Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 146 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    369

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ετσι ακριβως φιλε.
Ας ελπισουμε να συνεχισει ετσι και τοτε την θεση δεν την χανει με τιποτα και απο κανεναν.
Αν περναγαμε σημερα θα ημασταν ''καβαλα στο αλογο''... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πριγκιπασ θα παη αεκ...οποτε αφτι σε αλογο και σις σε γαδουρι

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ελεοσ ρε πουστη......πεντακάθαρο το πέναλτυ στον μάντζιο.......ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΣ.......ΣΑς ΓΑΜΆΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΆΤΕ........

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
πριγκιπασ θα παη αεκ...οποτε αφτι σε αλογο και σις σε γαδουρι

Προσέξτε μην χεστείτε από την χαρά σας που κερδίσατε  τον Πανθρακικό.Πως κάνατε έτσι ρε νούμερα  :uglystupid:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εντάξει ρε φίλε δεν είναι και τραγικό αποτέλεσμα η ισοπαλία στην Τούμπα!
Φιλε συμφωνω οτι δεν ηταν τραγικο...
Ομως κερδιζοντας τετοια ματς παιρνεις τα πρωταθληματα...Θα ηταν πολυ σημαντικο αβανταζ να ειχαμε βγαλει εσας εξω,τον ρουλη εξω και τα μπαοκια εξω και να ημασταν μονο 1 βαθμο πισω απο τον γαυρο...
Για να μην αναφερθω στο οτι ο ΠΑΟΚ σημερα ηταν τραγικος.Χωρις Κοντρερας και με τον Γκαρσια να παιζει μονο ενα ημιχρονο...Τετοιες ευκαιριες δεν πρεπει να χανονται...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Προσέξτε μην χεστείτε από την χαρά σας που κερδίσατε  τον Πανθρακικό.Πως κάνατε έτσι ρε νούμερα  :uglystupid:
εγο φιλε δε χεστικα απο αλο πραμα χεστικα,μιν φιγι ο αμπαλος ο Τορο και παρι τη θεσι του ο Γκαλιτσιος σα το σπιροπουλο ινε μαμ κακα

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ελεοσ ρε πουστη......πεντακάθαρο το πέναλτυ στον μάντζιο.......ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΣ.......ΣΑς ΓΑΜΆΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΆΤΕ........
Φιλε για να δεις ποσο καραγκιοζης ειναι ο Βαγγελακης...
Τον τραβαει ο αλλος για 5 μετρα και ουτε να πεσει δεν μπορει,ο καρκινος...
Τωρα θα μου πεις δηλαδη επρεπε να πεσει για να το δωσει??Θα σου πω στην Ελλαδα ναι. ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τι λες βρε παπάρα......εμείς βγάλαμε έν πρόγραμμα βαρβάτο ...για να δο΄υμε και εσάς τώρα...ένα δύσκολο παιξατε και ήρθατε χου......με 4-5 βαθμούς διαφορά και στην αρχή τελείωσε?......ντόκτορ πελάτης........
μαθε να σεβεσαι.....
βασικο στη ζωη αυτο.....
οταν ο θρυλος φευγει μπροστα ....αντε γεια..... ;) ;) ;) ;) ;)
οταν θα μαθετε να σεβεστε τον θρυλο και να ειστε σεμνοι και ταπεινοι απεναντι του υπαρχει μια πιθανοτητα να παρετε καμμια κουπα....
οσο θα κουνιεστε και θα μαγκιζετε θα παιρνετε τα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ   !!!!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τωρα θα μου πεις δηλαδη επρεπε να πεσει για να το δωσει??Θα σου πω στην Ελλαδα ναι. ;)
[/quoteποπς και τα σεντερ μπακ που εχουμε και οι τρις ινε μονο για ελαδα,για εξο σε καθε αγονιστικι κοκινι

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

Ο μαλάκας ο Τεντάς που τον κράτησε,πάντως κρίμα γιατί είχε προσόντα και μπαλίτσα ήξερε αλλά από μυαλό 
:uglystupid: :uglystupid:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μαθε να σεβεσαι.....
βασικο στη ζωη αυτο.....
οταν ο θρυλος φευγει μπροστα ....αντε γεια..... ;) ;) ;) ;) ;)
οταν θα μαθετε να σεβεστε τον θρυλο και να ειστε σεμνοι και ταπεινοι απεναντι του υπαρχει μια πιθανοτητα να παρετε καμμια κουπα....
οσο θα κουνιεστε και θα μαγκιζετε θα παιρνετε τα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ   !!!!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
έχω μάθει να σέβομαι τα πρωταθλήματα στο γήπεδο....όχι αυτά με όλο το κύκλωμα μαζί.....όταν θα το πάρετε στα ίσια μια φορά τότε θα σας βγάλω το καπέλο...ως τότε δυστυχώς αδυνατώ... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
έχω μάθει να σέβομαι τα πρωταθλήματα στο γήπεδο....όχι αυτά με όλο το κύκλωμα μαζί.....όταν θα το πάρετε στα ίσια μια φορά τότε θα σας βγάλω το καπέλο...ως τότε δυστυχώς αδυνατώ... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
μαθε να σεβεσαι.....
τον γαμια....
ΝΟΜΟΣ.... ;) ;) ;) ;)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
καποιοι απο δω μεσα  :rolleyes: λεγανε οτι ο παοκ θα κατσει να χασει... για κατι χορηγους... για σιγουρο διπλο και τριχες κατσαρες...!!!!
τι εγινε τελικα ρε επιστημονες???

περα απ αυτα ο Παναθηναικος για αλλη μια φορα ηταν κακος και πιστευω οτι μεγαλη μεριδα ευθυνης εχει ο προπονητης με τις επιλογες του.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Το μαλακισμένο το καρτούν ο Βαγγελάκης όλο χαρούλες χαμογέλαγε  κιόλας στό γυαλί χάρηκε που του πήραν συνέντευξη. :idiot:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ο μαλάκας ο Τεντάς που τον κράτησε,πάντως κρίμα γιατί είχε προσόντα και μπαλίτσα ήξερε αλλά από μυαλό 
:uglystupid: :uglystupid:
Εγω σημερα ειλικρινα εχασα 10 χρονια απο την ζωη μου ρε φιλε με τον Μαντζιο.90 λεπτα επαιζε τον πουτσο του.Πιο αργος και απο το replay..Βγηκε 10 φορες offside..Τσαγανο και τσαμπουκα 0..Μια περιφερομενη κυλοτα μεσα στο γηπεδο καλυτερα θα απεδιδε..4 χρονια δεν τον εχουμε μαθει ποιος ειναι??4 χρονια τα ιδια και τα ιδια.Ο γνωστος αχρωμος και αγευστος Μαντζιος.ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ρε φιλε.ΗΜΑΡΤΟΝ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Μου τον κρατησανε στην ομαδα επειδη εβαλε 2 γκολ στο πρωτο φιλικο..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..Και διωξαν τον Σενεγαλεζο...
Οσο για την μπαλα που ξερει εχω αρχισει να αμφιβαλλω και γιαυτο ;)
Μαντζιος και Τζιολης ειναι ντροπη που φορανε την φανελα του Παναθηναικου.ΤΕΛΟΣ.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom