Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 115 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 42 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 152 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,5%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 27 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    385

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.743
Πόντοι
6.035

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.743
Πόντοι
6.035
ρε σεις υπαρχει κανενας να μας πει ποιο ειναι το ποσο για να παρει καποιος ευρωλιγκα?

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.553
Πόντοι
216
ρε σεις υπαρχει κανενας να μας πει ποιο ειναι το ποσο για να παρει καποιος ευρωλιγκα?
μιλας μας για σενα φιλε μπαρε τι σου συμβαινει; εχεις αλλαξει δεν ησουν ετσι ενταξει εχεις δεχτει απειρο μπουλινγκ οπως το λενε σημερα αλλα κοιτα να εισαι δυνατος θα αντεξεις.

γενικα αλλαξες αποταν στα εχωσε στα μουτρα αν θυμαμαι καλα ο @Νίπλης στο φυλλο μηδεν και ο χελ σε ελεγε βοθρατζη αλλα ενταξει εχει κοπει αυτο πια.
μετα ειδες το σλουκα να φευγει απο σας και να σηκωνει ευρωλιγκα με τους προτελευταιους το καταλαβαινω ειναι μεγαλο πληγμα αλλα προσπαθησε να το ξεπερασεις εισαι μεγαλος ανθρωπος θελω να σταθεις δυνατος στα ποδια σου γιατι βγαζεις πολυ κακια και δεν ησουν ετσι εσυ γινε παλι η παλια βερσιον σου σου πηγαινε καλυτερα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.743
Πόντοι
6.035
μιλας μας για σενα φιλε μπαρε τι σου συμβαινει; εχεις αλλαξει δεν ησουν ετσι ενταξει εχεις δεχτει απειρο μπουλινγκ οπως το λενε σημερα αλλα κοιτα να εισαι δυνατος θα αντεξεις.

γενικα αλλαξες αποταν στα εχωσε στα μουτρα αν θυμαμαι καλα ο @Νίπλης στο φυλλο μηδεν και ο χελ σε ελεγε βοθρατζη αλλα ενταξει εχει κοπει αυτο πια.
μετα ειδες το σλουκα να φευγει απο σας και να σηκωνει ευρωλιγκα με τους προτελευταιους το καταλαβαινω ειναι μεγαλο πληγμα αλλα προσπαθησε να το ξεπερασεις εισαι μεγαλος ανθρωπος θελω να σταθεις δυνατος στα ποδια σου γιατι βγαζεις πολυ κακια και δεν ησουν ετσι εσυ γινε παλι η παλια βερσιον σου σου πηγαινε καλυτερα
συμφωνο απολυτα μαζι σου αλλα επι του θεματος εχεις να πεις κατι η σε ενδιαφερει η εικονα μου? :coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
24.516
Πόντοι
6.056

ο baros είναι φανατικός όπως όλοι οι οπαδοί όλων των ομάδων
αλλά από κεί κ πέρα κατά τη γνώμη μου και σπανιότατα λανθάνω ,
είναι άτομο (έξω από τα αθλητικά) με υψηλό iq και εξηγημένος :hi:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.553
Πόντοι
216
συμφωνο απολυτα μαζι σου αλλα επι του θεματος εχεις να πεις κατι η σε ενδιαφερει η εικονα μου? :coffee:
εχω αλλα δεν θυμαμαι βεβαια μπορεις να το βρεις πολυ ευκολα. ποσο ηταν το μπατζετ του παναθηναικου περσυ; τοσο χρειαζεσαι. επειδη τα εδωσες και συ φετος ισως κανεις το ιδιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρε γαμω τα ατομα ειναι το παω με χιλια ειδικα πιο παλια τωρα τελευταια μονο το εχει γαμησει τελειως

Magi

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
5.445
Πόντοι
1.986
paok3.jpg

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
17.065
Πόντοι
3.556

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
40.831
Πόντοι
6.756
Ναι

Θα πάμε στο φιναλ φορ φίλε μου Αθηναίε, δεν πτοούμαστε από μια κακή βραδιά ! :rockon:
Τι θα τσιμπήσουμε μαν?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
28.544
Πόντοι
6.256

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.743
Πόντοι
6.035
εχω αλλα δεν θυμαμαι βεβαια μπορεις να το βρεις πολυ ευκολα. ποσο ηταν το μπατζετ του παναθηναικου περσυ; τοσο χρειαζεσαι. επειδη τα εδωσες και συ φετος ισως κανεις το ιδιο

ρε γαμω τα ατομα ειναι το παω με χιλια ειδικα πιο παλια τωρα τελευταια μονο το εχει γαμησει τελειως
αρα διαφωνεις με γιαννακοπουλο και παπαθεοδωρου?τοτε οκ. :hi:

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
18.897
Πόντοι
3.246
ΠΕΡΥΣΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕΤA
ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΑ PLAYOFFS ΞΑΦΝΙΚΑ EUROLEAGUE MAFIA!
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΜΟΝΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom