μάγκες..στα όπλα...μας την πέσανε οι γαύροι να μας μαμήσουν τις ρωσίδες.....φάτε τονννννννν *P *P *P *P *P *P *P
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
οι ροσιδες ανικουν σε ολόυς αποτελουν κινο αγαθομάγκες..στα όπλα...μας την πέσανε οι γαύροι να μας μαμήσουν τις ρωσίδες.....φάτε τονννννννν *P *P *P *P *P *P *P
κολιτε αυριο το απογεμα ινε τα εγκενια θαρθεις???θα χι και κοτομπιφτεκα,και μπινελικιαΡε παλικάρια σε ποια θύρα λέει το εισητήριο της γκόμενας γιατί έχω ξεχάσει τα γυαλάκια μου και δεν βλέπω κοντά
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ωχ....συνάδελφος......στην ηλικία...έφεδρος της μάχης του μαραθώνα και αυτός.....Ρε παλικάρια σε ποια θύρα λέει το εισητήριο της γκόμενας γιατί έχω ξεχάσει τα γυαλάκια μου και δεν βλέπω κοντά
αυτι ινε επιπεδου στουντιο,για σιγρου 144 την κοβο,ολο μουσα λεςΦυλής 67 πρωινή βάρδια
ελα ρε και σι ιπο τις διαταγες του Παπαφλεσα ισουνα!!!!!!!!!ωχ....συνάδελφος......στην ηλικία...έφεδρος της μάχης του μαραθώνα και αυτός.....
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
κολιτε αυριο το απογεμα ινε τα εγκενια θαρθεις???θα χι και κοτομπιφτεκα,και μπινελικια
Έπιασα δουλειά σεκιουριτη στου Ρέντη.Φυλάω και τον ντιογκό μην το πάρει ο Αμπράμοβιτσ
φιλα του γερα τα ποδια ιδικα το μεσεο,ινε απο χρισοΈπιασα δουλειά σεκιουριτη στου Ρέντη.Φυλάω και τον ντιογκό μην το πάρει ο Αμπράμοβιτσ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ φυλάω τα χέρια του Σωκράτη που τον πήραν.... Πάλι ξύλο θα πέσει.........Έπιασα δουλειά σεκιουριτη στου Ρέντη.Φυλάω και τον ντιογκό μην το πάρει ο Αμπράμοβιτσ
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
νικάμε αδέλφιααααααα...........και μας την κάτσανε οι σκυλότουρκοι......ελα ρε και σι ιπο τις διαταγες του Παπαφλεσα ισουνα!!!!!!!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τι δικό μου το μεσαίο είναι σιδερένιο...φιλα του γερα τα ποδια ιδικα το μεσεο,ινε απο χρισο
Αφησε σκουριά σε μερικά κωλαράκια.....
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
ωχ....συνάδελφος......στην ηλικία...έφεδρος της μάχης του μαραθώνα και αυτός.....
Ε όχι και τον μαραθώνα στη κατοχή νεούδι ήμουν 5-6 χρονών δεν θυμάμαι ακριβώς.
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
φιλα του γερα τα ποδια ιδικα το μεσεο,ινε απο χρισο
Το μεσαίο το φυλάει καλά το γυναικάκι του Βούλη.
αυτι περιμενι το αροπλανο απο τη σιενα,πος και ποςΤο μεσαίο το φυλάει καλά το γυναικάκι του Βούλη.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Συμβάζελοι, διαβάστε εδώ να σας ανοίξει η όρεξη
www.enet.gr/online/online_text/c=115,dt=05.09.2008,id=77516360]Ο
www.enet.gr/online/online_text/c=115,dt=05.09.2008,id=77516360]Ο
αφου δε τα δινις εσι στα αρχιδια σου ,παντος τον κοβο για νεο Κονσε2.6οο,οοο ευρα για τον παππου????
αλα για να μιν ξεχνιομαστε
38
ουτε καγενα δεν του δοσανε ντροπι2,6 εκ € / χρονο και τζιπακι 2,500cc ? Και θα πληρωνει τις ΔΕΚΟ απο την τσεπη του?
Μαγκες ωραιο deal κανατε. Τον πιασατε μαλακα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K