Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Επισκέπτης
και τώρα συγνώμη : Bουτυρόκωλος γόνος εφοπλιστικής οικογένειας... που πας ρε μάπααααααααα

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
άει σιχτίρ μαλάκες βαρέθηκα τις κωλοτρυπίδες και τις χώνες και τις πούτσες σας.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ρε συ, εμένα μου αρέσει να τα χώνω στον Χρηστίδη,και στον άλλον....κι αυτοί σε μένα....αμα δε θέλεις, διάλεξε άλλο θρεντ....cool!!!

Αλλά να μας πεις και μαλάκες;;;  :bottom: :bottom:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τι να κανουμε,πηραμε τον πουλο σημερα..............
Μακαρι να βαλουν μυαλο στην παναθα και να παρουν αυριο ενα αμυντικο,γιατι για να πραγματοποιησουμε τους στοχους μας χρειαζεται ενας καλος αμυντικος.Σιγα σιγα θα ρολαρει η ομαδα,3 ποντοι χαθηκαν μονο,χαλαρα...

Ακόμη κ ο Μελίσσης θα έπαιζε πολύ καλύτερα ρε πούστη μου. Ευτυχώς που πήραμε τερματοφύλακα, μακάρι να παίξει κιόλας :headbang: :headbang:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε συ, εμένα μου αρέσει να τα χώνω στον Χρηστίδη,και στον άλλον....κι αυτοί σε μένα....αμα δε θέλεις, διάλεξε άλλο θρεντ....cool!!!

Αλλά να μας πεις και μαλάκες;;;  :bottom: :bottom:
ενταξει δικιο εχει το γαμαμε εντελως.....
εγω σταματαω......αυριο παλι για μπαλλα .....θα γινει και σκαουτιν σημερα..... ;) ;) ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ενταξει δικιο εχει το γαμαμε εντελως.....
εγω σταματαω......αυριο παλι για μπαλλα .....θα γινει και σκαουτιν σημερα..... ;) ;) ;) ;)
καριόλα εσένα θα σε πάρω μια μέρα σε κωλόμπαρο και θα βλέπεις το κόκκινο πράσινο μετα.
Λούγκρα......

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Δεν πειράζει φίλοι βάζελοι ... θα ξαναμαζευτούν στο κότερο του προεδρου ο μπεκρής προπονητής ,ο τελειωμένος αρχηγός της Σελεσάο και τα δυο γίδια από Βραζιλία και θα την βρουν την λύση.

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν πειράζει φίλοι βάζελοι ... θα ξαναμαζευτούν στο κότερο του προεδρου ο μπεκρής προπονητής ,ο τελειωμένος αρχηγός της Σελεσάο και τα δυο γίδια από Βραζιλία και θα την βρουν την λύση.

Όλοι μαζί και ο Ψωριάρης χώρια!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ξέχασες τον..όσκαρ και τον νιού ανατολάκη.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

και μεθαυριο  θα βαλει η ''πρασινη'' τα αστειακια που ελεγαν στο κοτερο Τεν-Τεν Κοτε και παιχτες με τον Πατερα... :dancing:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε ασχετε περσονα τι ποσταρησες αυτο το φλωρακι.....
του τακι τσαν ειναι το ποιημα .....ιεροσυλε......
τι σχεση εχει ο τακι με αυτο το κιριζι??????

Επισκέπτης
Δηλώσεις Πατέρα πριν το ματς :
"Είστε αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου του Παναθηναϊκού, ο οποίος περιμένει να δει και στην πράξη ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο", τόνισε ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΠΑΕ.

Πραγματικές δηλώσεις:
"Λοιπόν κορίτσια. Kαλά τα κονομήσατε, πρέπει να αποδείξουμε όλοι ότι είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου του Παναθηναϊκού, ο οποίος περιμένει να δει και στην πράξη ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο. Aλλά έτσι όπως σας βλέπω (μου έπεσε και βαρύς ο αστακός Kυριακάτικο) μάλλον θα πάρουμε το καυλί", τόνισε ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΠΑΕ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε ασχετε περσονα τι ποσταρησες αυτο το φλωρακι.....
του τακι τσαν ειναι το ποιημα .....ιεροσυλε......
τι σχεση εχει ο τακι με αυτο το κιριζι??????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]84LAHwlHAnU[/youtube]

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
παρτο το ατομο....

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom