Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 113 30,0%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 42 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    377

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.573
Πόντοι
456
bre δεν ξυμηταν απο το μαντρι τους με τιποτα.... ακομη και την ευρωλιγκα να επαιρναν σημερα νικωντας μας 100-0 ......μετα τον καζο που επαθαν απο τα μπακαλιαρακια

και την ραχοκοκκαλια μεσα :2funny::2funny::2funny:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.440
Πόντοι
15.931

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
7.648
Πόντοι
3.446
Screenshot_20250307_191500_Chrome.jpg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.271
Πόντοι
2.606

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
804
Πόντοι
81
Έτσι το πήραν κι οι γαύροι πέρυσι
Εγώ προσωπικά αμφισβητώ τα 2 παιχνίδια με μακαμπι..αδιάφορη η βίλα λόγω το ότι ήθελε εκείνη την στιγμή να ανέβει σε θέση τσαμπιονε όπου και το κατάφερε και μπλα μπλα μπλα..

Αντε γαυριελες μπείτε στο νήμα να μας πείτε τι έγινε χτες με τα φιόρδ και τις εξέδρες πετρελαίου

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.130
Πόντοι
28.246
Εγώ προσωπικά αμφισβητώ τα 2 παιχνίδια με μακαμπι..
@John 100 κοιτα γιατι γαμιεται το νημα σας και γιατι θα γαμηθει ακομα περισσότερο. Πιασμένοι οι Ισραηλινοι. Και το γκολ στον τελικο, Τζον Τζον ηταν Οφ σαιντ. Μαζι το βλέπαμε τον αγωνα και την εξεταση της φασης, ειδες εσυ οφ σαιντ;
Πως το ειπε ο μαλακας σου πιο πανω Τζον Τζον; Αμφισβητει τα δυο παιχνιδια με την Μακαμπι
Οι παρακατω ανατροπες ηταν κανονικες επ3ιδη της έκανε η ομαδα σου. Του Ολυμπιακου θα ηταν καλπικες.

2005 Βισλα - Παναθηναικος 3-1 επαναληπτικος στο ΟΑΚΑ 4-1 ανατροπη και πρόκριση του Παναθηναικου στην Παραταση

2009 Σπαρτα Πραγας - Παναθηναικος 3-1 επαναληπτικος στην Αθηνα ανατροπη 4-0 ο Παναθηναικος προκρίνεται

Και φυσικα το 1971 με το Χουντεμπλει Ερυθρος Αστερας- Παναθηναικος 4-1 επαναληπτικος στην Αθήνα 3-0 ο Παναθηναικος προκρινεται στον τελικο. Η Δέσποινα τα ξέρασε ολα σχετικα, αλλα δεν μας ειπε ποσα πληρώσατε.

Αλλα είπαμε, αυτες τις ανατροπες τις έκανε ο Παναθηναικος γι αυτο και ητανε τιμιες. Ο Ολυμπιακος είναι καλπικα.

Και φυσικα, επειδη εσυ ο ιδιος μου εχεις αμφισβητήσει για κουπα στο κερμα που κανεις δεν ειδε τι εφερε η δεκαρα, παρτο και απο τον συγχωρεμενο που σαρανταριζει συντομα. ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ.

Ακομα και σήμερα δεν υπαρχει βαζελος που να το παραδέχεται, μονο οτι δεν βγαλανε τον Δομαζο οτι δεν ειχε σωας τας φρενας του.

Τελευταία τροποποίηση:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
38.459
Πόντοι
22.936
Ας ρίξω και εγώ εδώ ένα πότισμα
:piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss:

Καί λίγο λίπασμα :coffee:

:shit::shit::shit::shit::shit::shit:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
4.410
Πόντοι
736
τα απομειναρια της ελεούσας τα γλύφουν παλι :coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.130
Πόντοι
28.246
Έτσι το πήραν κι οι γαύροι πέρυσι
Οσο αναφορα αν ειναι ομαδαρα η οχι η Φιορεντινα, Τζον Τζον να σου απαντησω εγω. Δεν ειναι Γιουβεντους αλλα δεν ειναι και ο Πανιωνιος της Ιταλιας. Περυσι ητανε ο Πανιώνιος της Ιταλιας φετος ειναι η φιναλιστ των τελευταίων δυο χρονων. Α, Τζον Τζον, και με μεγαλυτερο μπατζετ απο περυσι ρε συ. Λες και πέρυσι ειχε μικρο μπατζετ, σαν του... Πανιωνιου στην Νεα Σμυρνη. Δικα σας λογια ολα αυτα Τζον Τζον.

Οποια ωρα θέλεις στα βγαζω εδω περα γραμμένα και σε βαιμπερ από πονεμενους βαζελους

Μολις ανακατευτηκε και το στομάχι μου... Ξερναω και την κανω.

αρχείο λήψης.png

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.529
Πόντοι
4.096
@John 100 κοιτα γιατι γαμιεται το νημα σας και γιατι θα γαμηθει ακομα περισσότερο. Πιασμένοι οι Ισραηλινοι. Και το γκολ στον τελικο, Τζον Τζον ηταν Οφ σαιντ. Μαζι το βλέπαμε τον αγωνα και την εξεταση της φασης, ειδες εσυ οφ σαιντ;
Πως το ειπε ο μαλακας σου πιο πανω Τζον Τζον; Αμφισβητει τα δυο παιχνιδια με την Μακαμπι
Οι παρακατω ανατροπες ηταν κανονικες επ3ιδη της έκανε η ομαδα σου. Του Ολυμπιακου θα ηταν καλπικες.

2005 Βισλα - Παναθηναικος 3-1 επαναληπτικος στο ΟΑΚΑ 4-1 ανατροπη και πρόκριση του Παναθηναικου στην Παραταση

2009 Σπαρτα Πραγας - Παναθηναικος 3-1 επαναληπτικος στην Αθηνα ανατροπη 4-0 ο Παναθηναικος προκρίνεται

Και φυσικα το 1971 με το Χουντεμπλει Ερυθρος Αστερας- Παναθηναικος 4-1 επαναληπτικος στην Αθήνα 3-0 ο Παναθηναικος προκρινεται στον τελικο. Η Δέσποινα τα ξέρασε ολα σχετικα, αλλα δεν μας ειπε ποσα πληρώσατε.

Αλλα είπαμε, αυτες τις ανατροπες τις έκανε ο Παναθηναικος γι αυτο και ητανε τιμιες. Ο Ολυμπιακος είναι καλπικα.

Και φυσικα, επειδη εσυ ο ιδιος μου εχεις αμφισβητήσει για κουπα στο κερμα που κανεις δεν ειδε τι εφερε η δεκαρα, παρτο και απο τον συγχωρεμενο που σαρανταριζει συντομα. ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ.

Ακομα και σήμερα δεν υπαρχει βαζελος που να το παραδέχεται, μονο οτι δεν βγαλανε τον Δομαζο οτι δεν ειχε σωας τας φρενας του.
Καλημερα εν Χρισρω αδερφε
μηπως σου διεφυγε οτι οι ανατροπες του ΠΑΟ ηταν εντος εδρας?
Ψιλα γραμματα γισ τον ΕΥΡΩ-Θρηνο, θα μου πεις......Τοσες και τοσες μεγαλες νικεσ εχει κανει ΕΚΤΟΣ εδρας 7 στη Γιουβε, 5 στη Μολντε ,5 στη Ροζενμποργκ
Ωχ ξεχαστηκα αυτα ηταν :alivedick:Εχετε πλακα ρε γαβροι,ομως.....55 χρονια μετα σας ποναει το Γουεμπλευ........ουτε μεο το μιλκ καπ δεν παει κατω
:hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.130
Πόντοι
28.246
Καλημερα εν Χρισρω αδερφε
μηπως σου διεφυγε οτι οι ανατροπες του ΠΑΟ ηταν εντος εδρας?
Ψιλα γραμματα γισ τον ΕΥΡΩ-Θρηνο, θα μου πεις......Τοσες και τοσες μεγαλες νικεσ εχει κανει ΕΚΤΟΣ εδρας 7 στη Γιουβε, 5 στη Μολντε ,5 στη Ροζενμποργκ
Ωχ ξεχαστηκα αυτα ηταν :alivedick:Εχετε πλακα ρε γαβροι,ομως.....55 χρονια μετα σας ποναει το Γουεμπλευ........ουτε μεο το μιλκ καπ δεν παει κατω
:hi:
Μηπως σου ξεφυγε και· ο Σλουκας να παρηγορηθεις;

Μετρα εσυ ποσσ μου εχουν καρφωσει. Την ευρωκουπα γαργαρα.

Μια ζωη κωλοτουμπα, Βλασση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom