Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Το είχα γράψει μετά από τα παιχνίδια με Σπάρτα και Άεκ ότι η ομάδα συνεχίζει να κουβαλάει την αρωστημένη νοοτροπία των προηγούμενων χρόνων..Δεν ξέρω πως αλλά κατά ένα μαγικό τρόπο διοίκηση-προπονητής και παίχτες συμπεριφέρονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τους προκατόχους τους..
Ποιός θα έχει τώρα το θάρρος να βγει και να εξηγήσει στον κόσμο που κάνει τα sold-out και τα ρεκόρ στα διαρκείας γιατί πρέπει και αύριο (όπως τόοοοοοοσα χρόνια) να είμαστε με κατεβασμένα τα κεφάλια;
Ποιός θα βγει από όλους αυτούς τους πολυμετοχικούς και τους δήθεν ειδικούς που σχεδίασαν την ομάδα, να ζητήσει συγνώμη για την βλακεία του αιώνα να μην πάρουν ένα κεντρικό αμυντικό αναγνωρισμένης αξίας;
Κάποιος φίλος έγραψε μερικές σελίδες πριν πως κάποιος από τη διοίκηση πρέπει να τρίξει τα δόντια σε προπονητή και παίχτες..Αλήθεια, ποιος θα τρίξει τα δόντια στη διοίκηση για τον κάκιστο σχσεδιασμό της ομάδας;
Δεν θέλω να γίνω προφήτης κακών, μα πολύ φοβάμαι πως αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, θα τρώμε πίκρα για πάααααρα πολύ καιρό ακόμα..  
αδελφέ..ολόσωστος....respect...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/images/Newspapers/newspapers8077.jpg[/img[/URL]]

Οτι πείτε κ. Γκόντζο  :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Εγώ εδώ είμαι μικρό μου αθυρόστομο κοριτσάκι με τα σπίρτα.
Δεν είμαι σαν και σένα που εξαφανίζεσαι όταν χάνετε.
Τι έγινε λοιπόν;
Πανηγυρίζεις που φάγαμε όσα χαλούμια έφαγες κι εσύ;
Και που εμείς βάλαμε και ένα τουλάχιστον, παρά την άθλια εμφάνισή μας;
Ποιος ακριβώς είναι ο λόγος που πανηγυρίζεις;
Πάντα σε σχέση με την υπερομάδα σου.
Αλλά ο καναπές για φέτος πολύ σε πονάει, ακόμα.
Να κοιτάξεις τις αιμορροΐδες σου.
εδω εισαι καριολιτσα μου???
δεν πηγες για νυχτοκαματο σημερα???
ακομη μιλας???
οτι πεις..
ετσι & αλλιως εχεις το ακαταλογιστο..
ερχονται & αλλες πουτσες ομως..
ποσους βαθμους εχεις στο τσου-λου???
ποσους στο πρωταθλημα???
τραγουδα ψωλιτσα μου..τραγουδα να σε χαρω..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Όπως θα κάνεις να δείς και νίκη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γειά σου Τάλε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μωρή κουφάλα κρητικιά....στείλε μωρή κανένα μπουκάλι τσικουδια να πάνε κάτω ταφαρμάκια...κοντεύω να ξεμείνω.....και μετά πως θα τα κοπανάω τα βράδυα του ουεφα?.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μιλησε και ο ΕΥΡΟΞΕΚΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ
καραγιοζακο εγω εχω μαθει να ειμαι αντικειμενικος και να λεω τα πραγματα με το ονομα τους!!!
τωρα συ μπορεις να τραγουδας οσο θες!!!!

Αυριο τι ωρα παιζετε??? (στο ουεφα δεν εχει στανταρ ωρες και μπερδευομαι λιγο...ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ)
μουτσο γλυψε μας τον πουτσο..

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
ρε αμπαλοι γαυροι σε πιο αγωνα CL εχετε βαλει 2 γκολ εκτος εδρας

mks2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
alli mia europaiki endoxi selida tou europeou tis...p....as!!!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
μωρή κουφάλα κρητικιά....στείλε μωρή κανένα μπουκάλι τσικουδια να πάνε κάτω ταφαρμάκια...κοντεύω να ξεμείνω.....και μετά πως θα τα κοπανάω τα βράδυα του ουεφα?.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σιγά μην περάσετε ΟΥΕΦΑ, θα στο στείλω για παρηγοριά....  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ποια δουλευει αποψε στο στουντιο 55 της Βριλησσου?
Παντως στο Γ.Σ.Π δουλευε με χρι πριν λιγο η Βαζελινα Πολυμετοχοπουλου!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλή ρε...όχι μπομπα....πω πω ρε πούστη μου...όποτε παώ κρήτη δεν ξεσουρωνω καθόλου λέμε......πολλή τσικουδιά αδερφέ μου...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
[move][size=80pt]ΜΠΕΖΕ[size=80pt]ΒΕΓΚΗΣ[/size][/move]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εδώ είμαι καριόλια....
ότι και να πείτε έχετε δίκιο.
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εδω εισαι καριολιτσα μου???
δεν πηγες για νυχτοκαματο σημερα???
ακομη μιλας???
οτι πεις..
ετσι & αλλιως εχεις το ακαταλογιστο..
ερχονται & αλλες πουτσες ομως..
ποσους βαθμους εχεις στο τσου-λου???
ποσους στο πρωταθλημα???
τραγουδα ψωλιτσα μου..τραγουδα να σε χαρω..

Εγώ εδώ είμαι λουγκρίτσα μου.
Εσύ αλήθεια που είσαι όταν χάνετε;
Να χαρώ τις φουφούλες που φοράς.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom