Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Έλα εσύ να μου τα πεις κάτι τέτοια απο κοντά, και θα βρούμε τις κατάλληλες λέξεις.
Μην ανησυχείς.
αγάπη μου γλυκειά....όσο και να προσπαθησεις να με κάνεις να σε βρίσω, και μετά να φωνάζεις τους μόντς σύμφωνα με το γνωστό σχεδιο σου, για να με μπανάρουν απέτυχες, βλέπεις εγώσε ξέρω καλά τι σόι ......τύπος είσαι....και πόσο '''καλή ψυχή''''έχεις.οπότε τσάμπα προσπαθείς....φιλούδια....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Πολλά μέτρα και πολλά σταθμά έχεις, Χρηστίδη.
Απο μένα είσαι Χ.
Είσαι πολύ λίγος τελικά.
τωρα εγω θα την πληρωσω;;;;με μενα θα τα βαλεις;;;;
τι μετρα και σταθμα;;;;
η θεση μου ειναι παγια προς ολους.....
μην δινετε.....οτι και να λεει ο αλλος....
αυτο λεω....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αγάπη μου γλυκειά....όσο και να προσπαθησεις να με κάνεις να σε βρίσω, και μετά να φωνάζεις τους μόντς σύμφωνα με το γνωστό σχεδιο σου, για να με μπανάρουν απέτυχες, βλέπεις εγώσε ξέρω καλά τι σόι ......τύπος είσαι....και πόσο '''καλή ψυχή''''έχεις.οπότε τσάμπα προσπαθείς....φιλούδια....

Και εδώ κοτούλα;
Να τα χαίρεσαι κι εσύ τα παντελόνια σου.
Όπως έλεγε και κάποιος πρώην φίλος σου (που ΟΛΟΙ χτες το πρωί ζητήσαμε να μπαναριστεί, και δικαίως), τα έχεις μόνο για να μην κρυώνουν τα μπούτια σου.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Και εδώ κοτούλα;
Όπως έλεγε και κάποιος πρώην φίλος σου (που ΟΛΟΙ χτες το πρωί ζητήσαμε να μπαναριστεί, και δικαίως), τα έχεις μόνο για να μην κρυώνουν τα μπούτια σου.
και εγω σ αγαπώ καρδιά μου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φεθρούκοοοοοοοο....δεν πιάνουν σ εμέν αυτά βρεεεεεεεε..........και σε ΄'ειχα για έξυπνο...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τωρα εγω θα την πληρωσω;;;;με μενα θα τα βαλεις;;;;
τι μετρα και σταθμα;;;;
η θεση μου ειναι παγια προς ολους.....
μην δινετε.....οτι και να λεει ο αλλος....
αυτο λεω....

Η άποψή σου για τα βρισίδια του Πλέζουρα και την ποινή που θα έπρεπε να του επιβληθεί ποια είναι;
Γίνεται να την μάθουμε;
Και μιλάω για σένα, που έχεις τόσο "ανεξάρτητη" σκέψη και δεν ανήκεις σε κοπάδια, όπως μας διαφημίζεις τόσον καιρό.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Και εδώ κοτούλα;
και αυτη που κανεις τωρα δευτερη εξηγηση ειναι....
ρε εγω θα σε κανω γνησιο .....
θα γινεις το πιο ισιο παλληκαρι στην πιατσα....
μαζι θα τον εξολοθρευσουμε τον παλιο κακο φεθρυ.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και εγω σ αγαπώ καρδιά μου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φεθρούκοοοοοοοο....δεν πιάνουν σ εμέν αυτά βρεεεεεεεε..........και σε ΄'ειχα για έξυπνο...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγώ πάλι όχι.
Σε είχα πάντα για ένα συμπαθή βλάκα.
Και απο σήμερα, έκοψα απλώς το "συμπαθής".

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και αυτη που κανεις τωρα δευτερη εξηγηση ειναι....
ρε εγω θα σε κανω γνησιο .....
θα γινεις το πιο ισιο παλληκαρι στην πιατσα....
μαζι θα τον εξολοθρευσουμε τον παλιο κακο φεθρυ.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καρατομηση σε δημοσιο χωρο..
τιποτε λιγοτερο προκειμενου να ικανοποιηθει η παπια..
αααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ρε την κακομοιρα..
μεγαλη ζημια της εχω κανει τελικα..

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δυστυχως η ομαδα πληρωνει τα λαθη του καλοκαιριου.Εδω και 3 χρονια θελουμε στοπερ.Καθε καλοκαιρι τα ιδια και τα ιδια.Η διοικηση δεν νιωθει με τιποτα.Φετςο δαπανηθηκαν μεγαλα ποσα αλλα παλι δεν πηγε τιποτα για κεντρικο αμυντικο.Ο Αντωνιου πηρε τον Μελιση ετσιθελικα επειδη τον κωλοπιστευει.Κανενας δεν τον εχει δει ακομα αλλα δυσκολα θα ειναι αυτο που χρειαζομαστε στο κεντρο τηα αμυνας.Σημερα ολη η ομαδα χαμενη.Και ο προπονητης ακομα χειροτερος.Περασε μισο δευτερο ημιχρονο για να κανει μια αλλαγη.Το παιχνιδι τελειωσε για μας μολις κουραστηκε ο Κλειτον.Απο εκει και περα κανενας δεν μπορουσε να δημιουργησει τιποτα με αποτελεσμα να μην κανουμε ουτε φαση στο δευτερο ημιχρονο,πραγμα ανεπιτρεπτο.
Οι πλαγιοι ποτε δεν ''πηγαν'' στο ενας εναντιον ενος.Αρκεστηκαν στο να βγαζουν σεντρες στο πουθενα.Και τα 3 γκολ που τρωμε ειναι τραγικα.Παιδικη χαρα η αμυνα τελειως.Ανεπιτρεπτα λαθη στο κεντρο της αμυνας.2 κεφαλιες ''ανενοχλητες'' στο κεντρο της αμυνας μας.ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ.Για να μην αναφερθω στο αυτογκολ που πηγε να ξεπερασει σε γραφικοτητα το αυτογκολ του γαυρου με την ροζενμποργκ.Δυστυχως η αμυνα μας προδωσε και στους 2 αγωνες στο τσουλου και επεταο συνεχεια μαγκες.
Τωρα με το να τα ''γειωσουμε'' ολα δεν θα καταφερουμε τιποτα.Να συνεχισουμε την στηριξη στην ομαδα και θα δουμε τι θα γινει.Ειναι βεβαιο οτι με αυτα τα στοπερ που εχεις δεν πας πουθενα αλλα ας ελπισουμε να αντεξουμε μεχρι τον Γεναρη.Εγω προσωπικα δεν ξενερωσα τοσο πολυ που δεν θα περασουμε στην επομενη φαση.Ξενερωσα επειδη και το ουεφα ειναι πολυ δυσκολος στοχος μετα τα σημερινα.Οπως και να εχει προσωπικα για μενα,πρωτος και απολυτος στοχος ειναι το πρωταθλημα και ας βοηθησουμε ολοι για να τα καταφερουμε.Με το να τα μηδενιζουμε ολα  δεν θα καταφερουμε τιποτα...
ΥΓ1:Σαλπι χιλια μπραβο ρε παληκαρε για σημερα.Τιμας με το παραπανω αυτην την φανελα σε ολους τους αγωνες και γιαυτο ενα μεγαλο μπραβο.Ησουν ο μοναδικος που προσπαθησες σημερα...
ΥΓ2:Οι γαυροι μπορουν να μιλανε οσο θελουν για το σημερινο.Απο την στιγμη που ολοι τους κραζαμε για το ''στραπατσο'',ας τα λουστουμε.Αλλωστε ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.Τωρα οι οπαδοι αλλων ομαδων απορω με τι μουτρα ερχονται και κραζουν στο thread.Κατι πικραμενοι χανουμοι,αποκλεισμενοι απο τον Αυγουστο και κατι αλλοι που ξαφνικα γινανε ομαδαρες..Ημαρτον ρε αμπαλοι.Περαστικα σας.
ΥΓ3:Αν νομιζετε ρε μαγκες οτι με το να βριζετε μανουλες και οικογενειες πισω απο εναν γαμημενο υπολογιστη κερδιζετε κατι η επιβεβαιωνεστε σε κατι,περαστικα σας.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Η άποψή σου για τα βρισίδια του Πλέζουρα και την ποινή που θα έπρεπε να του επιβληθεί ποια είναι;
Γίνεται να την μάθουμε;
Και μιλάω για σένα, που έχεις τόσο "ανεξάρτητη" σκέψη και δεν ανήκεις σε κοπάδια, όπως μας διαφημίζεις τόσον καιρό.
εννοειτε μπανακι με τρελλα ρε ,εγω δεν μασαω τα λογια μου.....
εσενα θελω ομως να σε σενιαρω και να σε βοηθησω να κοψεις τις κακιες συνηθειες.....
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
καρατομηση σε δημοσιο χωρο..
τιποτε λιγοτερο προκειμενου να ικανοποιηθει η παπια..
αααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ρε την κακομοιρα..
μεγαλη ζημια της εχω κανει τελικα..

Ένας δειλός να μου κάνει ζημιά;
Απλώς μου τα αερίζεις, τσάτσε.

Επισκέπτης
Μονο ο πορνογερος Παπαριωνας λειπει απο δω μεσα να μπει και αυτος να τα κανει ακομα πιο πουτανα :uglystupid:

Και μου αρεσει που με μπαναρανε εμενα οταν εβριζα απλως τους κλωνους του μαλακα του Παπαριωνα και εριχνα το επιπεδο του φορουμ :jerking: :headbang: :uglystupid:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εννοειτε μπανακι με τρελλα ρε ,εγω δεν μασαω τα λογια μου.....
εσενα θελω ομως να σε σενιαρω και να σε βοηθησω να κοψεις τις κακιες συνηθειες.....
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Χρειάστηκε να περάσει μιάμιση ώρα πάντως για να μας πεις τι ποινή έπρεπε να φάει.
Και ενώ επιχειρηματολογούσες για ώρες να μην του πολυκολλάμε του μπουμπουκιού.
Επι τη ευκαιρία, αυτό το warnrd πως σου φαίνεται;
Δίκαιο;
Εσύ που "δεν μασάς τα λόγια σου".

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μονο ο πορνογερος Παπαριωνας λειπει απο δω μεσα να μπει και αυτος να τα κανει ακομα πιο πουτανα :uglystupid:

Και μου αρεσει που με μπαναρανε εμενα οταν εβριζα απλως τους κλωνους του μαλακα του Παπαριωνα και εριχνα το επιπεδο του φορουμ :jerking: :headbang: :uglystupid:

Αυτό ακριβώς λέω, Ασπρούλη.

Επισκέπτης
Δυστυχως η ομαδα πληρωνει τα λαθη του καλοκαιριου.Εδω και 3 χρονια θελουμε στοπερ.Καθε καλοκαιρι τα ιδια και τα ιδια.Η διοικηση δεν νιωθει με τιποτα.Φετςο δαπανηθηκαν μεγαλα ποσα αλλα παλι δεν πηγε τιποτα για κεντρικο αμυντικο.Ο Αντωνιου πηρε τον Μελιση ετσιθελικα επειδη τον κωλοπιστευει.Κανενας δεν τον εχει δει ακομα αλλα δυσκολα θα ειναι αυτο που χρειαζομαστε στο κεντρο τηα αμυνας.Σημερα ολη η ομαδα χαμενη.Και ο προπονητης ακομα χειροτερος.Περασε μισο δευτερο ημιχρονο για να κανει μια αλλαγη.Το παιχνιδι τελειωσε για μας μολις κουραστηκε ο Κλειτον.Απο εκει και περα κανενας δεν μπορουσε να δημιουργησει τιποτα με αποτελεσμα να μην κανουμε ουτε φαση στο δευτερο ημιχρονο,πραγμα ανεπιτρεπτο.
Οι πλαγιοι ποτε δεν ''πηγαν'' στο ενας εναντιον ενος.Αρκεστηκαν στο να βγαζουν σεντρες στο πουθενα.Και τα 3 γκολ που τρωμε ειναι τραγικα.Παιδικη χαρα η αμυνα τελειως.Ανεπιτρεπτα λαθη στο κεντρο της αμυνας.2 κεφαλιες ''ανενοχλητες'' στο κεντρο της αμυνας μας.ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ.Για να μην αναφερθω στο αυτογκολ που πηγε να ξεπερασει σε γραφικοτητα το αυτογκολ του γαυρου με την ροζενμποργκ.Δυστυχως η αμυνα μας προδωσε και στους 2 αγωνες στο τσουλου και επεταο συνεχεια μαγκες.
Τωρα με το να τα ''γειωσουμε'' ολα δεν θα καταφερουμε τιποτα.Να συνεχισουμε την στηριξη στην ομαδα και θα δουμε τι θα γινει.Ειναι βεβαιο οτι με αυτα τα στοπερ που εχεις δεν πας πουθενα αλλα ας ελπισουμε να αντεξουμε μεχρι τον Γεναρη.Εγω προσωπικα δεν ξενερωσα τοσο πολυ που δεν θα περασουμε στην επομενη φαση.Ξενερωσα επειδη και το ουεφα ειναι πολυ δυσκολος στοχος μετα τα σημερινα.Οπως και να εχει προσωπικα για μενα,πρωτος και απολυτος στοχος ειναι το πρωταθλημα και ας βοηθησουμε ολοι για να τα καταφερουμε.Με το να τα μηδενιζουμε ολα  δεν θα καταφερουμε τιποτα...
ΥΓ1:Σαλπι χιλια μπραβο ρε παληκαρε για σημερα.Τιμας με το παραπανω αυτην την φανελα σε ολους τους αγωνες και γιαυτο ενα μεγαλο μπραβο.Ησουν ο μοναδικος που προσπαθησες σημερα...
ΥΓ2:Οι γαυροι μπορουν να μιλανε οσο θελουν για το σημερινο.Απο την στιγμη που ολοι τους κραζαμε για το ''στραπατσο'',ας τα λουστουμε.Αλλωστε ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.Τωρα οι οπαδοι αλλων ομαδων απορω με τι μουτρα ερχονται και κραζουν στο thread.Κατι πικραμενοι χανουμοι,αποκλεισμενοι απο τον Αυγουστο και κατι αλλοι που ξαφνικα γινανε ομαδαρες..Ημαρτον ρε αμπαλοι.Περαστικα σας.
ΥΓ3:Αν νομιζετε ρε μαγκες οτι με το να βριζετε μανουλες και οικογενειες πισω απο εναν γαμημενο υπολογιστη κερδιζετε κατι η επιβεβαιωνεστε σε κατι,περαστικα σας.
να & ενας αρσενικος βαζελος..
τιποτε δεν κερδιζω φιλε,ουτε επιβεβαιωνω κατι..απλα δεν δεχομαι απο κανεναν πουστη να μου την λεει χωρις να του απαντησω στο ιδιο υφος..η φλορετα ο καρλος μιλησε για μανουλες πρωτος & εγω αντεδρασα..δεν κατηγορω τους αλλους που το δεχτηκαν αμιλητα..εγω δεν μπορω-δεν θελω να το καταπιω χωρις να ανταποδωσω..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτό ακριβώς λέω, Ασπρούλη.

Απο αύριο πάντως, θα κάνω πουτάνα όλα τα θρεντ.
Και δεν θα τολμήσει να μου κάνει κανείς τίποτα.
Το πολύ πολύ να με πρασινίσει, όπως απόψε τον ******.
Όσοι με ξέρετε, καταλαβαίνετε οτι το εννοώ.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Χρειάστηκε να περάσει μιάμιση ώρα πάντως για να μας πεις τι ποινή έπρεπε να φάει.
Και ενώ επιχειρηματολογούσες για ώρες να μην του πολυκολλάμε του μπουμπουκιού.
Επι τη ευκαιρία, αυτό το warnrd πως σου φαίνεται;
Δίκαιο;
Εσύ που "δεν μασάς τα λόγια σου".
ρε αει σηκω φυγε που νομιζεις οτι θα με πας και βολτα.....
αυτος ειναι μαλακας και  τσιμπησε που τον προκαλεσε πρωτα ο αλλος και μετα εσυ....
δηλαδη εσυ τι πρεπει να φας που προκαλεις ανακατωσουρα;;;;;
δεν πρεπει να φας ενα γουωρν;;;;;
αλλα δεν τρως και δεν λεει κανεις που ειναι οι μοντς να σου ριξουνε....
αντε ρε που θα πας εσυ τον ΧΡΗΣΤΙΔΗ ''βολτα'' :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
να & ενας αρσενικος βαζελος..
τιποτε δεν κερδιζω φιλε,ουτε επιβεβαιωνω κατι..απλα δεν δεχομαι απο κανεναν πουστη να μου την λεει χωρις να του απαντησω στο ιδιο υφος..η φλορετα ο καρλος μιλησε για μανουλες πρωτος & εγω αντεδρασα..δεν κατηγορω τους αλλους που το δεχτηκαν αμιλητα..εγω δεν μπορω-δεν θελω να το καταπιω χωρις να ανταποδωσω..

Αν ήσουνα όμως αρσενικός, θα έτρωγες το μπανάκι σου αδιαμαρτύρητα.
Αλλά είπαμε πόοοοοσο άντρας είσαι πια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom