Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 28.544
- Πόντοι
- 6.256
Συγγνωμη απο τον Ποσειδωνα ζητησες;δεν πινει τιποτα μονο καφε και Μαρλμπορο
Συγγνωμη απο τον Ποσειδωνα ζητησες;δεν πινει τιποτα μονο καφε και Μαρλμπορο
μη βριζεις φιλε.Μερικές βολές κερδισμένες από τους απινιδωτες που έχετε μόνιμα στον κωλο....
Να τις βάζετε όμως τις βολές έτσι????
του συστησε ο αδωνης κεντρο τριχας?εμαθα θα μπει ο σλουκας στο μπικ μπροδερ?
θα στηριξω
μιλας μας για σενα φιλε μπαρε τι σου συμβαινει; εχεις αλλαξει δεν ησουν ετσι ενταξει εχεις δεχτει απειρο μπουλινγκ οπως το λενε σημερα αλλα κοιτα να εισαι δυνατος θα αντεξεις.ρε σεις υπαρχει κανενας να μας πει ποιο ειναι το ποσο για να παρει καποιος ευρωλιγκα?
συμφωνο απολυτα μαζι σου αλλα επι του θεματος εχεις να πεις κατι η σε ενδιαφερει η εικονα μου?μιλας μας για σενα φιλε μπαρε τι σου συμβαινει; εχεις αλλαξει δεν ησουν ετσι ενταξει εχεις δεχτει απειρο μπουλινγκ οπως το λενε σημερα αλλα κοιτα να εισαι δυνατος θα αντεξεις.
γενικα αλλαξες αποταν στα εχωσε στα μουτρα αν θυμαμαι καλα ο @Νίπλης στο φυλλο μηδεν και ο χελ σε ελεγε βοθρατζη αλλα ενταξει εχει κοπει αυτο πια.
μετα ειδες το σλουκα να φευγει απο σας και να σηκωνει ευρωλιγκα με τους προτελευταιους το καταλαβαινω ειναι μεγαλο πληγμα αλλα προσπαθησε να το ξεπερασεις εισαι μεγαλος ανθρωπος θελω να σταθεις δυνατος στα ποδια σου γιατι βγαζεις πολυ κακια και δεν ησουν ετσι εσυ γινε παλι η παλια βερσιον σου σου πηγαινε καλυτερα
Όχι ρε συ....στο fuckthe exredbrothersεμαθα θα μπει ο σλουκας στο μπικ μπροδερ?
θα στηριξω
μιλας μας για σενα φιλε μπαρε τι σου συμβαινει; εχεις αλλαξει δεν ησουν ετσι ενταξει εχεις δεχτει απειρο μπουλινγκ οπως το λενε σημερα αλλα κοιτα να εισαι δυνατος θα αντεξεις.
γενικα αλλαξες αποταν στα εχωσε στα μουτρα αν θυμαμαι καλα ο @Νίπλης στο φυλλο μηδεν και ο χελ σε ελεγε βοθρατζη αλλα ενταξει εχει κοπει αυτο πια.
μετα ειδες το σλουκα να φευγει απο σας και να σηκωνει ευρωλιγκα με τους προτελευταιους το καταλαβαινω ειναι μεγαλο πληγμα αλλα προσπαθησε να το ξεπερασεις εισαι μεγαλος ανθρωπος θελω να σταθεις δυνατος στα ποδια σου γιατι βγαζεις πολυ κακια και δεν ησουν ετσι εσυ γινε παλι η παλια βερσιον σου σου πηγαινε καλυτερα
εχω αλλα δεν θυμαμαι βεβαια μπορεις να το βρεις πολυ ευκολα. ποσο ηταν το μπατζετ του παναθηναικου περσυ; τοσο χρειαζεσαι. επειδη τα εδωσες και συ φετος ισως κανεις το ιδιοσυμφωνο απολυτα μαζι σου αλλα επι του θεματος εχεις να πεις κατι η σε ενδιαφερει η εικονα μου?![]()
ρε γαμω τα ατομα ειναι το παω με χιλια ειδικα πιο παλια τωρα τελευταια μονο το εχει γαμησει τελειωςο baros είναι φανατικός όπως όλοι οι οπαδοί όλων των ομάδων
αλλά από κεί κ πέρα κατά τη γνώμη μου και σπανιότατα λανθάνω ,
είναι άτομο (έξω από τα αθλητικά) με υψηλό iq και εξηγημένος![]()
Συγγνωμη απο τον Ποσειδωνα ζητησες;
Θα πάμε στο φιναλ φορ φίλε μου Αθηναίε, δεν πτοούμαστε από μια κακή βραδιά !θα τα γαμησουμε ολα ΝΟΜΙΜΑ γιατι ειμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ φιλε-Κιμ
Ναιο baros είναι φανατικός όπως όλοι οι οπαδοί όλων των ομάδων
αλλά από κεί κ πέρα κατά τη γνώμη μου και σπανιότατα λανθάνω ,
είναι άτομο (έξω από τα αθλητικά) με υψηλό iq και εξηγημένος![]()
Τι θα τσιμπήσουμε μαν?Θα πάμε στο φιναλ φορ φίλε μου Αθηναίε, δεν πτοούμαστε από μια κακή βραδιά !![]()
Ολα πρεπει να στα εξηγαω ρε παπαρα....
Αποκλειστικο...το πρεζονι ζηταει συγγνωμη απο τον ναο του Ποσειδωνα που σκυλοβριζε τις προαλες.
αρα διαφωνεις με γιαννακοπουλο και παπαθεοδωρου?τοτε οκ.εχω αλλα δεν θυμαμαι βεβαια μπορεις να το βρεις πολυ ευκολα. ποσο ηταν το μπατζετ του παναθηναικου περσυ; τοσο χρειαζεσαι. επειδη τα εδωσες και συ φετος ισως κανεις το ιδιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ρε γαμω τα ατομα ειναι το παω με χιλια ειδικα πιο παλια τωρα τελευταια μονο το εχει γαμησει τελειως