Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Νικολακόπουλος είναι για ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΕΣ ΜΑΠΕΣ.Θυμάμαι κανα-δυο βδομάδες μετά την Ριζούπολη που βγήκε στην καθιερωμένη παρουσία του στους Κάρπετ-Πανούτσο,ρωτάει προς το τέλοςτης σύνδεσής του:''Ξέρετε τι φαγητό έχω σήμερα;''
-τι;, ρωτάει ο Κάρπετ
-Λαγό!!!!!!!!!!!!,λέει ο εμετικός Νικολακόπουλος κ κόντεψα να σπάσω το ράδιο παρόλο τρελό χανούμι κ τα βαζέλια γραμμένα σας έχω κ σας σιχαινομαι κ.τ.λ.,κ.τ.λ.

Αυτός είναι ο ΜΕΓΑΣ Νικολακόπουλος.Εκείνη την ημέρα είπα ότι από κάπου θα τις φάει πολύ άσχημα.Δεν έλεγα κάτι άλλο ρε πούστη μου να έλυνα το οικονμικό μου προβλημα.Δεν είμαι υπέρ της βίας,ειδικά από 2-3 φουσκωτούς εις βάρος μεσήλικα σαν τον Νικολακόπουλο.Αλλά ένα χέρι τότε που τις έφαγε,το χρειαζόταν.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
*η ρίψη φωτοβολίδων με πιστόλι και καπνογόνων κατά την είσοδο των παικτών του Παναθηναϊκο ύ για προθέρμανση .

*το άναμμα δεκάδων καπνογόνων κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, την προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού στο 49? λόγω περιορισμέν ης ορατότητας και τη ρίψη καπνογόνων στην περιοχή του Πιέρ Εμπέντε μετά το γκολ των φιλοξενουμέ νων.

*η ρίψη πλήθους αντικειμένω ν στον Αντρέας Ίβανσιτς, όταν αυτός πήγε να εκτελέσει κόρνερ στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης .

Από το .gr

Ερωτηση ρητορικη.....πως καταφερνουν και περνανε ολα αυτα τα πολεμοφοδια μεσα στο γηπεδο ? Ειναι δυνατον να γινεται αυτο χωρις την ανοχη της Αστυνομιας και των σεκιουριταδων? Ειναι δυνατον ο  Κοκκαλης να προτιμαει ως θεατες-πελατες  τα πρεζονια ,τους καφρους και τους κατεστραμμενους απο τους υγιεις φιλαθλους? Σκεφτειτε τι χει να γινει ετσι και χασουν κανενα πρωταθλημα  και ολοι αυτοι στραφουν σαν μπουμερανγκ  κατα του ανθρωπου που τους νομιμοποιησε και τους εξεθρεψε.
      Επισης θελω να αναφερθω σε μια δηλωση του βουλευτη του ΠΑΣΟΚ Ανδρεα Λοβερδου στην TV : "Και περσι οταν εξασφαλισαμε το πρωταθλημα νωρις στο τελος καναμε καποιους βαθμους-δωρο στις μικρες ομαδες.Σημερα παιξαμε με μια τετοια ομαδα." 
      Καλα καταλαβατε.Προκειται για τον γνωστο καθηγητη-φανφαρα/παρλαπιπα  που παρελαυνει στα καναλια και  οταν αρχιζει να μιλα ξεχνα να βαλει τελεια.Ρε καθηγητακο της συμφορας , δεν πας να γλειψεις τον Γιωργακη να σε κανει υφυπουργο σε περιπτωση που κοιμηθει ο Θεος και βγειτε κυβερνηση.Ο ΠΑΟ  που εσυ χαρακτηρισες "μικρο" ειναι Ιδεα περα απο μετοχες , Διοικησεις , σπονσορες  , εκπροσωπει εκατομμυρια φιλαθλους στον κοσμο και εχει κοντραρει τα ιερα τερατα του παγκοσμιου ποδοσφαιρου.Ενω εσυ ετσι και δεν βγεις στις επομενες εκλογες ,  θα περασεις στην ληθη , ουτε η μανα σου δεν θα σε θυμαται . Ξεφτιλιστηκαν ολα στην εποχη μας , κοιτα ποιοι εισηγουνται αλλαγες στο Συνταγμα μας....

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
       Επισης θελω να αναφερθω σε μια δηλωση του βουλευτη του ΠΑΣΟΚ Ανδρεα Λοβερδου στην TV : "Και περσι οταν εξασφαλισαμε το πρωταθλημα νωρις στο τελος καναμε καποιους βαθμους-δωρο στις μικρες ομαδες.Σημερα παιξαμε με μια τετοια ομαδα." 
      Καλα καταλαβατε.Προκειται για τον γνωστο καθηγητη-φανφαρα/παρλαπιπα  που παρελαυνει στα καναλια και  οταν αρχιζει να μιλα ξεχνα να βαλει τελεια.Ρε καθηγητακο της συμφορας , δεν πας να γλειψεις τον Γιωργακη να σε κανει υφυπουργο σε περιπτωση που κοιμηθει ο Θεος και βγειτε κυβερνηση.Ο ΠΑΟ  που εσυ χαρακτηρισες "μικρο" ειναι Ιδεα περα απο μετοχες , Διοικησεις , σπονσορες  , εκπροσωπει εκατομμυρια φιλαθλους στον κοσμο και εχει κοντραρει τα ιερα τερατα του παγκοσμιου ποδοσφαιρου.Ενω εσυ ετσι και δεν βγεις στις επομενες εκλογες ,  θα περασεις στην ληθη , ουτε η μανα σου δεν θα σε θυμαται . Ξεφτιλιστηκαν ολα στην εποχη μας , κοιτα ποιοι εισηγουνται αλλαγες στο Συνταγμα μας....

Και το γερο κουφο που ξαναγινε υπουργος, τον ειδαμε και αυτον...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Δύο λόγια:
Ευχαριστώ τον προπονητή μας και άνθρωπο με αξίες, κουλτούρα, λόγο για την δουλειά του στο ματς και για τον λόγο του μετά το ματς. Στέκομαι ιδιαίτερα στα σημεία όπου μιλάει για την τύχη που είχαμε, τον άξια πρώτο Ολυμπιακό και την σεμνότητα του.
Ευχαριστώ όσους Ολυμπιακούς χειροκρότησαν τον Νίνη κατά την αλλαγή του.
Εκτιμώ όσους Ολυμπιακούς γιούχαραν την ομάδα τους, βλέποντας την να αλλάζει πασούλες στο 84' για να κρατήσει το Χ.
Ευχαριστώ τον Νίνη που έδειξε ότι εκτός από μεγάλος μπαλαδόρος είναι και πολύ σπουδαία προσωπικότητα, ιδιαίτερη μνεία στην οικογένειά του για την ανατροφή του ως τώρα. Ας τα βλέπουν οι ελληνικές οικογένειες και να παραδειγματίζονται.
Ευχαριστώ τους παίκτες του Ολυμπιακού που έδειξαν συναδελφική συμπεριφορά(εκτός του Μάριτς) αλλά κυρίως τους δικούς μας παίκτες για τον χαρακτήρα τους και τη συμπεριφορά τους.
Ευχαριστώ τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για το πάθος του και το σθένος του. Ίσως ο μόνος που έχει αντιληφθεί πλήρως τι σημαίνει να αγωνίζεσαι σε έναν σύλλογο σαν τον ΠΑΟ μας.
Ευχαριστώ την ΠΑΕ ΠΑΟ για την σεμνότητα της καθόλη την εβδομάδα.

Κατηγορώ τον κύριο Λεμονή για τις άστοχες και άσχημες δηλώσεις του μετά το ματς. Δεν ξέρει να χάνει. Κύριε Λεμονή δεν θα μας πείτε και ποιο σύστημα θα διαλέγουμε ώστε να μας κερδίζετε άνετα. Ντροπή σας.
Κατηγορώ τους τζαμπατζήδες Ολυμπιακούς που ασχημόνησαν κατά των φίλων Ολυμπιακών στις κερκίδες και για την ρίψη όλων αυτών κατά των παικτών και των δύο ομάδων. Δεν είναι συμπεριφορά ανθρώπινη αυτή.
Κατηγορώ τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις καυστικές δηλώσεις του καθόλη την εβδομάδα. Επίσης τον κατηγορώ για την κατάντια της ομάδας του να κρατάει το Χ, ώστε να τα κονομήσει από το παράνομο στοίχημα. Ντροπή του!

Δεν κατηγορώ τον Κασναφέρη και ας μην έδωσε το πέναλτυ. Είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί μέσα. Και ας μην κερδίζαμε. Δεν θέλω να κερδίζω με πέναλτυ.

Ευχαριστώ τον Κύριο Γραμματικόπουλο που έδειξε γιατί κάποτε ήταν αλλιώς οι έννοιες.

Κατηγορώ την ΝΕΤ για την πολύ άσχημη κάλυψη του ματς.

Και κάτι για το παιχνίδι. Έτσι έπρεπε να κερδίσουμε και κερδίσαμε. Αν και πολλοί δεν το πίστεψαν, κάποια παιδιά έδειξαν ότι μας σέβονται.

Αυτή η νίκη ήταν για εμάς και για κανέναν άλλο. Ούτε για να την πω στους Ολυμπιακούς, ούτε για να κοκορεύομαι. Ήταν μια νίκη για την ψυχούλα μας. Μια μικρή στιγμή χαράς και ελπίδας σε κάτι τόσο ασήμαντο όσο ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Σας ευχαριστώ πολύ εκ βάθους καρδίας. Παρά τα προβλήματα μου και τις αγωνίες μου, για μια στιγμή μόνο με κάνατε να τα ξεχάσω και να γελάσω, να αγκαλιαστώ με τους φίλους μου και να ηρεμήσω έστω και για ένα βράδυ.

Ο Κύριος Μουνιόθ είναι μια μεγάλη πολυτέλεια για την Ελλάδα. Αν δεν συνεχίσει με εμάς, καλά θα κάνει. Εγώ τον έχω μες στην καρδιά μου για όλα αυτά που έκανε ως τώρα και για όσα έχει πει. Με έκανε να νιώσω υπερήφανος που είμαι Παναθηναϊκός. Και είναι η απάντηση σε όλους όσους λένε ότι τον σύλλογο μας δεν τον κάνουν οι άνθρωποι.

Μια όμορφη ανάμνηση.
Φτάνει.
Δεν περιγράφω άλλο...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
pelop εισαι ωραιος  :thumbsup:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πελοπ, τα είπες όλα!!!

Που ήσουν χθες ρε συ; Δεν μπορούσες να μιλήσεις από την συγκίνηση;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μούτσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,που είσαι ωρέεεεεεεεε;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως αν ήμουν βάζελος,δεν θα ήξερα αν θα έπρεπε να χαρώ ή να λυπηθώ που κερδίσατε τον γαύρο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν διαφωνώ.Αλλά αντίκρυσμα(περίπου) 0.

Όταν την χρειαστείς ξανά αυτή τη νίκη,θα την κάνεις;εδώ σε θέλω.Ρητορικό ερώτημα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Δεν διαφωνώ.Αλλά αντίκρυσμα(περίπου) 0.

Όταν την χρειαστείς ξανά αυτή τη νίκη,θα την κάνεις;εδώ σε θέλω.Ρητορικό ερώτημα

ειναι θεμα καθαρα ψυχολογιας
ερχεται η γενια των γαμιαδων  :2funny:

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Αποκαλύπτουμε τα σχέδια του υπουργού Κ.Σουφλια για το μέλλον μετά το ντερμπυ της Κυριακής....

metropontikas.jpg

:2funny:  :2funny:  :2funny: :2funny:  :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πιθανόν--λέω πιθανόν γιατί με τον μαλάκα τον σωφέρ και τα τσιράκια του όλα παίζονται--να άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επανακυριαρχία του ΠΑΟ , κοντός ψαλμός αλληλούια, το καλοκαίρι έρχεται....ΜΟΥΝΙΟΘ ΜΕΙΝΕ.... :dancing:

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ακου εκει ιστοριεσ για αγριουσ τοσο πολι ποναει στο 89 γαυρακια οχι το ματσ ηταν στιμενο ηταν καραστιμενο ηταν βαρια η πουτσα ετσι;;;

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
:grin:

Συνημμένα

• athlitiki.jpg
    athlitiki.jpg
    30,9 KB · Εμφανίσεις: 33

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Του Νίκου Ασημακόπουλου

Ωριμότητα και ταλέντο ο μικρός

ΤΟ ΠΡΩΤΟ πράγμα που μου έκανε εντύπωση στον Σωτήρη Νίνη ήταν ο τρόπος που αντέδρασε όταν του πέταξαν το πλαστικό κυπελλάκι με την κόκα κόλα στο κεφάλι, στην Τούμπα. Δεν έπεσε κάτω πιάνοντας τον κεφάλι του, δεν αντέγραψε τα διάφορα «ωωωωχ» με τα οποία υποδέχονται οι περισσότεροι παίκτες στον κόσμο τις βροχές που τρώνε από την κερκίδα, δεν έβγαλε κιχ. Απλά... σκούπισε λίγο τα μαλλιά του και χτύπησε το κόρνερ, σαν να μην έτρεχε τίποτα.

ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 16 στα 17 θα μπορούσε εκείνη την ώρα είτε να πέσει κάτω, πιο πολύ από φόβο, είτε να κάνει το συνηθισμένο θέατρο για το οποίο κανένας δεν θα το κατηγορούσε, είτε να ζητήσει αλλαγή, είτε να κάνει τον τραυματισμένο, είτε και να... βάλει τα κλάματα. Ειδικά αυτός που από την αρχή του αγώνα άκουγε τους αγνούς ΠΑΟΚτσήδες να του φωνάζουν... «δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ», είχε κι ένα λόγο παραπάνω να μην μπει καθόλου στο ματς.

Ο ΝΙΝΗΣ τα ξεπέρασε όλα αυτά με μια απάθεια που έκανε σ' όλους τεράστια εντύπωση. Μέσα στην Τούμπα έχουν λυγίσει κατά καιρούς ψυχάρες και ψυχάρες. Οπως και μέσα στο Καραϊσκάκη, όπου βρέθηκε την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό. Πέρασε κι εκεί από την ίδια περίπου διαδικασία, αλλά στο τέλος ανάγκασε, κυρίως με τη στάση του και τη συμπεριφορά του, τους περισσότερους Ολυμπιακούς να τον χειροκροτήσουν.

ΚΑΙ ΜΗΝ ακούω αυτά που λένε διάφοροι χαζοχαρούμενοι δεξιά κι αριστερά, ότι δηλαδή στο ματς με τον Ολυμπιακό... δεν έπαιξε καλά, γιατί από μόνη της η συμμετοχή σε τέτοια παιχνίδια είναι το καλύτερο σχολείο, άρα το μεγαλύτερο κέρδος. Και μόνο ότι στην αρχή... ακούμπησε τον Ριβάλντο και στο τέλος κατάφερε να του πάρει τη φανέλα είναι κάτι σαν χρυσή μπάλα στα 17.

ΑΛΛΩΣΤΕ, είναι τόσα πολλά εκείνα που έγιναν στη ζωή του τους τελευταίους δύο μήνες που θα μπορούσαν είτε να τον τρελάνουν είτε να τον κάνουν σούπερμαν.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ φαίνεται να γίνεται το δεύτερο. Αξίζει κάποιος να καθήσει και να μελετήσει, πέρα από τον τρόπο με τον οποίο μπαίνει και παίζει, τις αντιδράσεις του τις στιγμές που δεν έχει την μπάλα. Την απάθεια με την οποία κάθεται και παρατηρεί τις κινήσεις των υπόλοιπων μέσα στο ματς. Κανένα άγχος, κανένας κωλοπαιδαρισμός, καμιά γκριμάτσα από εκείνες που μας έχουν συνηθίσει στα γήπεδα διάφοροι... γεννημένοι νικητές. Τίποτα. Τον βλέπεις, ειδικά όταν κάνει ζουμ η κάμερα στο πρόσωπό του, και νομίζεις ότι έχει κατεβεί στο οικόπεδο πίσω από το σπίτι του για να παίξει μισή ωρίτσα με τους φίλους του και να ξεχαρμανιάσει. Και καθώς περνάει ο καιρός δείχνει να αντέχει και τους τόνους της δημοσιότητας που έπεσαν ξαφνικά πάνω του.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
παίδες ο πιτσιρικάς τείνει να εξελιχθεί σε φαινόμενο απ' όλες τις απόψεις, πιστεύω ότι αν συνεχίσει έτσι θα αφήσει εποχή στον παο, αν βέβαια δεν τον πουλήσει ο σοφέρ για να τα τσεπώσει, οπότε θα μεγαλουργήσει στην ευρώπη......τριφυλλάρα  κουφάλες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom