυτο νομιζει οτι ειναι η σαν μυρμηγκι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειναι;;;; :think: :think: :think: :think:
Αφου ειμαστε στην Ελλαδα που ως γνωστον οτι δηλωσεις εισαι θα το αντιμετωπισεις σαν Λιονταρι αφου αυτο θελει και θα του αλλαξεις τα φωτα μεχρι να παραδεχτει και αυτος οτι ειναι μυρμηγκι.

Επισκέπτης
Αφου ειμαστε στην Ελλαδα που ως γνωστον οτι δηλωσεις εισαι θα το αντιμετωπισεις σαν Λιονταρι αφου αυτο θελει και θα του αλλαξεις τα φωτα μεχρι να παραδεχτει και αυτος οτι ειναι μυρμηγκι.
ο αγγλος κλωνος σου..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ενταξει ρε φιλε μια ερωτηση εκανα...
οποτε συνεχιζουμε κανονικα....εγινε  ;) ;) ;) ;) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
89
Πόντοι
4.545
Παλι επιβεβαιωνομαι οτι ο Κοκκαλης δε χτυπιεται.
Οποιος πιστευει οτι εχει τη παραμικρη ελπιδα να κανει κατι ο ΠΑΟ
οσο κυβερναει ο Κοκκαλης ειναι γελασμενος.
Βλεπω εχει μπει και η Λαρισα στο δυναμικα παιχνίδι του παρασκηνίου.

Επισκέπτης
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
η πρεσβειρα..
Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ επιτεύχθη επί της Βέρντερ με 2-1 την περιόδο 2005-06. [size=20pt]Εκτοτε οι πράσινοι μετρούν μία ισοπαλία και πέντε ήττες στη διοργάνωση[/size]..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε μπραβο γιατι προς στιγμην ανυσηχησα σε ειδα να εχεις καποιες αμφιβολιες. :grin:
ενταξει μου αρεσει να ακουω και τις γνωμες των αλλων...δεν ειμαι απολυτος....
απλα ανησυχω μηπως ειμαστε καμμια φορα λιγο υπερβολικοι.... :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom