talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ναι ρε.....ξέρεις τι δύσκολο παιγνίδι είναι στην φυλή?....μια ακόμα απορία γριά....
τον Νίνη και τον Ιβανσιτς τους έχουμε για να κερδίζουμε τον Θρασύβουλα;
ναι ρε.....ξέρεις τι δύσκολο παιγνίδι είναι στην φυλή?....μια ακόμα απορία γριά....
τον Νίνη και τον Ιβανσιτς τους έχουμε για να κερδίζουμε τον Θρασύβουλα;
αιντάαααααααααααα...............έδρασαν τα κοράκια πάλι....ο κορυφαίος και η παρέα του....
τους κρατάμε ξεκούραστους.......ναι ρε.....ξέρεις τι δύσκολο παιγνίδι είναι στην φυλή?....
είστε για κλάματα...μαρέσει που έλεγες ότι με τον Τεν Κάτε παίζετε σύγχρονο ποδόσφαιρο..εδώ και 4 ματς δεν έχετε κάνει ευκαιρία...οι δε 2 Βραζιλιάνοι πρέπει να είναι οι μοναδικοί στον κόσμο που δεν ξέρουν μπάλα...
καλά...εσυ τρέχα στον πάοκ να δεις μπαλα....είστε για κλάματα...μαρέσει που έλεγες ότι με τον Τεν Κάτε παίζετε σύγχρονο ποδόσφαιρο..εδώ και 4 ματς δεν έχετε κάνει ευκαιρία...οι δε 2 Βραζιλιάνοι πρέπει να είναι οι μοναδικοί στον κόσμο που δεν ξέρουν μπάλα...
Εμ πως, μόνο εμείς θα τον ανεχομάστε??????
[move][size=16pt]ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ [/size][/move]
εξακολουθώ να μην έχω καταλάβει τι μπάλλα παίζεται σε αυτό το παιχνίδι....Δηλαδη αυτα που κανει ο συνταξιουχος ο βραζιλιανος στα γηπεδο εγω δεν μπορω να τα κανω?????
ξεκινησατε κυνηγωντας.......δεν πειράζει..άσε να καταλάβουν να μην πάρουν ψηλά τον αμανέ τώρα που είναι αρχή και μια ήττα δεν κοστίζει.....να δούν επίσης τι τους περιμένει απο διαιτησία......και την έλλειψη σέντερ μπακ...μπας και συνέλθουν και κάνουν αυτά που πρέπει....
ξεκινησατε κυνηγωντας.......
Αληθεια τωρα σας λυπαμαι.......
Πραγματικα θελω να παρετε ενα πρωταθλημα......
Να χαρειτε και μια φορα για καποιο πραγματικο λογο......
Οχι για παπαριες.....για δηλωσεις Πατερα,για μεταγραφες....συνταξιουχων,για ....αυξηση(πουντη????)μ.κ......,
ο γκόμενός μου εννοάς;Σάλτα μωρή λουμπίνα που θα με πείς και κρητικιά.
Θα σε περιλάβει αύριο ο δικός σου. Δεν κάνω μαλακίες σε φίλους
εσεις πανηγυριζατε που τον πηρατε....εξακολουθώ να μην έχω καταλάβει τι μπάλλα παίζεται σε αυτό το παιχνίδι....
Η ΑΕΚ περιστερίου παίζει μαζικά κάτω από τη σέντρα και ο Τεν Τεν φοβάται την πρωταθλήτρια ελλάδας και παίζει με εξτρεμ τα δύο ακραία μπακ..
Δλδ εάν έπαιζαν τα εξτρέμ μας θα τρώγαμε 4 τώρα;
Ρε τι γίνεται.... Θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω σ αυτή τη χώρα.
μάλιστα κύριε πρωταθλητή της 1ης αγωνιστικής....μα να μην υπάρχει ένας γαύρος που να μην είναι γαύρος?.....τι σκατα κουβαλάτε στο κεφάλι σας ρε......ξεκινησατε κυνηγωντας.......
Αληθεια τωρα σας λυπαμαι.......
Πραγματικα θελω να παρετε ενα πρωταθλημα......
Να χαρειτε και μια φορα για καποιο πραγματικο λογο......
Οχι για παπαριες.....για δηλωσεις Πατερα,για μεταγραφες....συνταξιουχων,για ....αυξηση(πουντη????)μ.κ......,
παλια εκλεβα εκκλησιες.....χρηστίδη πάμε 300 ευρώ στοίχημα ότι στο β ημίχρονο θα βάλςι ο βάζελος 3 μπαλλάκια;
απάντησες....μάλιστα κύριε πρωταθλητή της 1ης αγωνιστικής....μα να μην υπάρχει ένας γαύρος που να μην είναι γαύρος?.....τι σκατα κουβαλάτε στο κεφάλι σας ρε......
καλά...εσυ τρέχα στον πάοκ να δεις μπαλα....
τωρα σιγουρα αστειευεσαι.......μάλιστα κύριε πρωταθλητή της 1ης αγωνιστικής....μα να μην υπάρχει ένας γαύρος που να μην είναι γαύρος?.....τι σκατα κουβαλάτε στο κεφάλι σας ρε......