You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
αρχισαν τα οργανα στο πολιμετοχικο....
Κλαρίνα μόνο στην Κάστορος
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Να τα χάλια σας
Δίκη Φιλόπουλου: Κανείς δεν είδε τίποτα
18 Σεπτεμβρίου 2008, 17:06
Περίπου 10 μάρτυρες κατέθεσαν σήμερα στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στη συμπλοκή της Παιανίας στις 29 Μαρτίου του 2007.
Οι περισσότεροι από τους μάρτυρες - οπαδοί του Παναθηναϊκού- ήταν παρόντες στο επεισόδιο με το αυτοκίνητο που προσπάθησε να φύγει από τα επεισόδια, χτυπώντας έναν πεζό.
Κανείς από τους μάρτυρες δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τους δράστες του θανάσιμου τραυματισμού του Φιλόπουλου, καθώς, όπως είπαν, ήταν σε άλλο σημείο, όταν περίπου 100 άτομα έσπαγαν με λοστούς αυτοκίνητα, φορώντας κράνη.
Η δίκη θα συνεχιστεί την Τετάρτη.
Δίκη Φιλόπουλου: Κανείς δεν είδε τίποτα
18 Σεπτεμβρίου 2008, 17:06
Περίπου 10 μάρτυρες κατέθεσαν σήμερα στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στη συμπλοκή της Παιανίας στις 29 Μαρτίου του 2007.
Οι περισσότεροι από τους μάρτυρες - οπαδοί του Παναθηναϊκού- ήταν παρόντες στο επεισόδιο με το αυτοκίνητο που προσπάθησε να φύγει από τα επεισόδια, χτυπώντας έναν πεζό.
Κανείς από τους μάρτυρες δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τους δράστες του θανάσιμου τραυματισμού του Φιλόπουλου, καθώς, όπως είπαν, ήταν σε άλλο σημείο, όταν περίπου 100 άτομα έσπαγαν με λοστούς αυτοκίνητα, φορώντας κράνη.
Η δίκη θα συνεχιστεί την Τετάρτη.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ευχαριστω αδερφε ;) ;) ;) ;)
Γκουμας και Νινης εκτος αποστολης για το παιχνιδι του Σαββατου.Επισης και ο Ρουκαβινα(τραυματιας) δεν θα ταξιδεψει στον βορρα,πραγμα που εμενα προσωπικα με χαλασε καθως πιστευω πολυ στο ταλεντο του κροατη.Για να δουμε τι εχει στο μυαλο του ο τεν κατε,παει παλι να μπερδεψει την τραπουλα.Ελπιζω να βγει σε καλο γιατι ειναι δυσκολο το ματσακι και ειναι πολυ σημαντικο να παρουμε την νικη για να μην κυνηγαμε απο νωρις.ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΝΑΘΑ...
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
To πρωτάθλημα το έχουμε στο τσεπάκι για τσουλου καμμιά τετράδα βλέπω στην χειρότερη.Το κυπελλάκι ας το πάρει το Αεκάκι να χαρεί λίγο μετά τα περσινά.
χαθικες Στρανζερ,τη πατισατε τιν Ιντερ γιαυτο!!!!!!!!To πρωτάθλημα το έχουμε στο τσεπάκι για τσουλου καμμιά τετράδα βλέπω στην χειρότερη.Το κυπελλάκι ας το πάρει το Αεκάκι να χαρεί λίγο μετά τα περσινά.
το διπιροτικο εχετε στο τσεπακι ,θα πεξετε με τη Μποκα,κιπελακι θα παρετε το λακι καπ....,και προταθλιμα καθε μερα στα ονιρα του χαλβαδοπατερα!!!!!!!
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είπε της γριάς ο βόθρος να χέσει για να χει δουλειά και κείνη ξεκωλώθηκε......χαθικες Στρανζερ,τη πατισατε τιν Ιντερ γιαυτο!!!!!!!!
το διπιροτικο εχετε στο τσεπακι ,θα πεξετε με τη Μποκα,κιπελακι θα παρετε το λακι καπ....,και προταθλιμα καθε μερα στα ονιρα του χαλβαδοπατερα!!!!!!!
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παντα φενετε η διαφορα μορφοσις!!!!!!!!!!είπε της γριάς ο βόθρος να χέσει για να χει δουλειά και κείνη ξεκωλώθηκε......
κανα καλο μαγαζι που να πουλα χαλβα φαρσαλον ξερης????
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μου φέρνουν από την Ξάνθη τέτοιονα.... Οπως και κουραμπιέδες από την Καρβάλη.....παντα φενετε η διαφορα μορφοσις!!!!!!!!!!
κανα καλο μαγαζι που να πουλα χαλβα φαρσαλον ξερης????
Μιλάμε άλλο να στο λέω και άλλο να τον τρώς....
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
μου φέρνουν από την Ξάνθη τέτοιονα.... Οπως και κουραμπιέδες από την Καρβάλη.....
Μιλάμε άλλο να στο λέω και άλλο να τον τρώς....
Χαλβά Φαρσάλων από την Ξάνθη;;;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ε αφού από κει έχω κονέ;Χαλβά Φαρσάλων από την Ξάνθη;;;
εινε σα κατι Λαρισεους που ξερα που μου φερανε χαλβα φαρσαλον σα σπεσιαλιτε της Λαρισαςε αφού από κει έχω κονέ;
τον φαρσαλοχαλβα τον ξεσκιζο,
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είναι όντως σπεσιαλιτέ της Λάρσας......αλλά σημασία έχει αυτός που τον φτιάχνει....εινε σα κατι Λαρισεους που ξερα που μου φερανε χαλβα φαρσαλον σα σπεσιαλιτε της Λαρισας
τον φαρσαλοχαλβα τον ξεσκιζο,
Αλλά εσύ κάτι ξέρεις πουστράκο......
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Την τελευταία φορά που ήμουν Φάρσαλα πήρα χαλβά με σοκολάτα.
Νέα σπεσιαλιτέ.
Άλλο πράγμα.
Νέα σπεσιαλιτέ.
Άλλο πράγμα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
:o :o :o :o :o :o :o :oΤην τελευταία φορά που ήμουν Φάρσαλα πήρα χαλβά με σοκολάτα.
Νέα σπεσιαλιτέ.
Άλλο πράγμα.
αυτό δεν έφτασε ακόμα Ξάνθη.....
Για να ρίξω κάνα μπινελίκι.......
η τσικολατα δε λεη σκετο χαλβα με βουτιρακι μοσχομιριστο,εινε σα κατι κουραμπιδια που βανουνε τσικουλατα απο πανοΤην τελευταία φορά που ήμουν Φάρσαλα πήρα χαλβά με σοκολάτα.
Νέα σπεσιαλιτέ.
Άλλο πράγμα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K