Αν παιξουμε ετσι οπως παιξαμε με τον παοκ ή την ανορθωση... μαλλον τα τρια μου θα παρουμε.
Ευελπιστω οτι αυτη τη φορα θα βρουμε το καλο μας Ευρωπαικο κουστουμι και οχι το κουστουμι του παλιατσου
γεια σου αδελφε!!!
εχω περιεργια να δω τι εντεκαδα θα σκαρφιστει παλι ο μαστορας!
παντως οφειλουν ενα καλο παιχνδι και μια μεγαλη νικη γιατι θα αρχισουν οι μουρμουρες απο νωρις φετος!!!
Πιστευω οτι αν παιξουμε σοβαρα θα κερδισουμε. Περιμενω πολλα απο Σιλβα, ματος και γενικα παιχτες που θα παιξουν στο κεντρο
πλέ....θ αρχίσω τα βουντού για εσάς με τους σκυλότουρκοι και την γαμήσατε λέμε.......μετεκπαίδευση εις τζαμάικα κι έτσι....ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..............
πλέ....θ αρχίσω τα βουντού για εσάς με τους σκυλότουρκοι και την γαμήσατε λέμε.......μετεκπαίδευση εις τζαμάικα κι έτσι....ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..............
Ασε ρε γαμωτο μου να δουμε δεν νομιζω και εγω οτι ειναι τοσο αχρηστος
οπως κατα καιρους λεμε...........λιγο η ομαδα να παη καλα και τιποτε αλλο
δεν θελουμε οι βαζελοι......ΛΙΓΟ.
Εγω παντως το ξαναλεω. ειναι θεμα διοικησης.
Σημερα μαγκες μια ωραια μερα ξημερωσε.6ωρο παρτακι στο ΟΑΚΑ για να γουσταρουμε...
Στο μπασκετακι πιστευω θα τους παρουμε τους Λιθουανους.Σχετικα ευκολα,κιολας.
Στο ποδοσφαιρακι ο αγωνας ειναι πολυ δυσκολος και πολυ σημαντικος ταυτοχρονα.Μακαρι να νικησουμε για να εξαντλησουμε ολες τις πιθανοτητες που υπαρχουν για προκριση και να μεινουμε στο παιχνιδι για την 3η θεση..Ολλανδε,κανε σωστες επιλογες σημερα...Αν ειναι να βαλεις παλι τον Μαντζιο,πετα καλυτερα τον Αντωνακη τον Πετροπουλο ;)
Τετοια ματς θελουν δυναμη,ψυχη και παθος.Ελπιζω να επιλεξεις τους καταλληλους..
ΥΓ:ΠΑΟ ΓΑΜΑ ΤΗ ΒΕΡΝΤΕΡ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ.