Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 113 30,0%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 42 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    377

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.217
Πόντοι
5.506
Α. Παπάρια ποδόσφαιρο παίξατε κι οι δυο ομάδες στον τελικό. Επιπέδου βόλος - αχαρναικός...
Β. Η διαφορά μας ως φίλαθλοι, εντάξει οπαδοί εσείς, είναι χαώδης. Το γιατί το ξέρεις, μαζί ήμασταν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι σκυμένος όμως . Λουμπάγκο...
βρε αει σαλτα γαμησου σκουπιδακι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.089
Πόντοι
28.246
Α. Παπάρια ποδόσφαιρο παίξατε κι οι δυο ομάδες στον τελικό. Επιπέδου βόλος - αχαρναικός...
Β. Η διαφορά μας ως φίλαθλοι, εντάξει οπαδοί εσείς, είναι χαώδης. Το γιατί το ξέρεις, μαζί ήμασταν

Μαζί ήμασταν στις 29 Μάη πέρυσι αλλά την επόμενη μέρα αλλά μας έλεγες εδώ. Μην ξεχνιόμαστε.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
4.370
Πόντοι
736
depositphotos_64686837-stock-photo-sexy-young-woman-on-boat.jpg

Συμβαίνει τωρα στο Πειραιά ..φουλ προγραμμα για κανα 2ωρακι ακομα οσοι προλάβετε ...:coffee:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.525
Πόντοι
3.446
Μαζί ήμασταν στις 29 Μάη πέρυσι αλλά την επόμενη μέρα αλλά μας έλεγες εδώ. Μην ξεχνιόμαστε.
Τι σας έλεγα ρε ζεμπού?
Για πε μου...
Και πως με ειδες στον αγώνα, ούτε καν αδιάφορο, μαζί σας ήμουν.
Κι όταν οι παπάρες σας εδώ μέσα βρίζανε την ίδια σας την ομάδα εγώ μόνο τπυς τα έψελνα.
Άσε μας ρε ζεμπού. Γραμμένα ειναι στο νήμα σας

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.420
Πόντοι
2.596
Αντί να ΓΚΡ με τον Τρουμπάκη, έχεις καμμιά πρόταση να δώσεις για το επερχόμενο ματς του ΟΣΦΠ;
Και μπαίνω 22:00 να δώσω την τελική εκτίμηση...
Βλέπω ότι έγινε 3-2 και μακάρι να κερδίσει ο ΠΑΟ, ειλικρινά θα ηρεμήσω χαλάλι ο κάδος...
Το ότι δεν υποστήριζω καμμία ομάδα (παρά μόνο την τσέπη) δεν σημαίνει ότι θα ταχθώ υπερ κάποιας αλλοδαπής ομάδας (ειδικά κι αν παίζει με εχθρικές χώρες => κωλότουρκοι, αλμπάνς, σκόπια).

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.074
Πόντοι
6.035

θελω να δω να αποθεωνετε αλαφουζο. :coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.089
Πόντοι
28.246
Τι σας έλεγα ρε ζεμπού?
Για πε μου...
Και πως με ειδες στον αγώνα, ούτε καν αδιάφορο, μαζί σας ήμουν.
Κι όταν οι παπάρες σας εδώ μέσα βρίζανε την ίδια σας την ομάδα εγώ μόνο τπυς τα έψελνα.
Άσε μας ρε ζεμπού. Γραμμένα ειναι στο νήμα σας
Πολλά είναι γραμμένα και στα δύο νήματα. Όπως και τα δικά σας βρισιδια για την δική σας ομάδα. Όπως και το ποσό καφενές ήτανε πέρυσι η Φιορεντίνα και πόσο ομαδαρα είναι φετος.

Σε εμένα παραδέχτηκες την κατάκτηση και την επόμενη μέρα μας έλεγες ότι δεν σας φτάνουμε ούτε στο νυχάκι την ομάδα σου. Γραμμένα και αυτά...

Επίσης εμείς βφισαμε, πανηγυρίσαμε κούπα ευρωπαϊκή αλλά και πάλι δεν ξεχάσαμε τι εστί χοντρός. Εσείς ξεχάσατε τα πρεζακιας, τα Τρακης, τα ντιπιτζης και έγινε ο πρόεδρος που γαμαει και δέρνει. Γραμμένα και αυτά.

Τζον Τζον όχι σε εμένα γιατί με ξέρεις όπως την παλάμη σου. Δεν ξεχνάω....

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.275
Πόντοι
15.931
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.420
Πόντοι
2.596

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.525
Πόντοι
3.446
Πολλά είναι γραμμένα και στα δύο νήματα. Όπως και τα δικά σας βρισιδια για την δική σας ομάδα. Όπως και το ποσό καφενές ήτανε πέρυσι η Φιορεντίνα και πόσο ομαδαρα είναι φετος.

Σε εμένα παραδέχτηκες την κατάκτηση και την επόμενη μέρα μας έλεγες ότι δεν σας φτάνουμε ούτε στο νυχάκι την ομάδα σου. Γραμμένα και αυτά...

Επίσης εμείς βφισαμε, πανηγυρίσαμε κούπα ευρωπαϊκή αλλά και πάλι δεν ξεχάσαμε τι εστί χοντρός. Εσείς ξεχάσατε τα πρεζακιας, τα Τρακης, τα ντιπιτζης και έγινε ο πρόεδρος που γαμαει και δέρνει. Γραμμένα και αυτά.

Τζον Τζον όχι σε εμένα γιατί με ξέρεις όπως την παλάμη σου. Δεν ξεχνάω....
Δεν κάθομαι να ψαχνω για να σου δείξω τι γράφαμε.
Αν έχεις όρεξη βάλτα φατσα κάρτα.
Βαρεθηκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom